13 comentarii

 1. #1

  Probabil ca i-ar fi foarte greu sa se angajeze undeva unde va lucra mult fata-n fata cu oameni. Gen market, benzinarie, mall, etc.
  Nu vad a fi nici o problema daca ar lucra la un call-center, casa de comenzi on-line, etc.
  De asemenea, ar putea foarte bine sa jefuiasca banci. Cred ca tatuajele ii vor fi acoperite in proportie de 100% de cagula.

  0

 2. sau poate e tatoo artist şi alea sunt reclame…

  0

 3. #3

  Acu’ multi ani cand lucram ca si barman pt o companie cu multe baruri si restaurante (in UK) am lucrat cu 2,3 oameni plini de tatuaje… si aici ma refer cu tatuaje pe cap si mecla, nu doar pe corp.
  Am vazut tatuati si prin banci,magazine,etc.

  0

 4. #5

  am inceput sa vad din ce in ce mai multa lume tatuata si pe la noi. plus ca modelele noi sunt mai misto decat sirena si maria, angelica etc clasice.

  0

  • #6
   Arhi

   pe fațã?

  • #7

   nu coane. full sleeve, piepti, maini, picioare, cefe, gati. pe fata inca nu, dar banuiesc ca e chestie de timp.

   0

  • #8
   Arhi

   alea mi se par normale si.ok. de fata zic

 5. #9

  Daca are pile și bani îl vezi ministru la cultură

  0

 6. #10

  asta baga mamaliga cu paste la greu

  0

 7. #11

  Ăștia nu realizează cum or să arate la bătrânețe, cu pieile atârnânde?
  Ori, dacă se îngrașă, vor creea confuzie în rândul privitorilor: Personajul de pe braț e chipul lui Iisus răstignit sau Luciano Pavaroti?

  0

  • #12
   Arhi

   si de ce i-ar pasa, mai exact, cum o sa arate la batranete? o sa ii futa viata sexuala? nu il accepta la coada la paine?

  • #13

   e mumia lu zamolxe, el e un dac liber 😉

   0

Citește și...

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]