COSR, mândria țării

Bănuiesc că toată lumea știe de acum despre dezafilierea Federației Române de Box de la AIBA. Nu e treaba mea să comentez, nu mă pricep la box, o vor face alții, mai bine decât mine.

Citește AICI întreaga poveste a dezafilierii Federației Române de box

Aș vrea doar să remarc cinismul sfruntat al secretarului general al COSR, Ioan Dobrescu.

Este o veste tristă, pentru că ne determină pe noi, cei care am preluat pregătirea boxerilor, să le întrerupem finanţarea. Nu putem băga bani în ceva ce nu are finalitate. Mai există o speranţă pentru ei cu turneul de calificare

Asta o spune secretarul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cel ce practic are datoria de a duce tot ce înseamnă sport în rromânia, la Olimpiadă. Care olimpiadă nu are treabă cu AIBA. Plus de asta, nu-i așa, această dezafiliere este eternă și atunci devine foarte clar tuturor că trebuie să îngropăm boxul românesc. Eventual toți banii să îi trimitem la echipa de fotbal, că are rezultate bune.

Multă mizerie e în sportul rromânesc. Prea multă.

16 comentarii

 1. Sportul romanesc care merita nu se de la stirile din sport.

  0

 2. Olimpiada nu are treaba cu AIBA?

  0

 3. #5

  Pai ce ai vrea mai Arhi??? Sa dea bani unor boxeori de care nu prea aude nimeni.. si care nu isi petrec notpile prin Bamboo sau alte localuri de gen unde au si ei actiuni????
  Echipa nationala de fotbal nu produce rezultate.. da macar „sparge banii castigati prin alte tara straina”
  In scurt timp desfinteaza astia si urmatoarele: volei (sport de femei, nu se uita nimeni), baschet (sport de negri), si calarie (calu o are mai mare decat a lor…)

  0

  • Da, da, da! Sa desfiintam tot ce inseamna juniori si sporturi mai putin interesante, gen volei, pentru ca nu produc rezultate si cheltuie sumele uriase alocate de stat!!

   0

 4. #7

  Tin sa precizez ca randurile de mai sus sunt „caterinca” la situatia in cauza..

  0

 5. sportul romanesc=ZERO!!! si totul se pare ca se rezuma doar la bani si la mizeriile astea de oameni de la conducere..

  0

 6. Stii care-i principalul bai? Ca sportu-i de fapt politica. Ca sunt interese si doar cativa sportivi promovati.
  As putea sa iti dau material pentru digitalsport si despre federatia romana de powerlifting… dar inca mai stau putin in expectativa.

  0

 7. „Nu stiu, nu ma intereseaza, nu e treaba mea, eu incasez salariu si atat”. Trist

  0

 8. Arhi – ia arunca un ochi si la Pescuit Sportiv la Crap. Sa vezi in ce hal este la noi…
  Un tepar infiinteaza federatia romana….Agvps cedeaza drepturile de organizare CN – unei asociatii….imbarligaturi mai mari ca oriunde in alta parte.
  si ca documentatie:
  http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=7642

  0

 9. #13

  Epoca de aur a Romaniei a ajuns la apus de mult timp, iar acum privim la cerul instelat.

  0

 10. la Olimpiada se ajunge prin diverse metode. una e participarea la CM de la Baku, turneu organizat de…AIBA. :)

  0

 11. #15

  La olimpiada nu merge oricine. Trebuie participanti la campionatul mondial pentru un cumul de puncte, iar campionatul mondial este sub AIBA.
  Asadar fara AIBA nu se poate merge la olimpiada.
  Vis-a-vis de boxul romanesc, e jale, obreja asta este un mafiot! toti antrenorii de box o spun pe la spate.
  Am fost in acest sistem aprox 4 ani, este un sistem de hoti, aranjamente, la sportivi i se ia cota parte din premii. daca iei 18 mil la cupa romaniei pt aur, in buzunar ajung cam 6-7 mil:) – caz concret, sa nu mai vorbim de lot….unde antrenoru care te-o adus acolo ia cota parte din munca ta bani ..:)

  0

 12. #16

  trebe eliminat din schema acest mafiot cu numele de Rudel Obreja ! Toate se vor schimba incepand cu plecarea lui!

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]