4 comentarii

 1. #1

  Iti dai seama ca pana au votat bugetul in parlament s-a amanat constructia a 1846 de gradinite?

  0

  0

 2. #2

  Boss, diseara pe un anumit post prevad niste urlete isterice, vaiete si tavaliri in chinuri, spume la gura, scrasnete din dinti si alte multe lucruri de bine. Me happy.

  0

  0

 3. se vor construi foarte putine spre deloc, pentru ca preturile oferite de beneficiari constructorilor sunt la standardele de cost din 2012, motiv pentru care la rectificare sumele alocate teoretic pentru investitii vor fi redirectionate spre adevaratele ”prioritati”!

  0

  0

 4. Oameni-s cu mucii in gura, ce mai conteaza ce zice PSD, oricat de penibil e, au 3mil de oameni care ii voteaza din oficiu… important e ca ceilalti sa voteze in alta directie. PS: Daca e pana acolo bugetul trebuia sa apara in noiembrie… nu in februarie.

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]