Conturi de instagram de urmărit


Dacă tot mi-am propus să mă ocup mai mult de noul cont de Instagram (în paranteză, fac asta pentru că, dacă te plictisești, ai 2 opțiuni, mari și late, facebook și instagram. iar pe facebook este stație de epurare, prefer instagram, mult mai liniștit și mai relaxat), am nevoie de niște conturi de instagram de urmărit.

Dar vă rog, serios, fără vedete, fără cartonate, fără siliconate, fără păsărici care trăiesc din expusul vieții luxuriante și pline de bășini pe care o trăiesc, zi de zi. Vreau sugestii de conturi de oameni reali, oameni normali, oameni simpli, ca mine și ca tine, oameni care nu au sute de mii de „fani”, care sunt plăcuți, haioși, fac poze interesante și au o viață REALĂ interesantă.

Nu, serios, chiar nu mă interesează flatulențe ca Sânzâiana sau aia cu mașina cadou de la Cluj, am uitat cum o cheamă. Nici vedete, nici social media ppl, nici nimic.
Oameni simpli.

Mulțumesc, Dan, pentru această bijuterie :))

26 comentarii

 1. Dan , leave photoshop alone.

  0

 2. #4

  Instagramul e pt cei care au net prost si nu pot face streaming pe pornhub

  0

 3. #6

  Instagramul e pentru cei care nu citesc cărți fără poze și text cu litere de-o șchioapă.

  0

 4. #7
  Anton

  Buttrcup.com

  0

 5. #10

  https://www.instagram.com/andreaseug/ – fac poze predominant din natură cu drona și cu scule Olympus și nu alerg după trafic.

  0

 6. #12

  https://www.instagram.com/abom79/
  are si un canal de youtube unde pune chestii mult mai detaliate si mai lungi

  0

  • #13
   Arhi

   deci dupa 2 poze si 10 comentarii deja am gasit unul care ii explica ca nu prea stie ce face. gizas, urasc internetul

  • #14

   Am vazut si eu asta, ce-mi place e ca omul le raspunde foarte calm si frumos.

   0

  • #15

   pai chiar nu prea stie ce face … atunci cand le raspunde foarte calm si frumos

   0

 7. #16

  @littlestoriesofmylife

  0

 8. #17

  Chestii pe care le fac cand mai ies din casa:
  https://www.instagram.com/brasov_fotogenic/

  0

 9. M-a speriat rău spike-ul ăla din analytics :))
  Matt D’Avella e un tip mișto.

  0

 10. #19

  E unu pe Insta din Brasov, valipe, parca.; daca-l adaugi, n-o sa-ti para rau. ;)

  0

 11. #20

  off topic cat casa pentru ca i am too old for instagram, nu inteleg la ce foloseste la fel cum mamaia nu intelegea ce e aia internet:

  Va recomand cu muuulta caldura documentarul „FYRE: The Greatest Party That Never Happened”. Delicios. Am eliberat o gramada de stres in doar 1 ora jumatate.

  0

 12. #21

  forgottenromania. Este pagina mea. Dacă nu ti se pare demnă de urmărit, lasă măcar o părere referitoare la cum ti se pare ideea și cum ti se par textele combinate cu poze ca reply la acest comentariu.

  0

 13. #24

  Îmi e mai ușor de când cu posibilitatea de a urmări hastagurile. Sunt mai câștigat decât să sa follow persoane.

  0

 14. #25

  Pe mine, pe mine!!! :P

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]