4 comentarii

 1. #1

  Iti dai seama ca pana au votat bugetul in parlament s-a amanat constructia a 1846 de gradinite?

  0

 2. #2

  Boss, diseara pe un anumit post prevad niste urlete isterice, vaiete si tavaliri in chinuri, spume la gura, scrasnete din dinti si alte multe lucruri de bine. Me happy.

  0

 3. se vor construi foarte putine spre deloc, pentru ca preturile oferite de beneficiari constructorilor sunt la standardele de cost din 2012, motiv pentru care la rectificare sumele alocate teoretic pentru investitii vor fi redirectionate spre adevaratele ”prioritati”!

  0

 4. Oameni-s cu mucii in gura, ce mai conteaza ce zice PSD, oricat de penibil e, au 3mil de oameni care ii voteaza din oficiu… important e ca ceilalti sa voteze in alta directie. PS: Daca e pana acolo bugetul trebuia sa apara in noiembrie… nu in februarie.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]