18 comentarii

 1. Ieri am stat 2h la coada sa duc o copie a dovezii platii unei amenzi din vara, in conditiile in care am achitat-o imediat dupa si le-am trimis plic si e-mail cu dovada platii.
  Raspunsul statului roman? -> Aici o parte din inregistrarea de ieri
  http://vocaroo.com/i/s0l7S9FaYhPn

  0

 2. #2

  daca stiam ca e asa simplu, nu mai plateam amenzile fostei neveste cand am vandut casa, le faceam cu photoshopul.

  0

 3. #4

  Numai eu am vazut ironia? Institutia „Politia Romana” se adreseaza in mod formal si oficial unei CASUTE DE MAIL – nu unei persoane fizice care a solicitat informatii.

  0

  • sau ca se adreseaza printr-o hartie scrisa, semnata si scanata. PE EMAIL

  • #6

   Ei inca au proceduri, stampile, hartii de pe vremea lui Ceausescu.O sa mai treaca inca ceva ani pana vor ajunge macar in 2005 sau ceva de genul.

   0

  • #7

   Eh, nu ştiţi voi câţi oameni din instituţii tremură la faptul că în curând nu vor mai trebui să listeze, ştampileze, şi să rescaneze documentul.

   În primăria oradea mai demult erau oameni angajaţi exclusiv pentru a face copii xerox. Nu glumesc, asta făcea 8 ore pe zi, făcea copii xerox.

   Alţii stau şi doar listează. Ai ceva de listat? trimiţi la respectivul documentul şi el îl listează. Pentru că aşa e procedura. Şi de obicei tipul respectiv e văzut drept ceva semizeu al IT-ului pentru că ia de pe stick documente (sau dischete) şi le listează.

   0

  • #8

   cred ca asa-i la orice institutie publica, la fel mi s-a raspuns de la mai multe primarii

   0

 4. #9

  .. trimiti prin posta organului … ce limbaj de lemn.
  Nu inteleg de ce dupa ce am platit statului o taxa trebuie ca tot eu sa trimit statului dovada ca i-am platit.

  0

 5. #11

  Astept primul caz in care cer chitanta…in original. Apoi sa va vad cum ii fluturati telefonul in fata si il lasati amanet la ghiseu.

  0

 6. #12

  n-ai scrie adresa aia de email si in text s-o ia lumea cu copy-paste….

  0

 7. Amenda pentru lipsa rovinietei am trimis-o pe email, undeva in vara lui 2015, la CNADNR. Au si raspuns, cu confirmare.

  0

 8. Noah ‘tu-i progresu’. Nu cred ca n-are departament de conta ministerul ala. Greu e sa deschizi un cont pt amenzi in care sa transferi banii, cu identificator plata numarul procesului verbal. Nemernicul de primar de Baia Mare a facut si el o chestie buna(asta nu-i spala pacatele). Pe site-ul primariei poti plati si contraventii (probabil ce tine de primarie) fara sa faci dovada platii cu copii de chitanta.

  0

 9. Mai am o nedumerire. Actualmente, in Europa, indiferent de tara unde ai facut o boacana (ex. radar), primesti amenda acasa (o fi asta numa-n vestul salbatic european?), platesti prin virament bancar si gata bîlciul. Daca un teuton plateste amenda in Romania si nu trimite copie a dovezii de plata, cum o sa-i popreasca statul ro conturile(am rîs acasă)?

  0

 10. #16

  Comisarul x semneaza biletele scrie de analfabeti? „Amenzi” se scrie „amenzii” in situatia de mai sus. Oare si politistii au baut cerneala? :-))

  0

 11. #18

  Eu am sunat la primaria Ploiesti si mi-au spus ca pot plati amenda la orice banca si ca la ei o sa apara inregistrata. DACA nu se inregistreaza si imi apare la impozit, abia atunci ma duc cu dovada platii. Acum astept sa vedem ce se intampla.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]