Concurs ComedyPunctShow, runda 5

Desigur, dacă e sâmbătă, e concursul de pe arhiblog cu premii în invitaţii la spectacolul ComedyPunctShow, din club LaScena, de dumincă 12 aprilie ora 8.30.

Am IMENSA rugăminte. Dacă nu sunteţi din Bucureşti, dacă nu aveţi de gând să mergeţi, NU PARTICIPAŢI. Îi încurcaţi pe alţii care poate chiar vor biletele alea.

Astea fiind spuse, spuneţi-mi câteva

lucruri pe care nu trebuie sa le spui in niciun caz vamesilor moldoveni daca vrei sa ajungi la Chisinau

Astăzi dăm iarăşi 3 invitaţii, dar în joc sunt doar 2, pentru că Nina Costea are una promisă de săptămâna trecută. Desigur, e rugată să confirme că nu are în vizită fraţi, surori, motani, vecini din america sau alte chestii care ar putea-o inoportuna în drumul spre cultura

16 comentarii

 1. Nu am pe nimeni in vizita, s-a autoinvitat cineva insa „promisiunea e promisiune”, asa ca mergem la spectacol. Multumesc din nou, esti eroul meu de maine. :)

  0

  0

 2. In 89, la revolutie, m-am imbatat cu tovarasi si am iesit pe strazi. Ne-am alaturat multimi si am incercuit un grup de politisi. Dintre toti toti participanti doar piatra mea a gasit drumul spre capul unui politist…. Am fost aclamat de toata multimea, m-am simtit ca un adevarat erou pentru o zi. Nu aveam jocuri pe calculator pe vremea aia…
  Acum ma aflu din nou in cautarea gloriei.

  0

  0

 3. Vand foarfeci de drapele, spray-uri pentru grafitti (cu tipare pentru „sus” si „jos” ), hanorace porticalii si megafoane. Bonus pack Molotov. Am auzit ca e vad la voi!

  0

  0

 4. am venit sa o spanzuram pe mata, sa terminam cu revolutia asta…

  0

  0

 5. In primul rand Arhi eu nu sunt din Bucuresti ! Sunt din Ploiesti! In al doilea rand chiar as participa la concurs dar nu pot sa ajung duminica asta :( ..Va spun sa luptati oameni buni pentru invitatiile alea ! Sunt foarte tari ! Nu aveti cum sa regretati !

  0

  0

 6. Am venit sa vizitam Moldova tara democratica unde toti oamenii sunt egali in fata legii,guvernul se gandeste numai la binele cetatenilor iar politia si serviciile secrete lucreaza numai in folosu comunitatii .
  Nu ai voie sa intri roman prost!!!
  Atunci ia in pula mea 100 de euro si mars si salta bariera!
  Da sa traiti!!!!

  0

  0

 7. vezi ca nu ti-i bun link-ul de la ebucataria vietii, si eu mor de foame…plm

  0

  0

 8. ma-ta se scrie asa…plm de analfabeti

  0

  0

 9. @sec, cum e nik-ul asa si capul…

  0

  0

 10. #12

  „noi suntem romani…” cum era cantecu’ lui Furdui Iancu, ceva cu „aici stapani” – eu ii cant, am voce, is racita cobza, vreau la ComedyShow sa ma inveselesc si sa-i virusez pe toti (cu optimismu si partiotismu!)muhaha

  0

  0

 11. Am auzit ca s-a deschis o noua discoteca la voi, putem sa ne bagam si noi ?
  PS: Nu particip la concurs pentru ca juniorul meu e cam mic.

  0

  0

 12. lucruri pe care nu trebuie sa le spui in niciun caz vamesilor moldoveni daca vrei sa ajungi la Chisinau

  – E gâlseava-n cer la voi?
  – Aveti sârme?
  – Cum se vede marea la voi? Neagra?
  – Comunitate inseamna comunisti?

  0

  0

 13. #15

  nenea, mama ta e rus?

  0

  0

 14. #16

  O lada de troscau sau o muie rapida de la nevasta-mea?Ca 100 de para n-am….

  0

  0

Citește și...

După faza asta, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a distrat, au […]