Nu contează cât de lung ai părul, ci doar ce și cât de mult plătești

Înițial, ieri, m-am enervat și eu. Uite bă, comuniști nenorociți, animale, opresiune, represiune, alea, chestii. După care am citit puțin mai atent. Și am aflat că respectivul liceu e un liceu confesional, care are dreptul de a impune restricții legate de barbă și păr. PENTRU CĂ E LICEU RELIGIOS! Și dacă e cu profil religios, oamenii ar trebui să îmbrăpțișeze acea religie cu TOATE rahaturile ei, bune sau rele, indiferent dacă le convin sau nu.

Dar știți de ce se întâmplă asta, nu?
Unu, pentru că românii sunt cel mai ortodox popor din balcani, dar sunt ortodocși doar cum vor ei și credincioși fix cum le convine. Religia zice moarte homosexualilor, ca sodoma si gomora? Uraaaa, să îi ucidem cu pietre! Religia spune că femeia trebuie bătută cu grijă și că e sclava bărbatului, pentru că provine din coasta lui? Yeeeee, ia de aici, fă, încă una, fmm de jivină.

Religia spune să nu bei, să nu fumezi, să nu minți, să ții post în toate zilele de miercuri și vineri plus restul de posturi, să nu faci petrecere la nuntă ci să te smerești în fața domnului, să nu mergi la curve în fiecare zi, să nu practici sodomia și alte spurcăciuni precum sexul oral, să faci sex doar în poziția misionarului și atunci nu de plăcere, ci doar pentru facere de prunci? Sictir mă, cine mai stă să creadă în mizeriile astea retardate, dumnezeu îl ai în suflet, biserica e un rahat.

Și așa și părinții tinerelului de mai sus. I-au ales educație religioasă, pentru că e bine, e strictețe, învață supunerea față de cel de sus și părinți și se va dezvolta într-un om de calitate. Doar că religia e bună, numai să nu depășească limitele pe care le acceptăm noi, că atunci e împilare.

Sau doi, există marea posibilitate ca, de fapt, alegerea liceului să fi fost făcută în urma referințelor furibund de bune. În general, chestiile cu religie plătesc mai bine, elevii și părinții sunt buni donatori și degrabă decărtători de costuri meditaționale, așa că sunt atrași și profesori mai buni. Lasă mamă, că oricum, puțină religie nu îți strică.

Și așa, săracul copil ajunge la îndobitocire și, când încearcă să își manifeste personalitatea în vreun fel, ajunge dat afară de la ore. Și să nu credeți că nu se poate și mai rău, noi, cei mai vechi prin zonă, încă ținem minte bine pățaniile lui Ariel Constantinof cu școala Estee Lauder.

77 comentarii

 1. #1

  Oricum este de porc ca in 2017 sa mai existe astfel de reguli.

  0

  • #2

   Ia gandeste-te ( sigur – analogia e putin fortata): Liceu militar, reguli, conduita, etc.
   Nu boss – pai cum plm – de aia am facut noi revolutie? Sa avem reguli?

   in 2017 ( ca si in 1900 si – speram si in 2117) cand e vorba de reguli, ar trebui sa le respecti atata vreme cat ai optat pentru ele… Ca nu e ca si cum cand te-ai inscris era cu par lung si acuma – opaa – e fara…

   0

  • #3

   geretus, ai inteles putin gresit aia cu optiunea. Eu am optat sa fac o scoala publica nu sa respect regulile unor idioti cum e lungimea parului de 4 cm. O regula exista pentru a rezolva o problema. Ce cacat rezolva lungimea parului? Probabil ai inteles gresit si aia cu conduita. Conduita se refera la comportament nu la altceva.

   0

  • #4

   prietene mai citeste o data…E vb de o scoala religioasa. Regula era acolo si cand ai dat tu…

   0

  • #5

   E liceu, amice: două clase mixte, una cu profil vocaţional, specializarea teologie şi una cu profil uman, specializarea ştiinţe sociale. Chiar daca era religioasa/militara lungimea parului nu are ABSOLUT nicio importanta.
   Poate te ajuta o poza de pe site-ul lor http://www.liceulimicu.ro/wp-content/uploads/2017/09/admin-ajax.png
   Uita-te atent ce floace au vreo 2 baieti din desen.

   0

  • #6

   @bigOne : mi-e lene sa scriu atat si am cautat sa dau copy paste. Pe scurt tunsoarea militara rezolva o problema importata de aia e obligatorie in armata :
   You see, there are 12 military haircuts that have been used throughout the 20th century and all of these haircuts share the same fight-oriented trait: to offer a low-maintenance hairstyle that never blocks one’s visual field and that doesn’t allow for the hair to get trapped inside the helmet or clipped in the shirt’s collar. Ergo, all military haircuts are short haircuts (and thus hairstyles) and none of them allow for the hair to exceed the two-inch hair length mark. Usually in the military, the higher the rank, the longer you’re allowed to wear your hair; furthermore, the more you spend out on duty and in the battlefield, the shorter your hair will be in order to avoid potentially-catastrophic scenarios. Incidentally, the higher one’s rank is in the military, the less time he/she will be spending in the actual battlefield, hence the direct correlation between the length of hair in military men and their rank; this is just an observation, but it proves the point that military haircuts are designed for physical action.

   0

  • #7

   First, aici vorbim de licee si oricum, singurele lupte pe care le duc popii sunt atunci cand molesteaza minori.
   Second, armatele sunt pline de femei combatante care nu sunt obligate sa se tunda.
   https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/07/nintchdbpict000250089032-e1467848972842.jpg?w=960
   Motivul principal este ca in armata, in toate tarile, comandantii de obicei sunt niste soldatoi batuti in cap ca si directorul asta.
   Si trei, argumentul principal: https://www.authenticsigningsinc.com/images/product_images/med_SS-RAMBO-16A-(1).jpg

   0

  • #8

   Armata are reguli pentru coafura femeilor : https://www.stripes.com/polopoly_fs/1.277570.1397236742!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_900/image.jpg .
   Reguli privind tunsoare sunt in multe industrii, arata-mi un pilot de linie cu plete .

   Daca era vorba de un liceu de masa era de acord sa facem scandal, dar e vorba de un liceu vocational. Si unde tragem linia ? Tatuajele pe fata sunt ok ? Ca nu rezolva nicio problema interdictia lor. Cum ar fi sa ai un pilot/militar/preot asa : https://tattoozza.com/wp-content/uploads/2016/09/Rick-Genest-face-tattoo.jpg

   Si acuma ca sa imi spun parerea : ii sta bine tipului cu parul lung, ii mai trebuie o chitara. Mai bine incerca liceul de muzica…

   0

  • exista piloti de linii cu plete.

   0

 2. „…un liceu confesional, care are dreptul de a impune restricții legate de barbă și păr…”
  Ce confesiune, Hare Krishna, budism, neo-nazi? Ultima oară cînd m-am uitat Jesus și toți ai lui cam pletoși, cam bărboși… Adică puștii sînt pedepsiți că-l emulează pe Jesus?

  0

  • #11

   Asta mă fascinează şi pe mine. Toţi creştinii indiferent de confesiune au o obsesie cu părul lung la bărbaţi, dar în orice ilustraţie, că e icoană că e altceva, Isus apare cu părul lung :))

   Totul a pornit de la ceva ce a zis Pavel, dar care era doar o părere personală, ceva de genul: ideea e să fiţi evlavioşi, iar mie mi se pare că evlavios înseamnă cu păr scurt la bărbat. Dar nici vorbă de regulă sau altceva, e doar o banală recomandare.

   Dar cum zici, când fiecare citeşte şi alege doar ce-i place, ajungi la 350,000 de oameni care pupă cadavre în anno domini 2017. Trist.

   0

  • #12

   Vaaai cat de destept esti tu manu144. Mai terminati odata cu asta cu „pupatu cadavrelor” robotzeilor progresisti. Sper ca va dati seama de laba in cerc pe care o practicati si de faptul ca sunteti maxim 3% din populatia tarii. Ma refer la atei. E libertatea ta sa nu crezi in nimic. Era mai bine sa fie 350k oameni la coada la noul iphone sau la taco bell?

   0

  • între noi fie vorba, mi se pare că în cele mai vechi reprezentări ale lui, JC era mai tuciuriu şi avea părul mai scurt. aşa am o impresie că l-au decolorat şi făcut mai pletos ca să pară mai interesant tipilor ăia de tooot veneau cu colindul din nord 🙂

   0

  • #14

   @Rami pupi cadavre? Să știi că nu este prea igienic.

   @boemul: Iisus era mic și negru, dar nu le poți arăta asta creștinilor albi și mândri, că te acuză de erezie.

   0

  • #15

   Rami, va roaga Sfantul Fane sa treceti si pe la Putna sa-i pupati si lui osul pentru sanatate, fericire si multi bani

   0

 3. #16

  Fiica-mea, eleva in clasa 4, la subiectul respectiv a avut o replica de ma dat pe spate.
  De ce a semnat regulamentul scolar la inceputul anului, stiind sigur ca nu are voie cu plete? De ce nu s-au revoltat, impreuna cu parintii, sa modifice regulamentul?

  0

  • #17
   Arhi

   #amin

  • #18

   Asta a zis David Dan azi la radio de fapt.

   0

  • #19

   Fiica-ta e tare !!!! Bravo tie pentru educatie si marelui monstru de spaghetti pentru genetica.
   Faith in romanian future going up!

   0

  • #20

   Pai aia e problema, ca nu li s-a prezentat parintilor regulamentul la inceput de an, si nu l-au semnat, familia asa a spus. Ceea ce tind sa cred, ca au fost multi ani, cand era fiu-meu in gimnaziu si in liceu, in care nu am semnat absolut nimic legat de vreun regulament. Si, oricum, directorul scolii nu avea voie sa trimita copiii in afara scolii, in timpul orelor de curs, cum a facut, i-a trimis in oras sa se tunda.

   Liceul respectiv tine de Biserica Greco-Catolica, dar nu e un liceu confesional, nu e liceu propriu-zis de teologie, au cred cate o clasa de teologie, una de mate-info si una de stiinte umane in fiecare an. E, in schimb, un liceu foarte prost si au existat anii trecuti discutii legate de liceul respectiv, au avut un copil cu sindrom Down care a fost hartuit si batjocorit de profesori si colegi. Parintii copilului respectiv l-au mutat la un alt liceu, si a reusit copilul sa ia Bacul. La Liceul asta, Inochentie Micu, in schimb, au un pic de problema cu promovabilitatea la Bac, sau cel putin aveau, cu cativa ani in urma, cand eram eu mai in tema cu invatamantul preuniversitar. De ce o familie ar inscrie un copil evident destep si articulat, dupa mondul in care se exprima si in scris, si oral, la un asemenea liceu, este peste puterile mele de intelegere.

   0

  • #21

   La inceputul anului avea paru mic, intre timp i s-a sculat si i s-a parut ca e mai oks asa.

   0

  • #22

   Alta replica ce te va da pe spate sigur: nu l-au semnat, ba nici macar nu l-au vazut.
   Acuma ca a iesit la iveala regulamentul, au depus o cerere pt. modificarea lui. Au un termen in care sa stranga semnaturi de sustinere.

   0

  • #23

   CORECT.

   0

 4. #24

  E știucă de prost. La câta notorietate a strâns în 24 de ore deja trebuia să aibă schit propriu unde să săvârșească minuni mici și medii și sa vândă icoane cu led și mir de copiat.

  Iar RTV să-l prezinte ca Sfântul Coșurilor.

  0

  • Hahaha, gluma, ma cac pe mine de ras, oprește-ma ca ma sufoc, pai cum sa aiba un adolescent cosuri? Tu ai fost adus la maturitate, tu ai avut cosuri doar la șemineu.

   0

 5. #26

  Biserica trebuie SODOMIZATA!!!

  0

 6. #30

  religia nu poate exista in afara unui context ecoomic. No money no honey.
  Cand va veni criza economica, si va veni fara doar si poate, cu efecte ireversibile, va fi mai greu sa stai in genunchi in fata popii si sa asculti slujba cand iti ghioraie matul de foame. Singura industrie cu profit la noi e biserica (restul sunt banci straine si multinationale), iar asta nu pune painea pe masa, ci ti-o ia

  0

  • #31

   Ba voi pe ce lume traiti? Tocmai s-a incheiat adunarea ghiortaitorilor de mate de la iasi, aia chiar s-au dus acolo sa pupe chestii ca sa nu le mai ghiortaie matele, si tu vii si zici ca atunci cand ghiortaie matele nu o sa ii mai dea nimeni nimic bisericii.

   0

  • #32

   Din contra, cand va veni criza si mai multi se vor duce la biserica sa se roage poate poate le va merge mai bine.Spre deosebire de alte „industrii” biserica nu are pretentii la bani adica poti merge si cu 1 leu si tot esti primit.In schimb daca vrei sa iti faci un abonament la Vodafone cu 1 leu nu ai cum.

   0

  • Vor sta in genunchi in fata popii si ala le va spune cine e de vina ca le e foame. Si sa mearga sa-si ia,cu forta daca necredinciosul nu vrea sa inteleaga de vorba buna.

   0

  • #34

   Cred ca nu ai auzit de aia care are pensie de 500 lei si a donat 10.000 la catedrala lu’ Baniel; acolo giortait de mate.

   0

 7. Serios ? Adica la greco catolici Isus este tuns periuta ?

  0

  • #38

   Era tuns la 4cm, s-a explicat foarte clar. Si asta inainte de inventarea sistemului metric. Tunsoarea insasi era o profetie despre cum vor masura oamenii lungimile in viitor.

   0

 8. #39

  Citind postarile lui as zice ca mai bine ar avea grija sa invete romana si dupa aceea sa aiba grija de aspectul lui exterior. Jumatate din postarile lui sunt scrise cu picioarele si jumatate sunt copy-paste din legislatii.

  0

  • #40

   Tu si subiectul discutiei…doua linii perfect paralele

   0

  • #41

   De unii de-astia de vor sa iasa in evidenta cu „uite ce ne face scoala” sunt satula. Ma uit la toate inceputurile de an si parca au innebunit parintii…..ca sa iubesti copilul nu trebuie sa-i dai la scoala ultimele cumparaturi facute prin Dubai si nu trebuie sa-i faci freze care mai de care mai aiuristice . Nu asta il face sa puna mana pe carte si nu asta il face deosebit in fata celorlalti.
   Fac pariu ca si Pittis i-ar fi demonstrat ca mai trebuie sa bage cate ceva in cap inainte de a scoate pe ecrane enormitati.

   0

  • #42

   @ Mihaela: …” sa puna mana pe carte”…. sunt atat de adanci aceste 5 cuvinte :). in „carte” intra si manualul de sport? 😀

   0

  • #43

   Attila: ai sa ramai uimit dar fii-miu e a 6-a si nu are nicio carte. Da, ai auzit bine…niciuna. E o singura carte cu o curricula de invatamant din care fiecare profesor isi extrage ce considera pentru semestrul respectiv. Pentru toate materiile. Eu ca parinte ma duc pe cartea respectiva si fac cat pot cu el acasa. Nu e suficient. Pana intr-a 3 -a nu aveau teme. Luam carti din Franta si in general din Europa sa fac franceza si matematica cu el. Nu i-am luat haine, i-am luat carti. Dar ma rog….ne departam de subiect. Daca nu va convine de ministrul ala idiot de ce nu faceti tot posibiliul sa-l schimbati?

   0

  • #44

   @ mihaela: pai are sau nu are carte? si daca n-are, cum „pune mana pe” ea? sau ce este „ea” in cazul asta, daca nu e carte?

   eu ma legasem doar de sintaxa „sa puna mana pe carte”…se leaga extraordinar de bine cu „nu se mai face carte ca pe vremea mea”…daca legi asta de cum arata sistemul de invatamant (majoritar) din RO …. e ca musca-n ceva al calului

   ce faci tu ca parinte, e treaba ta; este o datorie sfanta a fiecarui parinte sa-si strice copilul in ce mod doreste (ca oricum ne vor reprosa diverse chestii cand vor creste)

   zic sa avem cu totii o zi buna si plina de soare, cu sau fara carte in mana 🙂

   0

 9. #45

  Iisus nu apare in toate icoanele ca un hipster cu barba si parul lung?

  0

  • #46

   umbla un zvon ca cica ar fi fost si evreu

   0

  • #47

   Interesant cum ridiculizezi tu religia dar Isus tot cu 2 i ai scris, ca asa te-au invatat preotii cand erai mic
   :)))

   0

  • #48

   @Alioja.. si Harap-Alb stiu sa scriu cum m-au invatat profesorii cand eram mic.. si multe alte personaje fictive, nu doar astea 2.

   0

  • #49

   BOR susține că se scrie Iisus pentru că în greacă se scrie Ἰησοῦς (copy/paste, nu am litere grecești) și litera η se citește i, nu e. Firește, în greaca veche η se citea e, nu i, deci corect ar fi Iesus (sau Jesus). Dar decât să mă cert aiurea cu talibanii, prefer să scriu ca ei. Corect mi s-ar părea Isus, că așa îl pronunțăm.

   0

  • #50

   @Cristian: Iisus pletos a aparut prima data pe giulgiul din Torino, care e o facatura. Astia din liceul teologic stiu mai bine.

   @Alioja: scriem cu 2 de i din cauza ortografiei etimologice nu de altceva. Ca martorii nu sunt ai lui Ihova iar americanii nu zic „Jsus fucking Crist”.

   0

  • #51

   @alex.. prima facatura a fost iisus in sine. Si dupa, logic, orice dovada ca iisus ar fi existat nu poate fi decat o facatura. In fine, esenta comentariului meu initial era alta..

   0

 10. #52

  Până într-a unșpea am avut părul lung. Lung-lung, Ileana Cosânzeana, cu reflexe arămii, că mi-l spăla maică-mea cu o infuzie de plante. În afară de glumițe benigne n-am pățit nimic. Bon. La un moment dat, din plictis, m-am tuns zero. Ma mère nu mi-a vorbit câteva zile, cică arătam „hidos”. Profa de chimie, o cotoroanță ortodoxă cu cruci la gât, m-a ridicat în picioare și m-a muștruluit, cică „Domnule, mie nu-mi plac extremiștii!”. Cred că am mai povestit asta. Oricum, nu empatizez cine știe ce cu băiețașul ăla, când faci pe rebelul trebuie să ai coaie. În altă ordine de idei, trebuie neapărat să comit câteva offtopicuri cu observații răutăcioase de la cursul de persană. O să vă râdeți

  0

  • #53

   Bai si eu am facut pe rebelul si am facut ce am avut chef deci iti trebuie sange-n instalatie.
   Eu le dau chiar si dreptate alora ca regulamentul spune ca ala trebuie sa se tunda.
   Marea problema la romani e cum livreaza mesajul, probabil il puteau face sa se tunda si fara sa para niste comunisti.

   0

 11. #54

  Regulamentul intern al liceului există, dar nu pe site-ul liceului, însă el nu cuprinde nici un paragraf care să reglementeze lungimea părului sau felul în care trebuie să porți barba. Miercuri, după ce cazul ia amploare și ajunge subiect național pe TV, situația se îndulcește. În școală, după apariția televiziunilor începe să circule un regulament intern modificat.

  “A apărut o hârtie peste noapte”, spune un cadru didactic din cadrul instituției. “Cazul a luat amploare, sună televiziunile, vin televiziunile la școală, nu dă bine”, spune un alt profesor al liceului.

  0

 12. #55

  Toti pisaciosii panicati ca fara plete nu mai pica peste in plasa. Bine ca nu s-a inrolat in armata ca se smiorcaia si acolo ca se trezeste prea devreme, nu au sushi in meniu si nu poate sa-si pastreze claia.

  Trebuia sa mearga la un liceu normal si putea sa poarte si sutien si tanga, ca nu-i spunea nimeni nimic.

  0

  • nu ştiu dacă eu sunt pletosul care ţi-a fu… ăăă „cunoscut” femeia, dar în numele pletoşilor de pretutindeni tot nu îţi cer scuze 🙂

   0

  • #57

   Sau putea sa se tunda si nu mai era nicio problema. Daca tot e la o scoala de profil trebuia sa se rada si la cur

   0

  • #58

   #dingleberries

   0

 13. #59

  Nu stiu despre voi, dar eu vreau sa vad parerea lui Tim despre acest subiect.

  0

 14. In aceasta situatie, regulamentul dat de minister (ROFUIP) si statutul elevilor – sunt peste regulamentele de ordine interioara – precizeaza clar ca elevul NU poate fi dat afara de la ore sau sa i se interzica accesul in curte / scoala. In schimb, poti sa-i scazi nota la purtare. O medie anuala mai mica de 6 la purtare duce la repetentie.

  Elevul are castig de cauza.

  0

 15. #63

  articole din ce in ce mai bune
  comentarii din ce in ce mai de kkt…

  0

  • #64
   Arhi

   boss, trebuie sa lucram si la asta. oamenii nu se autoeduca, sa stii.

 16. cum au mai zis oamenii: regulamentul nu includea partea cu parul. dar ce conteaza…

  0

  • #66
   Arhi

   care oameni?

  • #67
   Arhi

   Astăzi strângem semnături în cadrul liceului pentru petiţia adresată Comisiei de Revizuire a regulamentului şcolar privind lungimea părului la băieti şi aspectul bărbii”, a scris, joi, pe Facebook Tudor Helgiu, elev în clasa a X-a la Liceului Greco-Catolic Inochentie Micu din Cluj-Napoca.

   Stai, ce, nu tot ce zic oamenii e real??

 17. #68

  aia e o scoala publica, nu scoala privata. nu au voie sa il dea afara de la ore. faptul ca omul are parul lung nu poate sa fie motiv de incalcare a conduitei. nu cred ca exista undeva explicit trecut asa ceva.

  0

  • #69
   Arhi

   exista in regulament. si e scoala confesionala, au voie sa ceara asta. nu au voie sa il dea afara de la ore, asta e altceva

  • #70

   mda. sa fie asa. oricum, sa il ia dracu pe directorul ala! 😀

   0

  • #71

   Nu i-a dat nimeni afara. Au fost scosi afara toti cei care avusesera mai multe avertismente cu privire la aspectul lor.
   De maine or sa puna toti profesorii la zid si baga pe aia cu controlul total asupra aspectului lui exterior.
   Si ii sustine Gotiu….mare om, mare caracter! Nu era ala de are poze mort de beat dormind prin colturi de cladire cu pletele prin nisip sau dormind prin senat?

   0

  • #72

   Mie ca mama nu mi-ar conveni ca sa-mi trimit copilul la scoala si el sa umble haihui prin oras sa se tunda ca asa i-a venit directorului. Directorul trebuia sa trimita scrisori acasa la parinti.

   0

 18. Nu stiu man…Kidul asa cu parul lung…seamana cu Isus. L-as fi facut mascota scolii confesionale, nu l-as da afara. Ce prosti! :))

  0

 19. #74

  „Religia zice moarte homosexualilor” ?! – Dzeu vrea indreptarea pacatosului, nu moartea lui !, mai Cetin ai chiulit la ora de religie 😀

  0

  • #75
   Arhi

   religia zice, bossulean, ca sodoma si gomora au fost arse nuclear pentru ca se futeau in cur. nush cine a lipsit de unde

 20. Religia spune să nu bei, să nu fumezi, să nu sube bula, nu e frumos să subi bula în bublic, doar în cabina de telefon, aşa, una scurtă, apoi religia mai spune nici să te foloseşti de cealaltă gaură pentru a face sex (ştiţi la care gaura mă refer)… gaură, nu gură…
  Pentru că tot aşa, domnitoru Constantin Mavrocordat, în ce priveşte violul o prevăzut în Codul Penal: „Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învîrtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scîrbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire !” Şi uite aşa facă-se voia ta, cu milostivenie şi cu puţintică ştiinţă, avem un doftor (nu-i rostesc numele) care s-o apucat să taie mădulare. Doar că bietu om nu o avut nimica de a face cu cele prevăzute în scripturile Codului Penal. Şi uite aşa o rămas fără de sculă…
  Pentru că tot aşa dupe cum zice regulile inventate de popchi (care se ştie prea bine în ce dezmăţuri de desfată, haida bre, că şi ceia sînt şi ei oameni în fund şi la urmă urmei!), deci dupe cum zice regulile, avem tot aşa adaptarea pentru frumoasa baladă românească, Mioriţa:
  Mioriţa laie,
  Laie bucălaie,
  De trei zile’ncoace,
  Gură nu-ţi mai tace,
  Nu mănîncă, Numai bea,
  S-o tăiem în p… mea !…

  Mă rog, aşa am auzit şi io versurile populare, şi cam tot aşa le spui mai departe.

  0

 21. #77

  Mentalitate de cazarmă! Nu contează parul, asa minerii băteau ochelaristii, rockerii, pletosii , barbosii.
  Profesorul trebuie să îi predea cunoștințele respective, nu să își dea cu parerea despre parul elevului. În cap e treaba lui, nu pe cap. Arată superficialitatea profesorului care nu este in stare sa treacă de prima impresie.
  Foarte exigenți cu elevii dar au un regulament si profesorii?
  Respecta regulile?
  Au găsit niște prosti care se supun si cand apar unii diferiți repede pe ei să nu se smechereasca.
  Toate cele bune.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]

Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii […]