Crazy mother fuckin` world

Shaolinii dau in judecata un user de internet, pentru afirmatia ca un ninja a batut niste shaolini la ei acasa.
Doamne, mare e gradina ta, si multi shaolini o populeaza

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Inseamna ca sunt tampiti. Motivul pentru care spun asta nu e neaparat ala la care cred ca te-ai gandit tu.

  0

  0

 2. de ce, tu sustii suprematia Ninja vs Shaolin?

  0

  0

 3. #3

  Nu sustin nimic de genul asta; dar daca luam in calcul adevarul istoric shaolinii ar trebui sa fie mandri de modul in care ninja au contribuit la dezvoltarea artelor martiale.

  0

  0

 4. Acuma zic si eu din ce am citit in shogunul, dar parca ninja erau o casta de asasini platiti, care salasluiau in templele amida budsu.
  Cu ce drac au contribuit, cu veninul din stelute?

  0

  0

 5. #5

  Ca origine ninja sunt chinezi. De fapt ei erau maestri militari ,experti in arte martiale, care functionau pe langa curtea imperiala chineza. Dupa destamarea dinastiei Tang (cred ca era Tang sec XII-XIII; la ora asta nessul nu si-a facut inca efectul) baietii au spalat putinica in directia Japonia, pentru a-si asigura un trai k-lumea. Si au si reusit acest lucru, pentru ca au nimerit in Japonia finalului perioadei Kamakura (o perioada istorica numai buna pentru dezvoltarea tehnicilor dobandite in China). Din pacate, acestea au fost folosite intr-un scop destul de neguros: asasinatul la comanda. Dar contributiile si inovatiile aduse de ninja in Japonia nu pot fi ignorate.
  Despre ce spui tu: Amida Buttsu erau doar o secta, care-si finantau activitatea din asasinate (dupa modelul organizatiilor precursoare ale triadelor de pe continent). Clanurile ninja (Iga, Koga etc) care au contribuit in Japonia la numirea unui Shogun (Tokugawa Iyeasu) au contribuit si la scrierea unor pagini de istorie (cam sangeroase pentru gustul meu). Poti sa spui, fara sa te inseli, ca ninja au continuat intr-o maniera tipic japoneza, traditia artelor martiale mostenita de la calugarii budisti chinezi, continuatori directi ai lui Daruna(Ta Mo la chinezi).

  0

  0

 6. dar asta nu raspunde la intrebarea: Cine e mai tare, Ninja sau Shaolin?
  Ceea ce ma duce cu gandul la un frumos poll.

  0

  0

 7. #7

  N-am observat intrebarea asta. A dracu’ intrebare si incuietoare rau; ceva de genul cine e mai tare: Tarzan sau Rahan?
  :))

  0

  0

 8. just w8:))

  0

  0

 9. #9

  Ai dreptate; un poll ar rezolva dilema. Te pomenesti ca vei primi si raspunsuri la tema asta. Sa pui la variante si una neutra (nu stiu), pentru oamenii relaxati, care nu vor sa supere nici micul popor chinez si nici pe casapii imbracati in negru :)

  0

  0

 10. #10

  Amintiri din copilarie: cand eram eu tanar, am vazut un film pe caseta video:”shaolin provoaca ninja”. E o sursa secundara foarte buna pt cercetarea ta. Trebuie sa stii ca era facut de chinezi (pare-mi-se de cei din Hong-Kong).

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]