Concurs: asortează camera copilului

Dacă ar fi să fac o cameră specială pentru un copil, aş face-o in primul rand tech

Adică aş umple-o cu gadgeturi de tot felul, mascate de diverse accesorii. Aş pune senzori de lumină, care să reacţioneze la sunet, dacă plânge să se aprindă imediat lumina. Desigur, un set de webcamuri camuflate inteligent, care sa filmeze şi să transmită 24/24. Nu ştii niciodată de unde sare o bonă cu apetit pentru bătaie sau furt.

Altfel, din punct de vedere al designului, visez la o cameră complet roz, cu luna şi stelele pe tavan, desigur fosforescente, cu perdeluţe cu inorogi la ferestre şi un pat mare, cu baldachin, desigur roz. Iar într-un colţ, o grămadă mare mare de ursuleţi, păpuşi şi alte jucării. Totul completat cu un covor mare şi pufos. Nu îmi plac designurile minimaliste pentru camere de copii, parchet lucios, un fotoliu Poang de la Ikea şi o plasmă pe perete.

În plus, am aflat o chestie tare utilă: dacă vrei să îi amenajezi celui mic o cameră proprie, acum poți asorta și ferestrele cu restul camerei.

Gealan are un tip de profile de ferestre Acrylcolor, colorate prin extrudare precum și folii adezive pentru a asorta fereastra și la interior.
Și cu ocazia asta au creat un concurs pe facebook, prin care mămicile pot să-și asorteze virtual camera copilului cu unul din profilele colorate Acrylcolor de la Gealan.

Dacă introduci acolo o poză și chemi lumea să te voteze poți câștiga câteva jocuri și jucării sigure și educative: o bicicletă de lemn fără pedale, un telescop sau un joc de constructii și un camion de lemn.

Până acum din camerele asortate în concurs mi-a plăcut mie cel mai mult cea de mai sus.

16 comentarii

 1. N-am copii, dar am întrebări :D

  Unu: nu ţi-e frică că o să creadă că de fiecare dată când plânge se aprinde lumina şi o să ajungă mai târziu să plângă când o să aprindă altcineva lumina?
  Doi: ok, am înţeles de ce pui camerele, dar când n-o să mai aibă nevoie de bonă o să le scoţi?

  0

  0

  • neagrigore » 1. alea vor functiona doar noaptea. 2. grea intrebare…

   0

   0

  • Mă gândeam eu. Văzusem zilele trecute o prezentare a lui Cory Doctorow (de la Boing Boing) pe subiectul ăsta http://www.youtube.com/watch?v=RAGjNe1YhMA (recomandată tuturor celor care au copii şi sunt paranoici cu privire la ce fac progeniturile lor pe internet) şi mi-am dat seama că s-ar putea să ne trezim cu ceva complet nou pe cap. Vorba aia, când vezi conspiraţii peste tot, te apuci la un moment dat să ţi le faci singur.

   0

   0

 2. bodyguard la usa de la camera copilului intra la asorteuri sau e deja tunning? :)

  0

  0

 3. Ce te faci daca camera e roz si copilul negru?

  0

  0

 4. Arhi e un romantic, Arhi e un romantic .. auzi, inorogi, baldachin. Clar, Arhi e un romantic …

  0

  0

 5. eu nu ştiu cum reuşesc să spun numai cuvinte prinse de filtrele spam …

  0

  0

 6. ur gay :D

  0

  0

 7. prea multe concursuri intr-un timp asa scrut. te transformi in Blogatu!

  0

  0

 8. #11

  Pune si tu concursurile pe altceva ca nu am cont de facebook si nici nu vreau sa-mi fac.
  Ikea are mobilier frumos pentru camera de copil iar plasma pe perete in camera copilului niciodata!

  0

  0

 9. #13

  @mihai: da OLED-urile sunt viitorul!

  0

  0

 10. E foame de bani e foame de bani baietii …

  0

  0

 11. „visez la o cameră complet roz,”
  pai,ew. o_o
  si daca-i baiat?baby blue,really?
  nu rooz,orice dar nu roz,poate n-o sa-i placa rozul =D

  0

  0

 12. Ia lăsaţi-l în pace pe Arhi, ignoranţilor! Dacă nu ştiaţi …

  For example, a Ladies’ Home Journal article in June 1918 said, “The generally accepted rule is pink for the boys, and blue for the girls. The reason is that pink, being a more decided and stronger color, is more suitable for the boy, while blue, which is more delicate and dainty, is prettier for the girl.” Other sources said blue was flattering for blonds, pink for brunettes; or blue was for blue-eyed babies, pink for brown-eyed babies, according to Paoletti.

  Read more: http://www.smithsonianmag.com/arts-culture/When-Did-Girls-Start-Wearing-Pink.html#ixzz1JTSPkZZG

  Aşa că puteţi începe prin a vă cere scuze!

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]

O să pun aici conținutul articolului rusesc, că știu că nu o să vă uitați pe el, dacă vedeți că e în rusă. The company „Yandex” has developed a way to determine the income of users of their services. The corporation has already registered the corresponding patent, which Izvestia has familiarized with. From the […]