Cont nou de instagram

Din păcate, se pare că numele Arhi e foarte popular prin Pakistan. Așa că, zilnic, aveam zeci și sute de requesturi tâmpite, într-o limbă complet alandala, tăguiri în tot felul de poze, totul la nivelul de îți vine să arunci telefonul.

Așa că l-am blocat și am făcut altul, de la zero. Știu că nu sunt vreo valoare a fotografiei, iar degetele mele au umplut internetul de capodopere, dar, câteodată, mai fac și chestii interesante. Simțiți-vă liberi să mă adăugați, dacă sunteți români și postați chestii drăgălașe, altele decât mâncare și pisici.

17 comentarii

 1. #1

  show bob and vegana

  0

  0

 2. #2

  Am dat, sper sa nu fie vrajeala ca rad singur de mine…

  0

  0

 3. #6

  Știi ca puteai sa ți schimbi username-ul în 2 secunde, nu?

  0

  0

 4. #9

  Daca tot e moda, baga si tu un bot sa ne adaugi tu pe noi. :D

  0

  0

 5. Cere-le bani daca vor sa te urmareasca in continuare. Pleaca toti.

  0

  0

 6. #11

  Foarte cool arata imaginea si are si multe simboluri cu care tu te identifici(trupul de zeu, pleata in vant, ciocatele, luna, creionul)

  0

  0

 7. #12

  Si eu daca am si pisici pe cont o sa-mi dai unfollow?

  0

  0

 8. #16

  Un prieten te roaga sa adaugi inapoi pozele cu soacra

  0

  0

 9. #17

  Si nu numai numele de Arhi. Si Cetin este.
  https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/apmGyME_700bwp.webp

  Sursa e evidenta

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]