13 comentarii

 1. #1

  Probabil ca i-ar fi foarte greu sa se angajeze undeva unde va lucra mult fata-n fata cu oameni. Gen market, benzinarie, mall, etc.
  Nu vad a fi nici o problema daca ar lucra la un call-center, casa de comenzi on-line, etc.
  De asemenea, ar putea foarte bine sa jefuiasca banci. Cred ca tatuajele ii vor fi acoperite in proportie de 100% de cagula.

  0

  0

 2. sau poate e tatoo artist şi alea sunt reclame…

  0

  0

 3. #3

  Acu’ multi ani cand lucram ca si barman pt o companie cu multe baruri si restaurante (in UK) am lucrat cu 2,3 oameni plini de tatuaje… si aici ma refer cu tatuaje pe cap si mecla, nu doar pe corp.
  Am vazut tatuati si prin banci,magazine,etc.

  0

  0

 4. #5

  am inceput sa vad din ce in ce mai multa lume tatuata si pe la noi. plus ca modelele noi sunt mai misto decat sirena si maria, angelica etc clasice.

  0

  0

  • #6
   Arhi

   pe fațã?

   0

   0

  • #7

   nu coane. full sleeve, piepti, maini, picioare, cefe, gati. pe fata inca nu, dar banuiesc ca e chestie de timp.

   0

   0

  • #8
   Arhi

   alea mi se par normale si.ok. de fata zic

   0

   0

 5. #9

  Daca are pile și bani îl vezi ministru la cultură

  0

  0

 6. #10

  asta baga mamaliga cu paste la greu

  0

  0

 7. #11

  Ăștia nu realizează cum or să arate la bătrânețe, cu pieile atârnânde?
  Ori, dacă se îngrașă, vor creea confuzie în rândul privitorilor: Personajul de pe braț e chipul lui Iisus răstignit sau Luciano Pavaroti?

  0

  0

  • #12
   Arhi

   si de ce i-ar pasa, mai exact, cum o sa arate la batranete? o sa ii futa viata sexuala? nu il accepta la coada la paine?

   0

   0

  • #13

   e mumia lu zamolxe, el e un dac liber ;)

   0

   0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]