Constatare de ziua nationala

Voi realizati ca de 1 decembrie sarbatorim unirea cu o tara care nu mai e demult a noastra, nu mai vrea sa fie a noastra, ba ne mai si spurca pe unde ii vine?
Si nu mai zic nimic de imnul care ne considera morti si ne trimite la inviere…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. #1

    eu realizez ca de 1 decembrie sarbatorim ipocrizia, „ziua nationala a ipocriziei, demagogiei….”; care mai de care suntem mandrii ( ba chiar fericiti ! ) ca suntem romani, dar adevarul este ca am emigra cu totii daca am putea ; este ziua in care daca ai taria de a nu te enerva privind la TV, poti sa te amuzi copios,va recomand a doua varianta !!!! :-)

  2. oricum… e mai amuzant decat fostul 23 AuGust… :) dar totusi din „m

  3. romania e ok, dar cei ce ne conduc ne fac sa ne scarbim de tara in care traim, din pacate. patrioti suntem toti care inca nu am plecat din tara din cauza lor.

  4. Bre eu n-am avut ocazia sa imi pun probleme de genul ca am muncit de mi-au sarit capacele, ca doar am sef american ce dreq, care nu da doi bani pe ziua romaniei

  5. da, numai romanii si-ar da o mana fiecare sa sarbatoreasca 4 iulie

  6. pai printre altele asta presupune globalizarea :) sa ne uitam identitatea proprie si sa ne-o insusim pe a altora :)

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.