Cretinatatea “expertilor”

Chinezii au inventat o bicicleta cu baterie, din care au vandut nush cate milioane de bucati. Va dati seama cat monoxid de plumb nu s-a revarsat in atmosfera, datorita lipsei masinilor, care nu au mai fost cumparate datorita acelei biciclete.
In schimb, „expertii” sunt sceptici, pentru ca o eventuala revarsare de plumb din baterii poate dauna mediului. Ce imi plac expertii astia tip Geenpeace, cumparati pe bani grei de catre firmele de petrol.
Nu-i asa ma expertilor ca mai bine cumparau niste benzinica euro5, cu putin mai putin plumb? Adica, tonele de plumb evacuate in atmosfera de o masina nu ar polua absolut deloc, fata de eventualitatea ca o baterie de 500 de grame sa scape niste plumb pe pamant.
Grav, grav de tot.
Muriti in bezna [TM]GK

13 comentarii

 1. Mai bine cumperi niste benzina euro X mai scumpa si in felul asta reduci noxele cu 50g(g/km parca e unitatea de masura…nu?) decat sa risti sa se sparga bateria sa poluezi mediul inconjurator… nu? E mai sigur… Nu?

  0

 2. da. mai ales ca bateriile masinilor nu sunt facute din plumb…

  0

 3. Si acuma vine intrebarea: da’ din ce sunt facute bateriile masinilor?

  0

 4. din plumb ecologic, nedaunator mediului. plus ca soferii sunt intotdeauna grijulii si au grija de bateriile lor, nu ca nenorocitii de biciclisti, care isi arunca bateriile unde vezi cu ochii.

  0

 5. #5

  tre’ sa recunosc (cuprins de remuscari): duminica trecuta am aruncat doua baterii de bicicleta in padure la baneasa. :(

  0

 6. deci sa iti fie rusine maxima! ai vazut vreodata un sofer care sa faca asa ceva??
  Rusine!

  0

 7. #7

  :( aproape ca imi vine sa plang de rusine. in plus, bidonu’ de ulei de bicicleta l-am aruncat peste gardul gradinii botanice (ca sa se joace veveritele cu el).
  e adevarat ce spui, soferii sunt tot timpul mult mai disciplinati si arunca tot timpul deseurile la cosurile de reciclabile. promit sa ma schimb.

  0

 8. ei, daca promiti, atunci ai scapat. hai sa ne unim impotriva animalelor astora de biciclisti care distrug flora si fauna!

  0

 9. Eu vreau role… ca astea nu au baterii ! Si nu polueaza :P

  0

 10. cand e ziua ta?

  0

 11. 23 decembrie :P Aveti timp sa strangeti bani…

  0

 12. sarbatoresti revolutia

  0

 13. Mda… oarecum :D Comemorez cred ca e cuvantul corect….

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]