Credeam că poveștile cu traficul sunt exgerate

Chitila

Fiind retras la mine în Pantelimon, sunt un fel de Daniil Sihastrul, pentru că programul meu nu coincide deloc cu cel al restului populației. Nevasta mi-o duc la muncă foarte de dimineață și o iau mult înainte de rush hour.

Azi a trebuit să merg până în Chitila, în capătul celălalt al lumii. Am făcut, dus întors, 2h.45 de minute. Cam cât face Cabral până la CLuj, dacă se grăbește puțin.

Deci da, traficul a devenit infernal. Și se mai și lucrează pe Dămăroaia, iar centura se blochează la pod la Otopeni. Doar așa, cât să te împuști puțin.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

34 comentarii

 1. #1

  2.45 minute, adica sub 3 minute sau 2h 45 m? :)

  • #2

   Nu contează, ideea e că dacă lăsa votul in comentarii nu i se întâmpla asta

  • #3

   nu i se intampla ce? nu corecta 2.45 minute cum a scris la inceput cand am comentat eu inainte sa te trezesti tu?

  • #4

   nu i se intampla asta cu traficu. nu te-ai trezit suficient, se mai intampla.
   sau ti-o fi foame. ia un snickers. :)

   ho, am glumit, nu dati cu dislike-uri. oh, wait…

 2. #5

  Si cand spunea domnul doctor Oprescu sa faca autostrazi suspendate, ati ras toti si l-ati bagat pe bietul om la inchisoare. Si pentru ce, pentru un mizilic de cateva zeci de mii de euro pe care se putea foarte bine sa i-i fi plantat denuntatorul fara ca domnul doctor sa stie. Ca altfel de unde stia DNA-ul sa caute fix sub pernele de pe canapeaua din camera cutare? Suma aia o facea dl. Oprescu intr-o saptamana daca opera in spital. Suma aia o fac si acum alti doctori intr-o saptamana, si pe ei nu-i mai ridica dna-ul.

  Nu il meritati. Daca il sustineati, nu va mai plangeati acum ca faceti 3 ore dintr-un capat in altul al Bucurestiului. Da, baga si el in buzunar un 10%, dar macar facea ceva. Cine e primar acum? Vreunul mai bun poate?

  • #6

   nu te pierde cu Firea Eugene!

  • Asta cam asa e. Normal ca exista corupti care fac mai mult bine decat unii cinstiti. Singura sansa a bucurestiului e sa o prinda repede si pe firea cu mana in desaga. Sau chiar sa fie competenta. Nu mai poti fi sigur de nimic de cand cu leicester.

  • #8

   Si dac-o prinde si pe Firea, ce ati rezolvat? Mai bifeaza DNA un primar, atat. Bucurestenii obisnuiti, cei fara coloane oficiale, tot 3 ore vor face dintr-un capat in altul al orasului.

  • #9

   Oprescu a fost 3 mandate, concluzia o tragi singur. Multumim, nu il meritam.

  • #10

   De vreo 10 ani tot face Oprescu autostrazi suspendate. Daca chiar isi dorea sa le faca, le si termina pana acum, ori, in afara de stalpul de la Ciurel, care acum nu reprezinta decat bani aruncati de pomana, el nici nu s-a apucat.

 3. #11

  Eu din Mioveni, mers lejer, la consum, fac mai putin, asa că… who is villagepeople acum? :)

  • #12

   vad ca nu raspunde nimeni…suspansul asta ma omoara!

  • #13

   Las’ sa nu raspunda, spre binele meu :)

  • #14

   Saptamana viitoare vin in Mioveni. Sa verific.

 4. #15

  Vezi ce inseamna sa afli abia acum cine l-a omorat pe Mihai Viteazu?

  XD

 5. #16

  Traficul începe să redevină ce a fost acum 10 ani. Prin 2006-2007 era îngrozitor, îmi amintesc poveștile de groază cu cei care coborau din troleibuz la Răzoare, treceau intersecția pe jos și se urcau în troleibuzul din față care reușise să străbată intersecția – câștigau 40 de minute.

  Am făcut într-o seară 3 ore cu mașina până acasă. Pe jos făceam cam 40 de minute. Următorii 2 ani am mers cu metroul, până s-a mai calmat traficul. Deocamdată e încă ok, se poate și mai rău.

  • #17

   Să vezi cum e intrarea pe centură la Otopeni seara, când ies corporatiștii. Primele două benzi stau, uneori și a treia. Dacă ai treabă în Otopeni tre’ să stai în trafic după bizonii care încearcă să șunteze coada la centură.

 6. #18

  Off-topic complet. S-a mai discutat pe aici despre religia pacii, care este.

  In Munchen, un… budist a omorat un si a ranit alti 3 cu cutitul, in timp ce striga cuvinte urate, ce nu pot fi reproduse. 2 cuvinte mai exact, amandoua incepeau cu A. Sau, in cuvintele politiei nemtesti:
  „German police say suspect in Munich area stabbings ‘expressed political motivations’ during attack – AP”.

 7. #19

  Pantelimon și ” Nevasta mi-o duc la muncă foarte de dimineață și o iau mult înainte de rush hour” nu sună bine în aceeași frază.
  Just sayin

 8. #22

  2h45,? Cam atât am făcut eu pãnă aici la Sinaia,bossule. Cu trenul! :))

  • #23

   Da’ pana la Olanu cam cat faci, de regula?

  • #24

   Nea Zapada, te știu unul dintre fanii mei hardcore,te credeam mai inteligent. Nu sunt acest oier de Corban. El ca și alții e un epigon, încearcă să mă imite,și poate de aici se iscă o confunzie în mințile unora. Dar repet,n-am cum să fiu imitat de câtre niște țărani,niște primitivi strungari care vor să pară intelectuali,dar au brânză de oi printre degete. Corban, Mafoamea dar și alți pigmei nu doar că încearcă să mă imite,dar mă și plagiază. Profitând de anonumatul meu. Dar după ce mă voi deconspira se va termina șmecheria. Oricum,chiar și așa nedeconspirat n-au cum să se aproprie vreodată de valoarea mea.

  • #25

   sunt de acord. freige este unic, univoc, unilateral si irepetabil

  • #26

   Și încă nu vă dați seama cât de departe merge tupeu,nesimțirea și plagiarismul acestor bulangii,care n-au nimic de valoare în cap,ei sunt făcuți pt strung pt tractor,dar s-au ajuns băieții,și n societatea noastră e ușor să fii intelectual,înșirând tot felul de inepții mediocre,furând o idee de colo,alta de colo. Publicu la fel mediocru consumă mediocritate,sponsori există pt a publica toate cur papirurile, și uite așa niște strungari,niște bucătari,niște mânători de elicoptere,niște culegätori de porumb,niște vãnzÂtori de butic – ajung ,,scriitori”, ,,intelwctuali” cu acte-n regulă

   Concret, Mafoamea a ciordit o idee de a mea pt o așa zisă cărțulie de a lui, in fapt maculatură de duzinä, ceva numit Cameleon baza,ceva de genu ăsta. N am citit bineinteles pt că tipul e ilizibil,însă ideea de bază de la mine a ciordit o și gunoiul știe f bine asta. Din comentariile mele.

   Corban în schimb nu fură idei cred,ci doar încearcă să imite. Mafoamea nu imită fiindcă nu poate,nu l duce la cabesa,fură idei și le transpune in manuera lui uluzibilă,aș spune impotentă valoristic spiritual,fizic si metafizic.
   Corban poate fura o idee,dar judanu oltean o maacheaza. Dar v-am zis, Corban e un IMITATOR, nu un ciorditor ca Mafoamea. Mafoamea și alții ciordwsc direct pt că n au cum să imite. Bine,nici puțulică ăsta de Corban n-are cum dar încearcă,tinde spre și e fascinat de modelul său de unică și nemărginită valoarea care sunt eu.

   Deocamdată atât,voi reveni tot cu un bulangiu recent de la ei din editura curului , un midget, un pigmeu care mă plagiază. Țineți aproape

  • #27

   Da’ cum se spune corect gramatical: Freigedank este eu sau Freigedank este mine?

  • #28

   @freige: Acu’, daca e sa fiu sincer, „hardcore” e putin spus. Matale chiar esti atins de aripa geniului, fara caterinca. Atata doar, fii atent la urcarea in tramvai dac-ai o tuica-n nas, ca n-am prea vrea sa te pierdem ca pe Labis.

  • #29

   uite, parca ma simt neimplinit nedandu-i un plus lui nea zapada, dar postez comentariul asta lame in schimb….

  • #30

   freige este Complet Si Corect Definit. #samoarabaphomet

 9. #31

  În ce oraş e asta?

 10. #32

  Și mai încearcă să-și facă și reclama pe spatele meu… E nu-i nimic, se va termina șmecheria, am hotărât să mi dezvălui identitatea. M- gândit f bine, n-am nimic de pierdut nici de câștigat. O voi face. Aici pe cetin.ro se va afla cine sunt. Cred că a venit momentul să fac acest pas, să trec la următorul nivel în cariera mea. Deci țineți aproape în curând va cădea BOMBA.

  @Dani Corban: îți convine, tractoristule, ca lumea să creadă că ești Freigedank, să-ți faci reclamă pe valoarea mea. E, nu-i nimic strungare, acest lucru va înceta în curând, mă voi deconspira.

  @Nea Zăpada

  Țineți aproape,matale și toți fanii mei, că am luat o hotărâre. Mă voi deconspira. M-am săturat să fiu comparat cu oieri,să se creadă că sunt cutare sau cutare. Mata ce zici? N-am nimic de pierdut, o voi face. Oricum, bătaie nu cred că pot să-mi iau, nu cred că se riscă nimeni să mă bată. Nu bre? Mata ce zici? Am mai amenințat și înjurat de-a lungul timpului mai mulți mardeiași aci pe blog,dar nu cred că s ar risca să mi-o dea. Deci in rest nu există niciun impediment. Mă voi deconspira!

 11. #33

  @Dani Corban

  A, și era să uit, târtane. Zi lu Păpălie ăla dacă are tupeu să aprobe comentariu și sä răspundă de ce m-a plagiat. De unde i-au venit lui ideile alea -,,dosarul nr”, ,,nume de cod”. Un mucos,grijania lui de mucos, ăla cu peștii și acvariul .

  Păpălie și Mafoamea,doi plagiatori,doi dwarfi ordinari. Păi dacă ăștia au ajuns să publice cărți- Corban,Păpălie, Mafoamea ș.a – eu ar trebui să iau atunci direct Nobelu din oficiu. Ce naiba mă.

  Oricum, sunt scârbit. Și să vă fie rușine bă,plagiatorilor ordinari.

  Cei care vă întrebați cine e Păpălie, e un puști,un mucos care vezi domne e și el scriitor de SF. face parte tot din grupu acestor tractoristi cărora nu vreau să le mai fac reclamă. o petardă.

  Te aștept Păpălie,că eu pe site ul vostru bulangeresc nu mai intru. Te aștept aici Păpălie să îmi spui de ce plagiezi. Câ sigur citești aici,îmi mănânci comentariile pe pâine,din moment ce m-ai plagiat.

 12. #34

  Bucurestiul ar trebui sa fie un oras al bicicletelor si al transportului in comun, lumea ar trebui sa renunte la masini. Masinile sunt pentru provinciali, in particular „gipurile” sunt doar pentru ciobanii de la tara care nu au nici macar drum.