Continuam seria linkurilor catre persoanele ce ne-au ajuns a fi dezagreabile

Cu un link catre blogul spagatistului. Care a dat in judecata statul, legat de mizeria cu impunerea retroactiva a tva-ului si a castigat.
Vorba aia, Blejnar, ce parere ai de o discutie orala cu unul din capetele mele?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  Dobro iti e agreabil?
  http://www.dobro.ro/?p=3009

  Thumb up 0
 2. The enemy of my enemy is my friend.

  Thumb up 0
 3. #4

  Nu a castigat inca. Desi el spune asta. A obtinut suspendarea executarii silite pana la judecarea pe fond.
  Iar judecarea pe fond a cauzei poate dura destul de mult. Chiar si pana vin altii la putere care sa schimbe conducerea ANAF…
  Sunt curios si e de urmarit cate amanari si cine le cere in procesul pe fond.

  Thumb up 0
  • obnoxious » Instanta a decis suspendarea definitiva a celor trei acte normative abuzive. e o diferenta

   Thumb up 0
  • #6

   A obtinut doar suspendarea executarii unor acte administrative nu Normative ( in speta hotarari ale ANAF ) pana la judecarea pe fond a cauzei ( respectiv daca jurnalistii platiti in acest mod datoreaza sau nu TVA ).
   Cu alte cuvinte, ANAF a decis ca ei sunt platitori de TVA si a purces la somarea/ulterior executarea lor pentru recuperarea TVA-ului…
   Instanta a zis STOP JOC, ca deocamdata nu-i clar daca astua sunt datori sau nu…
   Cu alte cuvinte n-a obtinut nimic ( doar dreptul sa nu fie executat o anumita perioada de timp).
   Nu zic ca are sau nu dreptate ( in chestiunea cu TVA-ul) insa deocamdata nu s-a pronuntat nici-o instanta asupra acestei probleme…

   Thumb up 0
  • #7

   Numãr unic dosar: 7511/2/2011
   Înregistrat în data de: 23.08.2011
   Obiect dosar: suspendare executare act administrativ
   Materia juridicã: Contencios administrativ şi fiscal
   Stadiu procesual: Fond

   Thumb up 0
  • Nu ai ales prea bine link-ul. Cine mai citeste academia catavenca? Erau tari pe vremea lui Nastase, cand isi permiteau sa faca glume, dar intre timp au devenit doar penibili.

   Thumb up 0
 4. #10

  deocamdata mircica a obtinut de la statul roman o hartie care zice ca anaf-ul s-a grabit, pt. ca inca nu e clar daca datoreaza tva sau nu, si ca asteptam pana se clarifica treaba. (plus cheltuieli de judecata)
  el insa o prezinta ca si cand judecatorul ar fi zis „nu, mircica, nu datorezi tva”.
  ceea ce e fals si presupun c-o stie si el.

  Thumb up 0
 5. #11

  Nu sunt deloc specialist in domeniul juridic, dar la bun simt citind cu atentie enuntul hotararii judecatoresti, exact cum zice si geretus nu pare sa fi castigat ceva concret. Doar ceva timp. A castigat o amanare.

  Thumb up 0
 6. Da’ toti mancatorii de cacat, blogarasi supusi lu’ baselu sau „maronii” de pe la televizor, care au sarit la vremea respectiva sa i-o ia in gura lu’ bLEJNAR si sa arate spre „fascistul, securistul, lingaul, idiotul, rebutul….bal bala bla” de Badea, de ce nu-si bat cuie in cap acum? Nu de alta dar ar face un bine omenirii…ca lumea e plina de prosti oricum.
  La ora actuala, Badea nu are nicio datorie catre stat, actiunea s-a dovedit abuziva si a fost suspendata….desi se manca cacat cu polonicul cand a inceput scandalul.

  Thumb up 0
 7. #13

  E bine (pentru el), daca se termina procesul in viata asta.

  Thumb up 0
 8. Atunci când statul îți stabilește o sumă de plată te poate executa silit chiar dacă ai contestat în instanță actul administrativ fiscal. Cu alte cuvinte, depunerea contestației nu suspendă automat executarea silită. Pentru a nu fi executat silit depui cerere în instanță cerere de suspendare a executării silite. Admiterea cererii de suspendare se face după ce depui o garanție. Și, da, dacă vei câștiga și se va admite cererea de suspendare a executării silite vei putea cere și plata cheltuielilor de judecată. În cazul lui Mircea Badea, s-a obținut suspendarea executării silite și a mai obținut ceva: să nu fie înscris în vectorul fiscal ca plătitor de TVA. Dar asta până la judecarea pe fond a cauzei principale: cea a deciziei de impunere, prin care i s-a stabilit TVA de plată. Deci, nu a câștigat decât puțin timp, așa cum bine spunea un antevorbitor. Mai mult, e cu drept de recurs așa că ANAF poate ataca sentința asta cu recurs.
  Pe mine mă distrează cum se isterizează unii, fie de-o parte, fie de alta. Mă distrează și faptul că unii ce habar nu au despre codul de procedură fiscală, despre ce înseamnă act administrativ fiscal, etc, comentează de zor.
  Da, e corect ce zice, a câștigat, dar a câștigat doar suspendarea executării silite.
  Da, are de primit bani, dar nu acel TVA stabilit de ANAF, ci doar cheltuielile de judecată cauzate exclusiv de procesul legat de suspendarea executării silite.
  Nu a câștigat pe fond procesul pricipal cu ANAF, cel prin care se va stabili dacă datorează TVA sau nu.

  Thumb up 0
 9. Vor primi bani de la Blejnar la pastele cailor! Portocaliii se fofileaza sa plateasca celor care au dat statul in judecata si-au castigat, incercand sa esaloneze acele sume datorate pe o perioada de cativa ani!

  Thumb up 0
 10. statul este razbunator. daca ai castigat un proces importriva lui, mai ales pe teme de impozite si taxe, ajungi in vizorul celor care au pierdut.
  fiscul te va executa in urmatorii ani prin intermediul repetatelor controale fiscale. daca ai firma vei pierde mai mult decat ai castigat cu dreptatea care ti s-a facut. nu stiu cum sta treaba ca si persoana fizica impotriva statului insa ma gandesc ca nu este deloc diferit…

  Thumb up 0
  • hary » daca nu ai venituri pe numele tau, te suge de ciorapi. intentionez sa fiu sarac ca iov toata viata

   Thumb up 0