18 comentarii

 1. Ieri am stat 2h la coada sa duc o copie a dovezii platii unei amenzi din vara, in conditiile in care am achitat-o imediat dupa si le-am trimis plic si e-mail cu dovada platii.
  Raspunsul statului roman? -> Aici o parte din inregistrarea de ieri
  http://vocaroo.com/i/s0l7S9FaYhPn

  Thumb up 5
 2. #2

  daca stiam ca e asa simplu, nu mai plateam amenzile fostei neveste cand am vandut casa, le faceam cu photoshopul.

  Thumb up 17
 3. #4

  Numai eu am vazut ironia? Institutia „Politia Romana” se adreseaza in mod formal si oficial unei CASUTE DE MAIL – nu unei persoane fizice care a solicitat informatii.

  Thumb up 0
  • sau ca se adreseaza printr-o hartie scrisa, semnata si scanata. PE EMAIL

  • #6

   Ei inca au proceduri, stampile, hartii de pe vremea lui Ceausescu.O sa mai treaca inca ceva ani pana vor ajunge macar in 2005 sau ceva de genul.

   Thumb up 2
  • #7

   Eh, nu ştiţi voi câţi oameni din instituţii tremură la faptul că în curând nu vor mai trebui să listeze, ştampileze, şi să rescaneze documentul.

   În primăria oradea mai demult erau oameni angajaţi exclusiv pentru a face copii xerox. Nu glumesc, asta făcea 8 ore pe zi, făcea copii xerox.

   Alţii stau şi doar listează. Ai ceva de listat? trimiţi la respectivul documentul şi el îl listează. Pentru că aşa e procedura. Şi de obicei tipul respectiv e văzut drept ceva semizeu al IT-ului pentru că ia de pe stick documente (sau dischete) şi le listează.

   Thumb up 14
  • #8

   cred ca asa-i la orice institutie publica, la fel mi s-a raspuns de la mai multe primarii

   Thumb up 4
 4. #9

  .. trimiti prin posta organului … ce limbaj de lemn.
  Nu inteleg de ce dupa ce am platit statului o taxa trebuie ca tot eu sa trimit statului dovada ca i-am platit.

  Thumb up 19
 5. #11

  Astept primul caz in care cer chitanta…in original. Apoi sa va vad cum ii fluturati telefonul in fata si il lasati amanet la ghiseu.

  Thumb up 2
 6. #12

  n-ai scrie adresa aia de email si in text s-o ia lumea cu copy-paste….

  Thumb up 2
 7. Amenda pentru lipsa rovinietei am trimis-o pe email, undeva in vara lui 2015, la CNADNR. Au si raspuns, cu confirmare.

  Thumb up 1
 8. Noah ‘tu-i progresu’. Nu cred ca n-are departament de conta ministerul ala. Greu e sa deschizi un cont pt amenzi in care sa transferi banii, cu identificator plata numarul procesului verbal. Nemernicul de primar de Baia Mare a facut si el o chestie buna(asta nu-i spala pacatele). Pe site-ul primariei poti plati si contraventii (probabil ce tine de primarie) fara sa faci dovada platii cu copii de chitanta.

  Thumb up 0
 9. Mai am o nedumerire. Actualmente, in Europa, indiferent de tara unde ai facut o boacana (ex. radar), primesti amenda acasa (o fi asta numa-n vestul salbatic european?), platesti prin virament bancar si gata bîlciul. Daca un teuton plateste amenda in Romania si nu trimite copie a dovezii de plata, cum o sa-i popreasca statul ro conturile(am rîs acasă)?

  Thumb up 0
 10. #16

  Comisarul x semneaza biletele scrie de analfabeti? „Amenzi” se scrie „amenzii” in situatia de mai sus. Oare si politistii au baut cerneala? :-))

  Thumb up 0
 11. #18

  Eu am sunat la primaria Ploiesti si mi-au spus ca pot plati amenda la orice banca si ca la ei o sa apara inregistrata. DACA nu se inregistreaza si imi apare la impozit, abia atunci ma duc cu dovada platii. Acum astept sa vedem ce se intampla.

  Thumb up 0