Cred că am înnebunit

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă. Băsescu a plecat după aproximativ 15 minute, spunându-le jurnaliştilor că nu vrea să facă declaraţii.

Fără comentarii.

162 comentarii

 1. #1

  Din partea mea, sa mearga unde vrea. De ce m-ar deranja ?

  0

  • #2

   Din partea mea si tu poti merge unde vrei. Evident, tu esti un nimeni pentru mine, nu ma reprezinti in nici un fel, in timp ce domnul Traian Basescu este presedintele acestei tari si, din nefericire, are oaresce puteri de reprezentare.

   0

  • #3

   Jordan chiar daca nu iti convine, Basescu nu face ce vrei tu.
   Nu iti reprezinta opiniile tale personale, ne reprezinta ca popor, si nu poti nega ca in romania traiesc cam un milion de tigani, daca nu chiar mai multi, si chiar daca ne place sau nu ii reprezinta si pe ei, pentru ca inainte de a fi tigani acesti oameni sunt romani.
   Cioaba in primul rand era om, in al doilea rand era o personalitate publica ( indoielnica, sunt de acord) si in al 3-lea rand tigan.aaa daca mergea la cosciugul vreunui infractor as fi fost de acord cu tine.
   Presedintele oricarei tari poate face si vizite neoficiale si vizite oficiale in functie de agenda lui. fie ca tie iti place sau nu.

   0

  • te orbeste basismul, prietene. esti pe situl gresit

  • #5

   intru cam de 5 ani zilnic pe blogul tau. sunt pe siteul care trebuie

   0

  • #6

   @vasile constantin Tigan nu ii sinonim cu infractor? ai vazut tu tigan adult necodamnat cel putin de societatea in care traieste.

   0

  • #7

   @Ionut W
   Daca tu nu cunosti si altfel de tigani inseamna ca nu ai prea iesit din localitatea ta de domiciliu.
   Romaniei ii lipseste perioada asemanatoare segregarii, care ar fi putut avea un efect benefic asupra tiganilor, ar fi avut astfel lucruri pentru care sa lupte si sa demonstreze ca ne sunt egali din toate punctele de vedere.

   0

  • #8

   @vasile constantin ii democratie sa fie democratie, daca %50+1 din non etnici nu ii vor sa le zicem la revedere.

   Acest text ii un pamflet rog sa fie tratat ca atare.

   0

  • In primul rand erau prieteni in viata privata. In al doilea rand Cioaba era liderul uni bune parti din comunitatea rroma, deci o persoana cu un cuvant de spus asupra multor oameni…sa zicem echivalentul unui lider de partid politic. Se va oftica cineva daca Basescu s-ar duce la inmormantarea lui Kelemem Hunor? Nu inteleg unde e problema

   0

  • #10

   @Ic:
   1.) Faptul ca erau prieteni in viata privata ma lasa absolut rece. Basescu nu s-a dus acolo in calitate de persoana privata, ci de presedinte al Romaniei;
   2.) Cioaba era reprezentant al majoritatii tiganilor doar in propria imaginatie. Comparatia cu Kelemen Hunor, un lider ales al unei minoritati, mi se pare cel putin deplasata, avind in vedere ca Cioaba a mostenit „titlul” de la autointitulatul sau tata;
   3.) De curiozitate si de dragul discutiei: daca maine, sa zicem, moare imparatul Iulian (nu-i doresc moartea, Doamne fereste, e doar de dragul discutiei, desi nu prea am cu cine s-o port), Basescu se va repezi sa-si prezinte omagiile? Doar ar face asta la sicriul unui alt „lider” important al aceleiasi minoritati, nu? Sunt sigur ca daca nu o va face, ii veti gasi scuze serios argumentate….

   0

  • @dufu, ai o problema in rationament. Kelemen hunor este liderul unei parti din minoritatea maghiara ca nu toti maghiarii se simt si accepta sa fie reprezentati de UDMR.
   Basescu s-a dus acolo in calitate de presedinte si tot in calitate de presedinte se duce la multe sindrofeli. De exemplu se duce la vernisaje de pictura sau la piese de teatru. Sa presupunem ca este invitat la festivalul Enescu si se duce. Ne ofticam ca s-a dus pe banii statului la concert?! Functia asta de presedinte e si de reprezentare si inmormantarea unui lider recunoscut de o parte din tigani ca sef al comunitatii(era seful unei congregatii de 100 de biserici penticostale..sa spunem ca era macar la rangul unui episcop ortodox)e un gest de reprezentare

   0

  • #12

   @Ic: e foarte interesant ce spui despre problema in rationamentul meu. Chiar foarte foarte interesant. Pentru ca daca e sa transpun la alt personaj ceea ce spui tu acolo, pot sa spun ca Traian Basescu este presedintele unei parti din populatia Romaniei pentru ca nu toti romanii se simt si accepta sa fie reprezentati de Traian Basescu. Daca e sa ma refer doar la alegerile in urma carora a fost reales, acestea au fost cistigate „la mustata”, majoritatea fiind dobindita prin voturile romanilor din strainatate. Si totusi…
   Faptul ca a participat personal, in calitate oficiala, de presedinte al romaniei la priveghiul unui „stilp” al bisericii penticostale, si nu la cel al „regelui” autointitulat al tiganilor, iar mi se pare, este opinia mea, nejustificat. Cu ce sunt mai importanti credinciosii penticostali decit, sa zicem, cei greco-catolici? Sau… Pe 31 luna aceasta, de exemplu, va avea loc la Romexpo beatificarea Monseniorului Vladimir Ghica, un personaj foarte important al bisericii romano-catolice din Romania. Un eveniment rar si foarte important pentru comunitatea romano-catolica din Romania. Oare presedintele Basescu va alege sa fie alaturi de credinciosii romano-catolici din Romania la acest eveniment?
   Cit despre participarea la festivalul Enescu, de exemplu, ti-ai dat singur raspunsul la intrebare. Nu, chiar nu m-ar deranja, iar raspunsul de ce nu m-ar deranja este chiar in enuntul tau. Ghicesti oare la ce ma refer?

   0

  • @dufu, faci confuzie intre un presedinte de partid politic si un presedinte de tara. Diferenta enorma. partidul politic este o institutie privata in timp ce tatul este tot. Cand ajungi seful a tot nu poti fi doar seful unei parti.

   0

 2. #14

  Asta dovedeste ca ii un politician cu coloana vertebrala, chiar daca a avut cateva scapari care in politica nu se fac tot cel mai bun politician romin ii. Ma refer la persoana numita politician nu la omul Basescu.

  0

  • #15

   Coloana vertebrala ?
   Cel mai bun politician roman ?
   Ionut, daca prin politician intelegi curva, da, Basescu e cel mai bun.

   0

  • #16

   Ai prins ideea.

   0

  • #17

   curva cu coloana vertebrala e oarescum un oximoron.

   0

 3. #18

  si Cioaba a fost la nunta la EBA.
  E vorba de voturi si spalarea acelui „tiganca imputita”

  0

 4. #20

  Am un sentiment de implinire cand ma gandesc ca pe banii mei, presedintele meu iubit, a fost cu elicopterul, masini, SPP, etc, la capataiul unui reprezentant al etniei pe care o stimez cel mai mult.

  0

  • #21

   si daca nu mergea, sarea lumea in sus ca de ce nu a mers.

   cand urasti un om orice ar face el nu iti va place.

   0

  • baejnebun? sarea cine ca nu s-a dus sa dea onorul la cioaba?

  • #23

   +1 si ai avut vreo 2-3 comentarii f bune pe tema asta la un alt topic cu un minim de legatura. Cheers for that.

   In ceea ce ma priveste si tinand cont de ce am mai repetat ca as vota pentru cel mai mic rau dintre cei care candideaza, daca mai putea sa candideze de la mine pierdea votul numai pentru fapta asta, si da, nu ma intereseaza restul, ce a facut sau ce nu a facut ca sa nu o ardem iar prea mult pe langa subiect. :-)

   0

  • esti doar prost, e ok. cioaba e hot de curent si si-a vandut fata de 12 ani. deci esti prost

  • #25

   @Doome

   Basescu e presedintele tuturor romanilor – corect
   Basescu e presedinte inclusiv pentru tigani, care si ei sunt cetateni romani, platesc impozite, etc – corect
   Problema e ca Basescu e presedinte si pentru puscariasi, hoti, violatori, indiferent ca sunt romani sau tigani, maghiari sau lipoveni.
   Ca presedinte nu are dreptul sa-si bata joc de functia conferita pentru a se intalni cu un tigan/maghiar/lipovean/roman/etc viu /mort care a furat, violat, vandut fata de 12 ani, etc.

   Ai inteles acum care e problema ?

   0

  • #26

   @Doome: cind in Muntenegru au murit 19 romani intr-un accident de autobuz, a fluierat la luna. Acum , s-a dus in timpul in care ma reprezinta pe mine, in postul de presedinte al Romaniei, insotit de o intreaga escorta de SPP-isti, platiti din banii mei (scuze pentru plagiat Jerome) pentru a-si prezenta omagiile. Faptul ca Cioaba a participat la nunta EBEi este irelevant, pentru ca Cioba la acel eveniment era o persoana particulara, nu un oficial al statului, si o facea pe propria cheltuiala.
   Dupa parerea mea, un mesaj de condoleante din partea presidentiei, insotit eventual de o coroana adusa de un reprezentant al acestei institutii ar fi fost mai mult decit suficient.

   0

  • #27

   @Doome: ca de obicei, străluciţi prin a surprinde esenţialul. Ca de obicei, noi ăştia care nu suntem de acord cu gesturile cel puţin excentrice pe care le face marele cârmaci (la propriu) suntem orbiţi de ură şi manipulaţi de antene.
   Dacă un ţigan ce are o afacere de milioane de euro ar plăti impozitele aferente la stat, te asigur că ar vedea chiar cu ochi buni desfăşurarea de forţe pusă în mişcare doar pentru ca preşedintele să-şi prezinte omgiile la priveghiul lui Cioba. Numai că vezi tu, majoritatea posesorilor de palate/pagode, merţane şi săbii ninja „strălucesc” prin ardoarea pe care o dovedesc printre altele la plata impozitelor…. Şi mă scuzi, în calitate de membru al unei majorităţi care pînă la proba contrarie munceşte din greu, am tot dreptul să întreb şi să cer socoteală pentru ce se întîmplă cu banii din impozitele plătite de mine.
   Repet, prezenţa unei coroane funerare însoţită sau nu de un consilier prezidenţial ar fi fost din punctul meu de vedere mult mai
   potrivită.
   Dar nu mi-ai răspuns la altă problemă: de ce cînd 19 români au murit într-un accident acelaşi preşedinte s-a făcut că plouă?. Şi voi încheia cu o întrebare pentru tine: cine sau ce mama dracului l-a făcut pe Cioabă reprezentantul etniei ţigăneşti? Autointitulatul titlu? Pozaţi în mari aparători ai tradiţiilor ţiganilor,dar conform acestor tradiţii ar trebui să ştiţi că ei au alte „foruri” de reprezentare, şi nu un „rege” autointitulat.

   0

  • #28

   @doome: ah şi încă ceva… Calmează-te, n-am votat nici cu useleul (în consecinţă nici cu Voiculescu, nici măcar nu candida în colegiul de care aparţin, asta ca să dormi liniştit), nici cu pedeleul. În privinţa lui Voiculescu justiţia îşi va spune la un moment dat cuvîntul, cel puţin aşa sper. Aşa cum sper ca şi-l va spune şi în privinţa altora….
   Am mai spus-o şi o repet: daca despre Voiculescu s-a descoperit că a fost un turnător ordinar, despre Băsescu acest lucru nu s-a întîmplat încă. Aceasta e singura diferenţă între cei doi.

   0

  • ba s-a intamplat, s-au intamplat si multe altele, doar ca daniel morar a decis acum 9 ani ca presedintele nu poate fi judecat pentru nimic altceva decat tradare de tara. intre timp, faptele s-au prescris, iar daniel morar e judecator pentru 9 ani de acum incolo la curtea suprema

 5. #30

  Din moment ce Cioaba au participat impreuna la cateva evenimente si au impartit scena unei campanii electorale e normal sa mearga sa isi prezinte condoleantele.

  0

  • #31

   Poate ca ai si tu dreptate, anormal a fost ca au impartit scena unei campanii electorale si ca au participat la evenimente impreuna…

   0

 6. #32

  este un obisnuit al casei..

  0

 7. #33

  Tu?

  0

 8. #34

  Nu te asteptai?

  0

 9. #35

  Si care-i problema? Basescu e presedinte, Cioaba era REGE. Deci mai mic in grad Basescu. E normal atunci ca s-a dus sa-i dea onorul.

  0

 10. #36

  Sa vezi spectacol pe Antena 3 :D Gadea si Badea au munitie serioasa domne. :D

  Nu, nu ai innebunit. E mirifica noastra tara. Bine ca te-ai mutat la noi in Nazitown unde granita este aproape si putem scapa repede in caz de nevoie.

  0

 11. #37

  Oricum, Basescu e tigan. Nastase tigan, Iliescu tigan oltean, Ponta tigan bulgar. Iar eu il voi vota pe Imparatul Iulian la alegeri. Nu pe Cacarau.

  0

  • Freigedank,
   scrie cartea promisa si iti trimit laptopul.
   trimite cartea la Arhi pe email.
   eu trimit laptopul pe ce adresa imi dai.

   nu ma intereseaza cine esti cu adevarat.
   nici nu vreau sa te cunosc. ma interseaza doar cartea ta, pe care vreau sa o public cu numele de A. Freigedank.

   nu trebuie sa-mi raspunzi la comentariu. stiu ca ai inteles ideea.

   0

  • #39

   Daca primesti laptopul ne lasi ? :)

   0

 12. #40

  Suparat ca Ponta nu-i mai raspunde la telefon, s-a dus sa planga la cosciugul lui Cioaba. Are si omu’ nevoie de compasiune…

  0

 13. #44

  Am incercat sa ii explic unei colege englezoaice cum e cu regele, imparatul, prim-ministrul si presedintele in Romania…mi-a raspuns cu un sincer: „WTF…”

  0

 14. #48

  Pai nu ai auzit ca vin si rudele din strainatate…la nunta vin rudili din Germania (deja nemtii rasufla usurati pentru cateva saptmani cat dureaza paranghelia) si o multime de penticostali. Nu se spala, nu se gateste, nu igiena intima, nu spalat pe cap 30-40 de zile (can am auzit faza asta instant m-a apucat scaripinatul)……anuntati sanepidu, protectia omului, bagati-va in casa, sterilizati-va….trageti obloanele si mai ales nu va mai uitati la stiri.

  0

  • #49

   cred ca inseamna ptr ei ca se spala mult mai des…

   0

 15. #50

  Hai ma lasi, la ei ii tot la fel, 80% din natia lor habar nu are cum se numeste in acte propria tara.

  0

 16. #51

  http://www.cetin.ro/tigan/

  sunt curios cine a scris postul de mai sus. Daca tu, antibasismul nu te lasa sa vezi eroarea.

  0

  • bai, presedintele romaniei s-a dus sa isi prezinte omagiile. ma trollezi sau nu vezi ilaritatea?

  • #53

   daca imi amintesc eu bine, nea cioaba a mers la nunta lu fi-sa. Deci, oarecum erau niste personaje apropiate. In aceste conditii nu, nu vad partea ilara.
   Motivul pentru care erau prieteni ma depaseste.

   Singura parte ilara, pe care o vad, este ca Basescu s-a dus la un tigan mort si ca dintr-o data „presedintele Romaniei ne face de ras ca isi prezinta omagiile unui tigan”. Nu unui interlop. Nu unuia de care zisese de rau inainte. Plm.

   0

  • #54

   @animaloo

   cioaba a fost prins la furt de curent de politia romana si si-a obligat fata la 14 ani sa intretina relatii sexuale cu unul de 18.Crede-ma nu e usa de biserica

   0

  • #55

   acum…nush traditia la tigani, dar nu ma asteptam sa il puna usa la biserica. Era el gras, dar nu atat

   0

 17. #56

  Este un trucaj!!! Sa-ti fie rusine ARHI!!!

  0

 18. #57

  Daca Basescu nu era presedinte iar Cioaba rege, nu era nici o problema. Urmeaza sa apara si regele Mihai, regele a murit, traiasca regele. :))

  0

  • chiar asa, la inmormantarea lui mihai o sa mearga?
   bine, eu sper sa nu fie cazul, adica mihai sa-i supravietuiasca lui basescu.
   si nu sunt rau, nu e posibil ca mihai sa traiasca 115 ani si base 80?

   0

  • #59

   Nu prea am auzit de om cu ciroza care sa faca 80

   0

  • #60

   @Jerome: ei, daca face un transplant hepatic si se lasa de baut, se poate … (http://ro.wikipedia.org/wiki/Larry_Hagman)

   0

  • il rezolva cu ciroza prietenii extraterestri ai lui freigedank

   0

 19. #62

  Presedintele Romaniei se duce sa plnga pe un PEdofil care si-a maritat fata de 14 ani cu unul de 18 ani si a OBLIGAT-o sa intretina relatii sexuale cu el.De asemenea presedintele Romaniei s-a dus la unul care a fost prins de Politia ORmana la furat de curent….De data asta are dreptate arhi..no comment

  0

  • #63

   Pampulea, faptul ca el si-a maritat fata de 12-14 ani cu unul de 18, nu-l face pe el ped0fil. Il face pur si simplu idiot si-atat. El isi respecta obiceiurile culturii tiganesti din care face parte, fara sa gandeasca prea mult la alte lucruri (gen „e inca doar un copil”, sau „e ilegal”)… Tiganii nu sunt prea cunoscuti pentru o judecata adanca si sanatoasa..

   0

  • #64

   @Dan – nu, nu il face pedofil, il face instigator si complice la pedofilie. Atata tot.

   0

  • #65

   Jordan, o sa iti zic dpdv legal – instigator nu (nu cred ca a aparut cu afise in fata casei sotului copilei, afise pe care sa scrie „fuck her, fuck her!!”) si nici complice nu e (nu a participat la actul respectiv). Codul civil zice ca e nula casatoria (din cauza varstei — si in codul civil vechi [limita era 15 ani in circumstante speciale], si in asta nou — , asa ca a fost vorba de viol/relatii sexuale cu un minor pt cioroiul care a luat de nevasta puradeaua lui cioaba. El (cioaba) nu stiu la ce incadrare intra, dar nu e nici instigator si nici complice).

   0

  • #66

   @Dan

   Cioaba a organizat nunta.Din punct de vedere legal e la fel de vinovat ca un proxenet care face trafic de minori si ii obliga sa faca sex

   0

  • #67

   ce ne place sa folosim cuvinte. Pedofil. Cioroi.
   Pedofil..14 ani…pedofil…14 ani. Hai sa folosim creierul din dotare si sa intelegem ca la 14 ani nu este pedofilie ci sex cu minori. Diferenta destul de mare, as zice eu.
   Fiind vorba de basescu in discutie, stiu nu conteaza. Ba, chiar cred ca basescu ii tinea ritmu futacului pedofil la 18 ani.
   Am putea face chiar un film cu numele asta „Pedofil la 18 ani”

   0

  • #68

   @animalooo

   da bah animnalule pentru ca asa defineste legea pe aia care obliga minorii de 12 ani sa faca sex cu altii:pedofili.La fel cum uniii care omoara oameni sunt numiti criminali.

   Ceea ce ma sperie cel mai tare la tine este ca tu deja ai acceptat situatia ca un individ sa incalce legea si sa isi oblige fiica la sex la varsta de 12 ani desi e ilegal.Si sexul cu minuri ai fi surprins se pedepseste si ala prin lege cu ani de inchisoare.Faptul ca tu te complaci in ilegalitate ma face sa cred ca esti din aia care urla Free Gigi pe strada.Pedofil imputit ce esti.Si da ba boule nu e normal ca la 18 ani unul sa faca sex fortat cu una de 14.Si nici nu e normal ca presedintele unei rtari sa viziteze indivizi care sustin astfel de obiceiuri decat daca le sustine si el.

   0

  • #69

   faptul ca ai idei putine si proaste nu inseamna ca ai dreptate. Stiu, ai o idee si te tii de ea. Poate poate iti da cineva dreptate.

   Exista o diferenta intre a condamna folosirea unui cuvant, in cazul asta „pedofilie” si acceptarea unor evenimente, pe care oamenii le considera ca facand parte din zona de interes a cuvantului.
   Pedofilia este considerata o tulburare care se manifesta prin atractia sexuala a unui adult fata de un copil.
   Deci, sexul dintre un pusti de 18 ani si o pustoaica de 14 ani nu are nici cea mai mica legatura cu pedofilia. ba mai mult, nici macar foarte de acuzat nu este. Legal, orice este sub 15 ani este nefutabil. Practic, sunt multi kinderi care se dedulcesc sub varsta aia.
   Cum ti s-a mai explicat, faptul ca tatal a incuvintat cununia il face pe tata pedofil, asa cum faptul ca arhi il injura pe badea il face basist.

   daca din explicatia de mai sus, tu intelegi ca eu sunt de acord cu tipul asta de casatorii, inseamna ca esti prost. Calitate pe care oricum nu am dece sa ti-o neg

   0

  • 14 si 12 ani, sa revenim la realitate, nu la exemplele din mintea noastra

  • #71

   nestiind cazul, am luat de bune numerele date de postatorul initial. 18 si 14.
   14 si 12 tot nu intra la pedofilie, ci la alte zone de interes penal.

   0

 20. #73

  Doar se asigura ca proasta tatii isi va mentine scaunul sub cur, ca nu le-a aratat alora cat e de proasta, inca. Tiganii, moldovenii, iesirile anti-unguresti de fatada, etc – isi periaza electoratul. Nu e de ajuns ca avem incompetenti in guvern – la noi in tara, trebuie sa tinem si analfabetii in PE.

  0

 21. #74

  Nu tre sa mai trezeasca oleaca de interes si Base asupra propriei chelii ? Vine alegerili taica si o sa fie nevoie de drapta lui indrumare

  0

 22. #75

  PTR TOTI CRETINII CARE-L PUPA IN BAS PE BAS

  Cand au murit 19 ROMANI in Muntenegru, Basel cel cu PUTA de otel, n-a scos un sunet.
  La cioara borata s-a dus personal sa-i pupe putza + coroana din partea scarbei.

  IMI ESTE SCARBA DE TOTI ACESTI LINGAI DE BAS

  0

  • #76

   ce relevanta are ca aia au murit la gramada? mor in romania sute de oameni zilnic, ca mor singuri sau in grup e fix pix. tragedia e aceiasi.

   0

  • #77

   Vasile Constatin

   Cand Arhi te-a facut prost, mi-am zis ca a gresit.
   Imi mentin parerea, nu esti prost, esti dobitoc.

   0

  • #78

   O analogie mai buna cred ca ar fi ce ar face Base daca maine ar muri King Misu. Probabil ca nimic, inainte sa-i arate cineva obrazul gros, sau oricum mult mai putin fata de cat s-a manifestat acum pentru Cioaba.

   0

  • #79

   Sigur, moartea lui Cioaba, autointitulatul rege al tiganilor, hot de curent, proxenet pedofil (da, stiu, traditia) este mult mai relevanta decit moartea a 19 romani plecati sa-si petreaca vacanta in Muntenegru (auzi frate ce tupeu…Muntenegru).

   0

  • #80

   care este relevanta nationala privind „tragedia” celor 19 gigei anonimi morti in muntenegru?
   de la cat incepe tragedia? 5? 6? 12? 18?

   ala nu s-a dus la un mort reprezentant pentru tara. s-a dus la un om pe care il cunostea. Om prezent la nunta lu frumoasa si desteapta lu tata, aia de la parlamenut european. Sau la ailalta?

   0

 23. #81

  Voturi. Simplu. La următoarele alegeri vor conta mult mai mult ca votul tău. Pe care nu ți-l vei putea da că nu ți-ai făcut mutație la Tm :)

  0

 24. #82

  Sunt singurul pe care nu l-a interesat absolut deloc moartea lui Cioaba? Mi se pare mai interesant un meci de divizia a treia, terminat 0-0. Nu inteleg cum dreq au facut televiziunile audienta dintr-un subiect atat de plictisitor. Presupun ca au facut, daca de o saptamana numai peste Cioaba dau pe toate posturile si pe toate site-urile.
  Iar apucaturile lui Basescu si nesimtirea genetica sunt arhicunoscute. Nu imi imaginez ce ar mai putea face pentru a ma surprinde.

  0

  • #83

   taci ma smardoiule ca urla sufletul tau de manelar mai ceva ca turbina de la elicopter :))

   0

 25. #84

  esti la fel de prost ca si idolul tau

  0

 26. #85

  Citeam undeva ca sunt 29 de triburi de gipsani fiecare cu seful lor. Pana la alegerile europarlamentare are de umblat taticul! Oricum nu-l vad bine nici pe Emperor Julian e cam pamantiu si abia vorbeste. Si da, ai innebunit ca si mine si multi alti fraieri care am ramas aici in rromania p..ii!

  0

  • #86

   Taci ma, ca Iulian e verde! De abia ce a cerut-o in casatorie pe „doamna” Elena Udrea.

   0

 27. #87

  Plangea?!

  (nu Basescu era cu „tiganca imputita”? :D)

  0

  • el are ceva cu tiganii imputiti, nu cu tiganii care se spala

   0

 28. #89

  Nu am gasit demult acest blog,dar am citit totul de la inceput,de cateva luni bune.Poate nu ar trebui sa scriu dar nu ma pot abtine.Ceea ce am citit aici ,ma dezgusta,si da stiu ,nu sunt obligat sa o fac,desi am facut-o cu placere.Lucrez in Germania,in domeniul cercetarii biodinamice,si am facut destula scoala,mai multa poate decat unii dintre voi,si ma trag din familie de tigani.Ar trebui sa va mai opriti un pic si sa va mai uitai un pic la voi.Chiar…dar chiar nu a-ti furat niciodata.Aaaa..n-ti fost condamnati,va rog sa ma scuzati

  0

  • #90

   gabi

   Ca ai facut ,poate, mai multa scoala – Felicitari, dar nu conteaza
   Biodinamica – Amuzant in contextul discutiei
   Tigan – Nu conteaza
   Daca ai furat – Reprobabil
   Daca ai facut puscarie – Meritat

   Discutia nu era pornita de la faptul ca Basescu s-a dus la priveghi la un tigan, ci ca Basescu s-a dus la priveghi la un individ care si-a obligat fata de 12-14 ani sa intretina relatii sexuale, un individ care a fost prins si dovedit ca hot si ca Basescu a a facut asta din interese meschine.
   Clar ?
   Am onoarea si spor la biodinamica

   0

  • #91

   @gabi:

   – „demult” se scrie in cazul tau „de mult”;
   – „a-ti furat” se scrie „ati furat”;
   – propozitia cu furtul se vroia probabil interogativa, caz in care ii lipseste un semn de intrebare.

   La gramatica limbii romane ai cam lipsit.

   In rest, nu tiganii deranjeaza, ci actiunile si atitudinile lor. Cunosc tigani din ambele extreme: oameni la locul lor, care s-au integrat in comunitatea din care fac parte, si oameni care reprezinta imaginea pe care o are etnia tiganeasca in general: hoti, lenesi, smecheri, violenti. Ce e interesant e ca aceia din prima categorie nu se sfiesc sa spuna ca sunt tigani, iar cei din a doua categorie sustin sus si tare ca ei sunt „rromi”.

   0

  • #92

   „Chiar…dar chiar nu a-ti furat niciodata.”

   n-ai facut destula scoala, crede-ma

   0

  • #93

   Problemele de exprimare in limba romana: sa fie de la statul in Germania sau de la biodinamica? Din nou, plagiez dupa un autor important in viata, neimportant.
   Si ma scuzi Jerome, dar discutia a pornit si de la faptul ca presedintele Romaniei s-a dus sa-si prezinte omagiile la priveghiul autointitulatului rege al tiganilor(titlul mostenit sau nu, nu are importanta, tac-su nu a fost uns rege al tiganilor de nimeni, ergo…). Cu emfaza pe „autointitulatul rege” pentru a nu fi acuzat de rasism.

   0

  • #94

   @dufu
   Referitor la „regele tiganilor”, realmente ma imbolnavesc cand aud expresia.
   Aia cu „imparatul tiganilor”, ma amuza.

   0

  • #95

   @Jerome: stiu. Si suntem cel putin doi care simtim asta…

   0

  • @outlaw
   (apara tatarusanu!)

   mi-ai luat-o inainte
   dar, ca sa zic si io ceva, ”demult” se scrie asa cand poate fi inlocuit cu ”candva” sau ”odata”

   0

  • #97

   @m: De acord cu tine, dar ia incearca sa substitui acel „demult” din propozitia lui gabi cu „candva” sau „odata”. Parca nu e ceva corect in „Nu am gasit candva|odata acest blog, dar…”, nu crezi? De aia am si specificat ca in cazul lui se scrie „de mult”. Era cu totul altceva daca zicea „Am gasit demult acest blog…”

   0

  • eu voiam sa-l corectez primul si mi-ai luat-o inainte. atunci, ca sa zic totusi si io ceva, am scris si care ar fi situatia in care s-ar scrie ”demult” in loc de ”de mult”. deci nu era vorba ca nu sunt de acord cu tine, ci doar ca te completez. of.

   0

 29. #99

  base a castigat alegerile si cu sprijinul tiganilor, era pretenar cu cioaba, a si varsat o lacrimuta pentru el, la comanda evident :)
  pe mine nu ma socheaza deloc ca s-a dus la capataiul imputitului.

  0

 30. #100

  eu nu ma prind. este cineva care se astepta sa nu se duca? eu, daca eram presedinte, ma duceam, pt ca politica e pe voturi, nu pe morala.

  0

 31. #101

  VOTATI AUTOCRATIA!!!!!!! TRAIASCA AUTOCRATIA FREIGEDANKIANA!!!!!!!!!!!

  0

  • nu

   0

  • #103

   Cum adica nu? Explicate?

   Domnul Arhi doreste sa publice o oda dedicata Maresalului A. Freigendark?

   0

  • sa se voteze singur daca vrea autocratie
   dar deocamdata n-are nici laptop. mai e pana la autocrat. sau na, autocrat la el acasa, cand mama-sa ii la cumparaturi.

   0

  • #105

   @m: ai tu momentele tale….

   0

  • vai multumesc dl.profesor. zici ca sunt la comisie de evaluare aici. unu’ zice ca fac observatii gramaticale pt ca ma simt neglijat, altul recunoaste ca am momentele mele…ce sa zic, n-am lipsit de la cursurile domniilor voastre. hai sictir…

   0

 32. #107

  ma doare-n cot, chiar nu inteleg de ce acordati atata atentie!!!!

  0

 33. #108

  La cate gentoaie cu cascaval cash o fi livrat Imperator Ciordelus prin campaniile electorale, ca sa isi asigure linistea de dupa alegeri, cred si eu ca acum ii plange Captain Drinky la capatai…

  0

 34. #109

  Acum niste luni de zile primul ministru al tarii si restul guvernului PS9D au ovationat in picioare un infractor condamnat si eliberat conditionat, Adrian Nastase si nimeni nu a avut nici o problema cu asta. Astazi, brusc avem o problema cu o actiune personala a presedintelui desi nu prea stim dc, ca presedintele e asociat cu un tigan, ca a facut Base ceva sau ca acel tigan isi urma traditiile. Desigur, noi nu suntem rasisiti.
  Mi se pare interesanta acuzatia de pedofilie pentru ca traditional tiganii se casatoresc f tineri si Cioaba a permis asta fiicei lui. Pe wikipedia scrie ca in Romania varsta legala este 18 insa se poate si la 16 cu consimtamantul parintilor. Oare infieram la fel de tare si obiceiul mormon de a avea mai multe neveste sau..

  0

  • 1. presedintele nu are actiuni personale, e presedinte 24/24.
   2. 12 ani nu e varsta legala de futut, indiferent cu o iei, iar traditiile nu prevaleaza legea. traditia NAMBLA e sa futa baietei, asta nu inseamna ca nu e pedofilie
   3. in romania si in ue nu ai voie sa ai mai multe sotii. punct. nu exista nimic altceva.
   4. va prosteste basismul iremediabil.

  • #111

   arhiblog, nu ti-a trecut prin minte totusi, ca e vorba de atitudinea fata de comunitatea roma? se mai storc si ceva puncte electorale pe care le va imparti el cumva, insa cred ca se cere asa ceva din moment ce toata europa e cu ochii pe tine si-ti latra in cap „rezolva-ti acasa problema tiganilor”.

   0

  • nu, nu mi-a trecut. atitudinea mea fata de tigani e corecta. si nu e roma, e rroma

  • #113

   Si cate cazuri de copile insarcinate la 12-13 ani de prin Moldova am vazut cum de nu se scandalizeaza nimeni? De ce nu consideram toti moldovenii ca niste pedofili si infractori pentru ca se intampla deseori sa vedem in presa cazuri de fetite ce intretin raporturi sexuale la varste fragede si raman insarcinate?
   De ce uitam ca acum niste ani PDSR-ul era infrati cu Partida Romilor si toata lumea era fericita?
   Apropos de UE, este legala discriminarea pe baze etnice?
   Eu nu inteleg ceva la faza cu tiganii pedofili in ilegalitate – de la revolutie au fost toate partidele la putere si Iliescu, Constantinescu, Basescu ca presedinti. Nu am auzit de nici o lege sau masura speciala impotriva acestui obicei al lor. Daca nu exista la nivel de stat asa ceva, noi cum putem sa ii bagam pe toti in aceeasi oala?
   Traim intr-o tara in care Cioaba, om fara dosar penal (pt casnicia copiilor) e urat ca pedofil iar Nastase si Fenechiu sunt cetateni de frunte? Interesant :)

   0

  • #114

   @ zicztorul Tu ori esti tigan ori nu ai avut de a face cu tiganii. Ca sa primesti respect din partea tiganilor trebuie sa ii bati pana nu mai misca si dupa aia te stiu de stapan. Asta e solutia, nu am invetat-o eu. Asta nu e rasism e impunere in fata unor amimale.

   0

  • @zicatorul
   pentru ca la moldoveni copilele nu sunt incurajate de parinti sa ramana insarcinate sau sa se casatoreasca la 12 ani

   0

  • #116

   @m – De unde ai tu informatia respectiva? Exact ca la tigani eu presupun ca cei mici fac cea ce vad/aud in familie, care ar fi diferenta? Ca unii se casatoresc legal si altii doar fac sex?

   0

  • bine, atunci putem presupune ca e o traditie secreta moldoveneasca. la tigani nu e secreta.

   0

  • se casatoresc legal in legea lor. au o lege care le permite asta. moldovenii, presupunem, ca n-au.

   0

  • #119

   @m – sau putem presupune ca lipsa de educatie isi spune cuvantul in ambele cazuri, dublata de saracie.

   0

 35. #120

  Eu am cunoscut tigani (2-3 ca nu am tangente) care erau mai corecti si mai muncitori ca multi romani. Si pe langa asta, chiar si ei aveau vecini tigani care furau, bateau etc, dar pentru ca au fost crescuti intr-o familie muncitoare, cu spirit civic si educati nu au ajuns ca restul.

  Sa stiti ca eu ma bucur cand vad un rrom ca munceste (ca spala pe jos, ca e shaormar, ca vinde bilete, orice) pentru ca de jos se ajunge sus si la urma urmei mai bine sa spele pe jos decat sa dea in cap.

  0

  • #121

   Aia e alta discutie, si nu vad care e legatura. Si eu stiu personal pe unul care merge la munca iar neamurile lui vin si rad de el in timp ce munceste (la drumuri omul, ca na… nu l-au dat la scoala).
   Viata ti-o faci asa cum vrei.

   0

 36. #122

  De ce nu exista problema tiganilor si in alte tari asa cum este la noi? Pentru ca au fost de la bun inceput pusi cu botul pe labe. La rusi spre exemplu, cum ar fii sa fie tigania de la noi? Pai ti-l ia rusul ti-l educa cu bataia si ti-l trimite in excursie in Siberia de nu mai prinzi nici picior de tigan. Asta e, suntem prosti le-am dat nas, am stat pasivi cand si-au batut pula de noi acum stam si induram consecintele. Auzi tu rege, imparat pai ce tara accepta o asemena muie din partea unei minoritati mai trebuie sa apara faraonul sau zeul tignilor si in cantiva ani o sa fie presedinte un cioaba sau de ce nu regele romaniei.

  0

  • 1. in multe alte tari sunt mai putini tigani decat in romania (si ca % si ca numar)
   2. isi cam fac de cap si celelalte tari cu multi tigani (ungaria, bulgaria si slovacia)

   0

  • *si in celelalte

   0

 37. #125

  A fost o data ca nici o data
  Cand semidoctii aveau frau liber
  Trolii se trolau singuri
  Grammar nazi erau pur si simplu inculti

  In timpul cand toti se credeau pierduti
  In constelatia de prostie
  Atunci rasare pe un cal alb
  O alta specie de internaut

  El nemuritorul si prea-inspiratul
  Comandantul suprem
  Cel de care oceanele tremurau
  Acel lider pur sange
  Asamblu de atomi unic

  Si o data cu venirea intelepciuni lui
  Totul avea sa se schimbe
  Si pe mare si pe uscat

  Cu un sarm nemarginit
  Ne atrage spre el
  Sa ne distruga

  Fenomene de evolutie se intamplau
  Muntii fugeau din loc
  Moleculele fuzionau la rece
  Pe capete incultura murea

  Freigendark, oda tie Freigendark
  Intaiul autocrat
  Detinator al adevarului absolut

  0

 38. #130

  m, ce-a facut CFR-ul? Am auzit ca a avut meci cu Steaua.

  0

  • pai cred ca n-au chef sa ia campionatu in 2014. asteapta pana in 2015, cand o sa se califice direct in Liga Campionilor, cu ajutorul punctelor pe care le va face Steaua anu’ asta in GRUPELE EUROPA LEAGUE.

   0

 39. #132

  Se poate face o miscare gen Berlusconi :) (a nu se uita acasa statuia)!

  0

 40. #133

  Basescu s-a dus ca sa le arate la tigani ca e cel mai tare, vine cu elicopterul. Da uite aici jet-skiul lui Putin: http://www.grindtv.com/lifestyle/culture/post/massive-hovercraft-lands-on-crowded-russian-beach/

  0

 41. #134

  dupa ce am citit comentariile, de am crezut ca am ajuns sa il citesc pe badea in 20+ exemplare, nu am de zis decat : tara arde, baba se piaptana.

  monetar strict vorbind :
  incidental, azi cand plecam de la tara, am asistat la distrugerea drumului pentru a n-a oara.
  1 -> sa bage conductele de apa.
  2 -> sa bage canalizarea
  3 -> sa puna caminele
  4 -> (pasul actual) sa conecteze oamenii individual la camine. la apa. mai urmeaza o serie de distrugere cand conecteaza oamenii la canalizare.
  pariem ca operatiunile de distrugere a drumului care nu erau necesare, au costat pana acuma de 100 de ori mai mult decat deplasarea chiorului la inmormantare ? si e un sat mic si amarat (rotbav pentru localizare). se pare ca multa lume are niste prioritati total fucked up. sau orbite de ura. arhi tu ai scris ca daca te-ai legat de ponta parca, te-a catalogat lumea basist. acu tu faci la fel celor care le este perfect perpendicular de prezenta lui la inmormantare, indiferent de motivele pro si contra.

  cat despre tigani … hai sa zic cate ceva din experienta mea.

  vis a vis de locul unde imi construiesc casa la vreo 200 de m departare sunt 2 case de tigani. muncitori, ca m-am ajutat cu ei la una alta. am un gard de lemn la locul constructiei, si au fost tone de materiale. fier inclusiv. de fapt 10 tone de fier. nu a disparut o bara. mai trec tigani din sat cu carele la pasune. nu e greu sa sara din car, sa ia ceva si sa se care. nu s-a intamplat.

  langa lac la rotbav am porumb pus. pescarii (non tigani) s-au servit copios, ca deh, nu prind peste, barem sa duca un porumb la fiert. idem cu cartofii de langa porumb. in doua etape, si cand erau noi, si acuma cand sunt de toamna.

  pe de alta parte, tiganii din maierus s-au infipt la lucerna din camp. tiganii din sat care ii alimenteaza pe tata cu lemne, si probabil pe viitor si pe mine, ne-au zis ca i-au vazut si ca dau declaratie deca trebuie. facut reclamatie la politie, astia pai ce sa facem pentru un car de lucerna ca de la altul au furat 10. solutie : otrava pentru gandaci de colorado in concentratie serioasa pe portiuni selectate de lucerna si anunt ca e lucerna otravita. de atunci nu a mai disparut nimic.
  altcineva din sat a pus la fel otrava, dar nu a pus anunt. a intrat ciobanul cu oile peste ea, si au murit 20 de oi. din care 5 ale omului care a otravit.
  langa casa la ai mei e un teren luat de 2 directori care vin din ani in pasti. le-au dat cheile unor vecini, tigani, sa aiba grija de iarba, sa isi puna rosii, sa foloseasca sura, sa intretina draciile pe acolo. si se tin de treaba, si cand mai trec oamenii pe acolo, le dau branza.
  in curte sunt niste brazi frumosi. au venit intr-o iarna alti tigani de la reconstructia (locatie la vreo 2-3 km de rotbav), chiar rude mai indepartate ale celor care au grija de loc, si au taiat cateva varfuri si le-au vandut. cei care au grija de loc, i-au cautat, i-au prins si i-au batut. tapan. as mai scrie, dar am ajuns la munca

  0

 42. #135

  Nu vrei sa faci niste cursuri de blogarit, pe bani? Eu m-as baga. Pe sistemul cum sa cresti comunitatea blogului tau? Cum sa scrii articole? Practic la postarea asta nu ai adaugat nimic si ai potop de comentarii :)

  0

  • important e ce le oferi oamenilor:)

  • #137

   sunt deja 1000 de piscotari care scriu 3 articole pe blog si dupa aceea incep seria cu „cum sa faci bani pe blog”, „cum as atragi vizitatori”, „10 sfaturi despre blogging” etc. unii chiar reusesc sa ii fraiereasca pe altii ca se pricep la ceva, gen Alexandru „Buddha” Negrea, alti ajung sa numere like-uri pe Facebook si sa faca „analize” de social media.

   0

  • #138

   Si mai distractiv mi se pare ca sunt 100+ de comentarii la un articol la care arhi spune clar: „Fara comentarii” :)

   0

  • #139

   Dan
   De aia sunt numai cca 100 de comentarii

   0

  • #140

   arhi, subiect tare, bate toate recordurile: taxa radio-tv

   0

 43. #141

  bai arhi. Culmea este ca tu, basist declarat, ai luat o mare meteahna de la chel. Era si inainte la ilici, dar atunci lumea era mai relaxata, mai obisnuita cu sexu anal. De prin 2000 s-a mai schimbat lumea, asa ca trebuie mai multa subtilitate.
  Divide et impera ii zice la jucarie. Si se rezolva impartind totul in alb si negru. Base a inaugurat-o, astia de la A3 o duc pe cai simpatice.
  Impartim totul in noi si ei. Basisti si nebasisti. Cand zici ceva de rau de DOMNUL PRESEDINTE esti antenist. Cand nu il acuzi pe chel esti basist.
  Care pula calului e legatura intre basism si actiunile lu cioaba. Daca zici „plm, traditie de cacat la tigani, hai sa nu ne miram ca virgina la pulicica verde” care e basismul din discutie? Sa stiu si io, sa nu raman prost

  0

  • ramai si tu cum poti…

  • #143

   Ai fi surprins dar traditiile nu sunt mai presus de lege.Si un presedinte nu are voie sa viziteze unul care organizeaza partide de sex cu minori.

   0

  • #144

   partial ai dreptate. singura diferenta ar fi ca base a urcat ticalosia, impostura si nemernicia la nivel de arta

   0

  • #145

   @arabelu: mda. Din pacate astia noi se chinuie sa isi intreaca maestrul

   0

 44. #146

  Nu mai pot cu băsescu

  0

 45. #147

  stiti ce ma impresioneaza pe mine cel mai mult la toata chestia asta? ca basescu balacareste in ultimul hal casa regala a romaniei si pe regle mihai dar ii prezinta omagii cioroiului incoronat. superb.

  0

  • #148

   ce e aia „regele mihai”?

   0

  • #149

   bugsy
   Ai dreptate.
   Corect era Majestatea Sa regele Mihai.

   PS. Astazi am aflat ca exista si regele tiganilor afaceristi si este unul Potarca.
   Superb !

   0

  • Majestatea Sa Regele Tiganilor Afaceristi, daca e sa fim corecti. cat despre titulatura, e treaba lui mihaita ca si-o aroga, nu inseamna ca eu trebuie sa i-o respect.

  • #151

   are si base simpatiile lui. nu poate sa-i placa de toata lumea

   0

  • #152

   „treaba lui mihaita ca si-o aroga, nu inseamna ca eu trebuie sa i-o respect.”

   Ca nu respecti monarhia – dreptul tau.
   Ca nu iti place de regele Mihai – optiunea ta
   Dar gresesti cand spui ca regele Mihai isi „aroga” titlul.

   0

  • deloc. el este cetateanul mihai hopantoale si atat. rege implica sa fii regele cuiva. iar din cate stiu eu, romania are presedinte.

  • #154

   Ziceti mersi ca astia au atatia regi, daca se unesc intr-un singur imperiu, am belit cocaru!

   0

  • #155

   @tetelu: pai cel putin un imparat au deja…
   @Jerome: bai Jerome, mai terminati bai cu abdicarea aia ca a fost un mare act patriotic. A fost un act de tradare nationala, bai, nu…..
   …..
   Baiete, inca un whisky, dar vezi, sa plutesca doar un pic cuburile, da?!
   (ooops, se pare ca m-am deconspirat).

   0

  • #156

   @dufu: Pai vezi ca vii la vorbele mele, imparatul Iulian a cerut-o de nevasta pe Elena Udrea, care Udrea candideaza la presedintie, daca nici asta nu e conspiratie? Iti dai seama, bulgarii au avut rege prim-ministru, dar sa fie imparatul insurat cu presedintele naiba a mai vazut. Nici nu vreau sa ma gandesc ce soapte vor fi in alcov cand o sa fie imparatul infierbantat: „Draga sa-mi bag p#la in Constitutia ta”

   0

 46. #157

  n-ati inteles nimic din toata intamplarea. problema era: de ce a stat doar 15 min ?

  0

  • #158

   N-a mai stat la masa, una mica la botu calului si a plecat.

   0

 47. #159

  Iti dai seama ca s-a dus acolo pentru ca are nevoie de sustinerea financiara a tiganilor si voturile lor, da?
  De asta l-a bagat in seama, pentru ca Cioaba era dintre sustinatorii lui. Si pentru ca Ponta a dat cu ei de pamant, the enemy of my enemy etc.

  0

 48. #160

  Sunt curios daca o sa aiba aceeasi atitudine cand o sa moara regele Mihai.

  0

 49. #161

  Totul are o explicatie !
  „Pentru mine domnul preşedinte este al doilea tată pentru mine”, a spus Dorin Cioabă.

  0

  • #162

   Atunci e clar. Gata, sigur ca tatal trebuia sa participe la priveghiul fiului….

   0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]