16 comentarii

 1. #1

  Chiar ma gandeam la o metoda de a construi autostrazi rapid si cred ca am gasit solutia.Angajam mafioti, dar nu de la noi: rusi, ucraineni, sicilieni, americani etc.Si le dam norma, s-au construit 5 km aveti 25 milioane de euro si tot asa.Bun o sa ziceti ca este scump, doar ca nu este deoarece in primul rand vom avea autostrada si in al doilea rand vom avea autostrada.Sunt 100% ca nu vor mai exista intarzieri, ploi, viezuri, lilieci, ursi si tot felul de probleme.Baietii se vor ocupa de toate punct cu punct.In 5 ani facem autostrazi cat nu am facut in 30.

  0

  • Eu când spun că singura speranță pentru țara asta este relația strânsă ciomag-premolari, mă înjură lumea că-s hater.

   0

 2. #3

  Nu stiu voi, dar eu vad cu totul alt context aici..

  0

  • #4

   Si eu la fel, nu ca i-as lua apararea ministrului PSD-ist…

   Omul intreaba daca a luat cineva spaga de la ei, iar daca nu s-a luat, se considera ca nu s-a creat nicio obligatie fata de compania X, deci pot fi tratati fara menajamente (a se citi „obiectiv”). Altfel, probabil ca s-ar fi cerut si mai multa spaga :)

   0

  • #5

   Da, e alt context.
   Daca era data șpaga, sta până și ministrul în genunchi și o sugea constructorului.
   Așa, o suge constructorul.
   Simplu și clar.

   0

  • #6

   De acord

   0

  • #7

   Cam asa vad si eu lucrurile… nu s-a referit la ce s-a inteles :D

   0

 3. #9

  daca esti tendentios poti sa intelegi asa dar dupa cum vad eu in filmare el vrea sa spuna altceva ……

  0

  • #10

   Pai si ce voia sa spuna? Si eu am crezut la fel, ca nu e atat de prost sa scoata porumbelul asta pe gura, dar nu vad cum se poate interpreta altfel. Lasati aici explicatiile. Ms!

   0

 4. #11

  Sunt istorie adica ii baga in manualul de istorie.
  De aia n-o sa mai auda nimeni de ei.

  De ce se ocupa Cuc de manuale?
  Da’ cine ati vrea?
  Pop!?

  0

 5. #12

  N as lua ad literam ce zice… Cred ca e contextual…

  0

 6. E facatura, agenturile straine… o vorba scoasa din context, stii cum e: defectiune de intelegere… si da ura impotriva psd-ului pana la urma se va rasfrange asupra fiecarui cetatean care, uneltind impottiva guvernului psd il va face sa clacheze.
  Cum spuneam tara asta e faurita din oameni foarte diferit si neuniti in cuget si simtire, pacat ca vine Unirea si centenarul ei, unii romanii nici macar nu o merita! Am zis!

  0

 7. #15

  O cautare cu Gogu dupa „cuc+badalau+bucsani” arata ca dom’ ministru cunoaste sensul cuvantului „spaga” :)

  0

 8. eu am inteles altceva, intrebarea cu spaga are sens. adica daca ai dat o spaga te astepti sa ti se treaca cu vederea niste chestii pe care, vezi doamne, ministrul nu avea de gand sa le treaca – de unde si mirarea! dar daca nu a dat spaga si deci nu ai cum sa te astepti sa ti se treaca cu vederea, rezultatele sunt doar efectul incompetentei – deci nu mai pupa contracte.

  0

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]