example-of-a-poor-defenseless-malnutritioned-refugee-pouring-into-europe-huge-man

Să ne înțelegem. Nu faceți greșeala să comparați musulmanii români cu cei ce vin din Siria, Peninsula Arabică sau de unde spanac mai vin domnii. Musulmanii români sunt aici de zeci de generații, fac parte și au luat parte la formarea țării, la formarea comunităților în care stau, sunt în general oameni cu bani și trăiesc în zone eterogene din punct de vedere religios.

Musulmanii care invadează fizic acum europa sunt musulmani șiiți sau suniți. Toți își ghidează viața după Sharia, toți sunt fizic bătuți în cap când e vorba de religie, știind că răsplata adevărata a unui musulman vine de abia în viața de apoi, când va face sex cu zeci de virgine în prezența măritului Mahomed, mâna dreaptă a lui allah.

Oamenii care ne invadează acum, sub oblăduirea celei mai slabe clase de cănducători ai europei, de la ultimul război mondial încoace, au o complet cu totul altă educație. Trăiesc în comunități care le spun că ei, ca bărbați, sunt miezul societății. Pentru ei, o femeie valorează mai puțin decât o cămilă. Poate vi se pare de râs, dar nu este și e complet adevărat.

Și aici intervine problema.
Musulmanul este un mic prințișor la el în țară. Acolo e șef, rege, dictator suprem și practic nu prea poate păți nimic, indiferent ce ar face, dacă e vorba de animale, emigranți sau femei. Sunt nemulțumit de femeia mea? Nu e o problemă, o decapitez în piață, e dreptul meu de stăpân. Servitoarea mea indiancă mi-a răspuns? Iară, nu e problemă, mai are săbii la piață.

Și vorbim de un comportament normal, al unui arab normal, sărăcuț, care își conduce singurel toyota.
Acum gândiți-vă că acela ajunge în europa, ca emigrant. Practic, nu mai are bani, trăiește din ajutorul social dat de state. Și, în afară de Merkel, care îi îngroapă pe nemți din cauză că ea a lucrat pentru naziști și are remușcări, în restul statelor, ajutoarele sociale nu sunt sau nu mai sunt chiar semnificative.

Adică omul va fi chiar sărăcuț. Va trebui, doamne ferește, EVENTUAL, să se ducă să muncească undeva, asta dacă nu se descurcă cu ce scoate sclava lui de nevastă. Va fi obligat ca, în public, să respecte femeile, #maijosdecatcamilele din realitatea în care a crescut el. Va trebui chiar să primească ordine de la o femeie. Și, nu, nu va putea face decapitări în piață când e nemulțumit. Lumea, regatul său, se va reduce la casa în care locuiește și atât.

Și vor încerca să își recreeze lumea lor. Vor face, ca în Londra sau Bruxelles, cartiere musulmani only, unde nu vei avea acces, pentru că e posibil să fii bătut cu pietre. Vor ataca femei pe stradă pentru că fusta lor scurtă le jignește privirea pură și le trezește instictul de violator. Vor face adică exact ce fac acum în europa iar cozile de topor numite guvernanți se fac că nu văd, pentru a putea scurge zeci de miliarde spre buzunarele lor, sub formă de ajutoare pentur imigranți.

Ce vreau să spun de fapt e simplu.
Nu există educație pentru oamenii care se ghidează doar după religie. Indiferent despre câte generații vorbim, ei, islamiștii, pot fi și sunt, așa cum se vede, reprogramați mental pentru distrugere și terorism. Da, chiar dacă ei de fapt au ajuns aici fără a fi teroriști, după ce viața li se transformă radical, după ce nu mai au facilitățile din țările lor, e foarte ușor să le ajungi la inimă cu ajutorul lui allah, fie-i numele blestemat. Și dacă nu lor, atunci copiilor lor, care se vor înghesui în jegul de ghetto unde locuiesc acum și vor asculta poveștile strălucitoare ale tatălui, din vremea când trăiau pe pământul lui allah și se ghidau după sharia.

După care se vor duce și se vor arunca în aer, pentru gloria lui allah.
Da, eu nu vreau să mă integrez eu în societatea lor și după regulile lor. Nu vreau ca femeile noastre să ajungă să fie violate în numele religie păcii, pentru că așa ni se spune de la centru, că trebuie să îi privim și să îi acceptăm. Nu vreau să ajungem ca la nemți, să se retragă carnea de porc din magazine, ca să nu jignim sufletele sensibile ce ne trec pragul, apelând la mila noastră. Nu vreau ca nivelul violurilor să crească cu 1400%, ca în Suedia, pentru că, nu-i așa, iată ce oameni cu inimi mari suntem noi.

Am văzut că deja, în unele localități, se agregă grupuri anti imigranți, care vor să țină liniștea pe străzi. Sincer să fiu, ajung să cred că este o idee bună. Pentru că poliția nu este în stare să facă nimic atunci când e vorba de problemele noastre, ale cetățenilor țării. Ce va face poliția când o gloată de arabi fără acte se va trezi pe străzile bucureștiului că sunt ofensați de femeile de pe stradă? Nu va face nimic, cu siguranță.

Probabil că tot cetățenii vor trebui să facă ceva. Și poate asta este soluția.
La teroare nu poți răspunde decât cu teroare.