Credit la PROVIDENT pentru telefon

Ieri râdeam cu elan demn de o cauză mai bună, de un ipotetic tâmpit care și-ar face credit la Provident, pentru a-și lua telefon.
Din păcate, viața bate filmul, pentru că, azi, l-am descoperit pe țucurașul de mai jos care nu știe exact ce i se poate întâmpla, dacă nu își mai plătește rata la provident.

Ce să se întâmple, nimic, vecinii tăi vor ști și ce numere de telefon apelezi :mrgreen:

38 comentarii

 1. #1

  Trist. Ca altceva nu pot sa spun. Ar fi interesant sa ne tina informati ce s-a mai intamplat si in ce rahaturi s-a mai bagat.

  0

 2. #2

  Arhi chiar crezi ca ii pasa țucurașul de vecini?:)) Poate ca asta ar fi ultimul lucru de care sa ii pese in situatia lui

  0

 3. #3

  Dacă deja ie a treia lună, nu mai are ce săi facă. Poate să-și mai facă unul :))

  0

 4. #6

  Sa-l dea in judecata si sa-l execute silit de vreun bun pe numele lui ca sa isi recupereze banii. Putin probabil sa aiba ceva valoros pe numele lui, dar mai sti, cu CNP-ul afli multe.

  0

 5. #8

  Chiar asa-au ce sa-i faca? Ca provident astia este institutie financiara nebancara!

  0

  • #9

   Pai si ce, IFN-urile nu te pot executa silit? Am lucrat intr-un IFN si se executa in draci. Am si participat la recuperari de bunuri :))

   0

  • #10

   Si daca omul nu are nici un bun trecut pe numele lui ce-i executa? Nu-mi spune ca-i ia televizorul parintilor ca nu cred asa ceva!

   0

  • #11

   Nu iti ia bre televizorul(!?), trebuie sa ai salariu odata si odata. Nu stiu in detaliu cum si ce se ia in situatie de credit d-asta. Noi recuperam bunurile noastre(case, utilaje, masini etc.) luate in leasing. Daca nu era acoperit prejudiciul, dosarul era trimis la executor(in cazul firmelor te inscrii la masa credala, popriri etc) in cazul persoanelor fizice se pune poprire pe conturi parca..

   0

 6. #12

  Idolul femeilor gravide? Ma bucur ca exista Provident pentru ei si ar trebui sa fie si rai cu astfel de oameni. El si cu paznicul de la BCR pe care l-am auzit discutand cu o consiliera ca si-a facut card de credit ca sa isi cumpere iphone nou nu stiu de care puii mei si intreba acum cum sa il plateasca in rate. Telefon de 20 de milioane pentru un paznic trecut de 50 de ani. Este perfect normal.

  0

 7. #13

  sper ca-i troll

  0

 8. #14

  Din poza si din gramatica, se pare ca Providentul si-a luat teapa de data asta.
  Nu m-ar surprinde ca baietasul sa stea prin Rahova/Ferentari.
  Daca este asa, nu cred ca ar fi recomandat ca recuperatorii de la Provident sa-i chestioneze vecinii :)

  0

 9. #15

  ăla e pur trolling ;).

  numele, poza, greșelile gramaticale, subiectul… nu poate exista o astfel de ființă.

  0

 10. #16

  Am dat prin colegi. Toti cer LINK! LINK or it didn’t happen! Vreo 200 de oameni cer LINK! :))

  0

 11. #19

  Trist,dar adevarat cred. Am un vecin, un pustan d’asta cordit care i-a luat maica-sii plicul cu banii de intretinere si lumina ca sa-si ia Galaxy s4. Acum, ca o mai fi pus si vreo diferenta, habar nu am ,dar saraca femeie era disperata. Cat despre Provident am auzit, nu stiu sigur, insa mi se pare ca nu prea au ce-i face decat sa-l streseze pe la usa si pe telefon.

  0

  • #20

   pot sa il dea si in judecata, dar ar fi mai scump decat sa il streseze. plus ca, daca mai tin eu bine minte, noile contracte nici nu mai au nevoie de judecatorie ca sa ii puna proprire pe conturi

   0

  • #21

   Aha. Nu ma pricep, de aceea am si tinut sa mentionez ca tot ce stiu e doar din auzite. Oricum asta e trolling in stare pura.

   0

  • #22

   „ca sa ii puna proprire pe conturi”
   La ce nume si ce fata are numa’ de conturi nu mai poate fi vorba.
   Ii dau dreptate cui a zis mai sus ca si-a luat Providentu’ teapa cu rromanasul asta verde.

   0

  • #23

   @arhi- e nevoie de incuviintarea instantei pentru a se popri conturile sau salariul

   0

  • #24

   nu e nevoie deloc, daca ai deja trecut in contract chestia asta. eu am asa ceva cu banca romaneasca

   0

 12. #25

  Îți vine un bosniac de 3 pe 2 la ușă, „bate”, de-ți dărâmă ușa și ia frigiderul în spinare. Asta după ce-ți mai rupe o claviculă, două coaste și te lipsește de câțiva dinți…

  0

 13. #27

  Una peste alta… omul e cetatean european si are drepturi !

  Va dati seama ca votul aluia conteaza cat votul oricaruia ?

  mama ei de democratie… :)

  0

 14. #28

  @arhi – codul civil s-a schimbat anul trecut in octombrie, moment in care executorii bancari(marea lor majoritate) s-au transformat in executori judecatoresti. Crede-ma, nici un executor judecatoresc nu isi permite sa instituie o poprire fara incuviintarea instantei, altfel se poate trezi frumos cu o plangere penala. Daca cei de la banca romaneasca fac asa ceva e problema lor, dar nu e legal

  0

  • #29

   asta da, osibil, la mine chestia e veche de 3 ani

   0

 15. #30

  Am si eu nevoie de niste bani urgent. Astia de la Provident cat dau?

  0

 16. #32

  1. Nu dai banii ? Pac un deget .. de la Fane Trotil si Asociatii
  2. Intr-un tramvai bucurestean am vazut recent o campanie realizata de Politia Romana in care se cerea sa avem grija la telefon si portmoneu când circulam cu mijloacele RATB, ciudat e ca acea campanie era realizata in colaborare cu Provident.

  0

  • #33

   Am vrut sa fac poza si sa-i trimit lui Arhi dar se uita lumea la mine ciudat :)))

   0

 17. #34

  …bun era creditul „un deget” de la Fane Trotil & Asociatii.

  0

 18. #35

  Deci la firma asta de pasta de dinti nu lucreaza nici o femeie gravida?

  0

 19. #36

  Cica au astia la Dep Recuperari niste agenti specializati (numai din telefon lucreaza zici ca au fost instruiti toti la KGB ) au recuperat de la clienti anul trecut ~ 1 milion lei . E ceva zic !!

  0

 20. #37

  Ma Cetine, lasa-l pe aratare, crezi ca ne va afecta faptul ca ii vor rupe aia capatana ?! Ar fi un lucru bun, mai scapam de un naiv din asta, ca-s prea multi

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]