Concert de caritate

Dupa cum se stie, sunt total anti manifestari de genul asta, manifestari intamplate in decembrie, ca atunci lumina craciunului se revarsa asupra buzunarelor noastre. Dar, daca oamenii acum se trezesc, macar sa particip si eu cu un link.
Domnisoara Simona Stanescu va concerta maine in Club A, si toate incasarile vor merge la un azil de batrani.
Macar acum sa manance si oamenii aia un cozonac.
Simona, daca din incasarile tuturor concertelor tale ai dona 1% pentru acel azil, sa stii ca vor fi mai multumiti. Gandeste-te ca intr-un an, jumatate din ei mor.
LE: Am fost informat ca sunt gresit informat, si nu va canta Simona Stanescu, ea fiind relativ afona, ci Dragos Leasa si Brigada 10 Tone

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. e deprimant pentru si ca si noi vom ajunge ca „oamenii aia”, dar sper sa`mi petrec batranetea in conditii mai bune decat intr`un azil, la mila altora. in rest de concert, bravo ei, o initiativa frumoasa.

  2. Inainte de craciun incep sa ne salute oameni pe care nu ii cunostem… sa ne caute „prieteni” de care am uitat (dar ei nu uita ca vor ceva de la noi)… sa fim bombardati cu campanii media care vor sa ne aduca „lumina” care sa ne orbeasca atunci cand ne golim buzunarele… dar hai sa lasam cinismul si sa fim mai buni… mai buni de plata desigur :)

  3. rectificare: nu eu concertez!!! eu de vre-o doua luni fac parte dintr-un ONG studentesc care se numste DaAfaceri. am strans niste baieti care fac muzica iar acestia vor concerta gratis, frumos si laudabil din partea lor mai ales ca au sarit imediat ce le-am propus.eu nu am pic de talent muzical :) daca vreti pot maxim sa recit poezii scrise de mine dar nu, nu voi face asta! nu vreau sa bombardez pe nimeni si mi-ar fi placut sa fie o campanie fara motiv dar daca am avut ocazia sa incerc asta, de ce sa nu o ratez? oricum, sper sa veniti. daca o sa scriu o carte vre-odata promit ca cel putin 1% din vanzari voi dona.

  4. Pai mai Arhi… nu destul au „mintit poporu’ cu televizoru'”? Acum ne mitzi si tu cu blogu?
    Hei! Don’t jump! Smile! It is a joke! :) Cel putin tu ai publicat rectificarea in timp util :)

  5. Io zic sa facem revolutie si sa il dam jos de la conducerea blogului!

    :)) =))

Citește și...

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]

Primul care a implementat în presa românească metoda securistă de plantare de conserve a fost SOV. COnserve, pentru spioni, înseamnă oameni angajați în posturi cheie, care nu fac nimic, ci doar își conservă poziția în muncă și societate, urmând a fi deschiși/activați când sunt în cele mai puternice posturi. Bine, SOV nu mai […]