Cretinatatea “expertilor”

Chinezii au inventat o bicicleta cu baterie, din care au vandut nush cate milioane de bucati. Va dati seama cat monoxid de plumb nu s-a revarsat in atmosfera, datorita lipsei masinilor, care nu au mai fost cumparate datorita acelei biciclete.
In schimb, „expertii” sunt sceptici, pentru ca o eventuala revarsare de plumb din baterii poate dauna mediului. Ce imi plac expertii astia tip Geenpeace, cumparati pe bani grei de catre firmele de petrol.
Nu-i asa ma expertilor ca mai bine cumparau niste benzinica euro5, cu putin mai putin plumb? Adica, tonele de plumb evacuate in atmosfera de o masina nu ar polua absolut deloc, fata de eventualitatea ca o baterie de 500 de grame sa scape niste plumb pe pamant.
Grav, grav de tot.
Muriti in bezna [TM]GK

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Mai bine cumperi niste benzina euro X mai scumpa si in felul asta reduci noxele cu 50g(g/km parca e unitatea de masura…nu?) decat sa risti sa se sparga bateria sa poluezi mediul inconjurator… nu? E mai sigur… Nu?

 2. da. mai ales ca bateriile masinilor nu sunt facute din plumb…

 3. Si acuma vine intrebarea: da’ din ce sunt facute bateriile masinilor?

 4. din plumb ecologic, nedaunator mediului. plus ca soferii sunt intotdeauna grijulii si au grija de bateriile lor, nu ca nenorocitii de biciclisti, care isi arunca bateriile unde vezi cu ochii.

 5. #5

  tre’ sa recunosc (cuprins de remuscari): duminica trecuta am aruncat doua baterii de bicicleta in padure la baneasa. 🙁

 6. deci sa iti fie rusine maxima! ai vazut vreodata un sofer care sa faca asa ceva??
  Rusine!

 7. #7

  🙁 aproape ca imi vine sa plang de rusine. in plus, bidonu’ de ulei de bicicleta l-am aruncat peste gardul gradinii botanice (ca sa se joace veveritele cu el).
  e adevarat ce spui, soferii sunt tot timpul mult mai disciplinati si arunca tot timpul deseurile la cosurile de reciclabile. promit sa ma schimb.

 8. ei, daca promiti, atunci ai scapat. hai sa ne unim impotriva animalelor astora de biciclisti care distrug flora si fauna!

 9. Eu vreau role… ca astea nu au baterii ! Si nu polueaza 😛

 10. cand e ziua ta?

 11. 23 decembrie 😛 Aveti timp sa strangeti bani…

 12. sarbatoresti revolutia

 13. Mda… oarecum 😀 Comemorez cred ca e cuvantul corect….