Cât costă panseluțele la primăria sectorului 1 și cât cancerul

panselute primaria sector 1

Cât să coste, nu foarte mult. 300 000 000 euro, la primăria sectorului 1. Adică trei sute de milioane de euro. Ați crede că e mult, dar nu e. Gândiți-vă cât au furat pionierii bordurilor și ai pavelelor, Vidieanu și RObert Negoiță. Videanu a furat practic peste 1 miliard, punând borduri cvadruplate până și în cimitir, după care și-a semnat contract între primăria capitalei și societațile sale, Marmorom și Marmosim, pe 8 ani după ce a plecat de la primărie.

Iar Negoiță a pus pavele pe tot spațiul verde din sectorul 3, inclusiv în parcuri, după care, când a terminat, a pus deasupra încă un rând de pavele. Iar acum vine numero tres. 300 milioane? fiți serioși, ăștia sunt bani de semințe, în politică.

Deci da? 300 000 000 de euro. 15 milioane la catedrală și 4.5 milioane la mănăstirea Antim. Comparativ, practic niciun ban la spitalele de copii, la spitalele de oncologie.

Nu uitați să nu ieșiți la vot în noiembrie. Ca să putem continua. Să fie bine.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/vlad.voiculescu.3/videos/10209174390969588/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Acum cativa ani am avut o idee sa ma apuc de plantat flori, radea lumea de mine si am renuntat. Ma umpleam de bani acuma…

  0

  0

 2. #6

  Cati oameni se plimba pe pavele? Cati folosesc bordurile pe post de opritor la parcare?(1)

  Ei bine, foarte putini din ei sunt bolnavi. (2)

  Din ei, putini mai sunt credinciosi. Majoritatea sunt sanatosi. Ateii de la (2) sunt bolnavi. (3)

  (1), (2) si (3) => bani borduri > bani biserici > bani spitale.

  Basistule care esti tu basist.

  0

  0

  • #7

   Atâta spun: să-ți mo’ fo’ sau poate fu’ mu’. Chestie de alegere.

   0

   0

  • #8

   Ai probleme la mansarda sau ai chiulit in clasa 1?

   0

   0

  • #9

   a chiulit de la mansarda

   0

   0

 3. #10

  Cat o fi costat panseluta? 300 euro bucata?

  0

  0

  • #11

   Depinde de numarul de petale, inaltime, nuanta dar da, poate varia intre 200 si 500 de euro pentru o panseluta de calitate si e pacat sa arunci banii pe panselute neomologate. Formula de calcul nu este simpla, nu cred ca putem sa o intelegem noi. Oamenii astia au doctorate, stiu ce fac, de asta ei sunt conducatori alesi si noi nu.

   0

   0

 4. #12

  De cand cu firea primar la mitici stii ce inseamna ca nimic, dar absolut nimic nu cred ca mai mai poate „minuna”…

  0

  0

 5. #13

  Macar gif-ul cu japoneza e simpatic.

  0

  0

  • Este aidoma unei panselute proaspat inflorite.
   Oare ei cand i-o fi pocnit cireasa si care o fi cea mai mare frica a ei?

   0

   0

 6. #15

  Eu am o nedumerire. Daca site-urile, serverele si softurile folosite de DNA s.a.m.d. sunt creeate si mentinute in functiune de firme ca TeamNet, oare ce ii impiedica pe sefii acestor firme (care stim cu totii cine sunt si cate magarii fac), sa isi lase un mic acces la baza de date, cu reclamatiile facute prin intermediul site-urilor acestor entitati ale statului, sau la serverele lor de mail?

  0

  0

 7. #16

  Eu nu am inteles niciodata de ce ei nu pot fura in timp ce fac si ceva util. Adica investim 30 mil lei la spital, furam si noi 5 mil dar tot raman 25 mil la investitie. Nu tata, la noi e invers, furam 25 si lasam 5.

  0

  0

 8. #18

  pentru ca sunt niste paraziti care se gandesc la noi ca fiind, prostimea. „prostimea” nu merita nimic.

  lasa-i sa moara. da, exact asa gandesc. te-ar strivi pe cap daca ar fi nevoie doar ca sa iti ia afacerea sau ca tu sa nu faci nimic daca ei nu isi iau partea, o MARE parte.

  da. exista astfel de oameni si nu sunt putini. nu exagerez cu nimic. probabil unii dintre voi s-au lovit de „ei” in viata de zi cu zi.

  0

  0

 9. #19

  Marmosim nu e si farmacie in Bucuresti?
  Banii aia nu sunt doar din panselute.

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]