Craciun Fericit

Oamenilor, este 2 decembrie, anul de gratie 2007. De ce va imbulziti ca nebunii la cumparaturi? Nu aveai loc in Real sa arunci un ac pe jos, de cat miros de pasarica nesatioasa era acolo. Orice se cumpara. Dulciuri, ciocolati, fructe, truse de scule, carnati, chei franceze, orice. Numai sa simta romanul ca da banul gros de sarbatori. Si sa se simta multumit, ce guru al finantelor este el, cu banii luati in rate de la banca. Si in ianuarie bea ceai de trei ori pe zi si moare de foame.
Dar ca tacamul sa fie complet, si inima mea sa se umple de multumire, i-am auzit pe unii urandu-si craciun fericit.
Paste fericit, roman cretin!

6 comentarii

 1. e deprimant ca o sarbatoare s`a redus la cat putem cumpara, manca si bea. sunt de acord cu tine, ar trebui un pic de cumpatare.

  0

 2. Bine ca mi-ai zis tocmai spre Real ma indreptam :).

  0

 3. Pate Fericit, Grupa. Am informatii ca si in Kaufland, Carrefour, e la fel

  0

 4. Am fost la Gima pin la urma, acolo a fost lejer.

  0

 5. :) pana la craciun, vine acusi mos nicolae… asta e explicatia…

  0

Citește și...

Masă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]