Crazy Egg

[P]Un serviciu foarte mistocutz de monitorizare a clickurilor si a traficului de pe site. Partea beton este ca iti arata cu screenshoturi unde se duc cele mai multe clickuri pe site-ul tau, ce a fost atractiv, ce nu, adica exact ce te intereseaza la modul intens. In cazul in care nu te-ai prins ce inteleg prin utilitate, e vorba de plasarea reclamelor in cadrul site-ului. Adica in functie de numarul de clickuri dintr-o zona, bagi si tu un banner micut.
Inregistrarea e simpla si presupune doar o adresa de mail si se face in zece secunde. Interfata grafica simpla si usor de parcurs, totul este AJAX-ificat, pentru a nu incarca inutil serverul.
Enjoy, leave a feedback!

3 comentarii

 1. stiam de site dar nu stiu unde se pune codul :))

  0

 2. in header, inainte de [/body] . Daca nu ai [/body], fabrici unul:) dar ar trebui sa ai.
  Desigur, in loc de ][ citesti ><

  0

 3. #3

  Si cat costa crazy egg? este mai bun decat google anlytics?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.