Costel Busuioc a castigat Hijos de Babel

Foarte tare frate. Nu concursul, pentru ca susanele de astea sunt si in romania. Dar daca asta il ajuta sa aiba altfel de viata decat in jegul d etara din care a plecat, foarte bine.
Altceva e foarte tare. Nu stiu care senator a demarat initiativa de a-l face pe Busuioc reprezentantul romaniei in spania.
Nu mai aduc argumentele pe care le-am adus, cu faptul ca atunci cand murea de foame in romania, nimeni nu dadea doua parale pe el, ca a fost refuzat la studii de canto pentru ca nu are studii superioare. Astea sunt clasice si sunt romanesti.
Totusi, omul e zidar. Cum adica il faci reprezentantul romaniei? Ce calitati, in afara de a canta, are acel om? Pe ce te bazezi cand il trimiti sa iti reprezinte tara?
Sau te bazezi pe faptul ca e un prostanac de muncitor, si o sa te duci tu acolo, senatorule, si o sa ii pui in gura cuvinte, si vei face campanie electorala pe spatele lui.
Asa de mult sper sa nu accepte Busuioc nimic de la statul asta de cacat in care a trait….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Totul se bazeaza pe publicitate, atata tot

 2. 100% de aceeasi parere, toti il pupa in c** acum! Jegoasa natie!

 3. Din cate am auzit, in romania era refuzat de toata lumea ca are 8 clase, si acum e pupat in fund de toti,dupa cum zici si tu. Ar fi misto sa nu se mai intoarca niciodata in Romania, ca sa le arate tutoror ce scarbosi au fost…

 4. #4

  vai draga, dar e roman, sa nu uite d eunde a plecat (citat din memorie dintr-o pizda de la adevarul)

 5. un nou star :) din natia lu draqula

 6. Sunt multi romani care ne reprezinta cu succes in straintate, dar doar de acesta se pomeneste. Ne imbatam 2 nopti si a 3-a zi ne trezim mahmuri ca… la noi in tara nu sunt apreciate valorile !

 7. ba tu cu talentu nu te pune niciodata ..

 8. era sigura treaba ca asa avea sa se intample..

 9. Statul ca statul, dar media, aceasta a 4-a putere in stat….

  Ce jenibil, dintr-o data a aparut in toate ziarele pe prima pagina, i-au gasit aia famiglia din Moldova, parintii si cei 10 frati. Se ascund oamenii aia in padure sa nu-i mai caute reporterii.
  Unde era media aia cand Costel murea de foame in romania si canta prin sat cu stomacul lipit de spate?

  Paine si circ, ce mai!

 10. #10

  Stai linistit Arhi, daca are contract cu imperialistii au grija astia sa-i construiasca o imagine corespunzatoare. Motiv pentru care nu vor lasa nici un limbric de parlamentar din Romanica sa se apropie de el.

Citește și...