Crin Antonescu și-a anunțat candidatura la europarlamentare

Prin urmare, ne-a delectat cu un discurs extrem de bun, în care ne-a explicat de ce e bine la Teleorman, de ce Liviu Dragnea e cea mai potrivită persoană pentru toți și alte mizilicuri de astea.

Bine, e haios, Crin e oricum mort. Dar filmulețul de mai sus este extrem de grăitor pentru ce gunoi este PNL și poate că nu ar trebui să uităm că a fost spălătorul de wc-uri de serviciu pentru toate partidele la putere. A înglobat PDL, ca să îi spele pe acoliții lui Băsescu, a făcut infama coaliție USL și, de când e PSD la putere, îi ajută, prin toate mijloacele să facă toate nazismele pe justiție.

PNL, tovarăși!

14 comentarii

 1. #1

  corect. votam cu psd in continuare. sau nu mai votam deloc. in semn de protest…

  0

  • nu, votam cu altcineva, cum ar fi USR, nu cu gunoaiele care au fost frati si sunt in continuare.

  • cum? votam cu doamna firea, ca uite cum se cearta cu domnul dragnea. @ciolanulepreamic

   0

 2. #4

  Filmuletul asta e bun pentru campania electorala a lui Crin. Cum spune el ca nu-si tradeaza prietenii, in speta Ponta, Dragnea si inca unul.
  Il ascultam ieri la europa FM cum spunea ca da, ce mare lucru, politica interna nu-l intereseaza in continuare, dar politica mare, europeana… Alta poveste. Practic ar face schimb cu sotia lui, care am inteles ca nu va mai candida.
  P.S. vezi ca celalalt cap de lista ar fi Blaga.

  0

  • ce dracu sa zic si de ala? ca e porcul lui basescu? e gata, e pnlist, toata lumea stie ca e pnl, s-a incheiat.

 3. #6

  la pnl și’au mai anunțat candidatura la europarlamentare și blaga și ludovic orban, ăla care a zis că viorica vasilica e trădătoare de țară, în loc de incompetentă crasă
  la pnl e o faună foarte pestriță care se bate pe ciolanu numit europarlamentar

  0

 4. #7

  Ioi, mah. :)

  Nu va suparati, cum se cheama filmul asta?

  „Revenirea Papuselului”, domnu’.

  0

 5. I-o fi zis nevasta: ia-ti si tu un giob, ca din pokermori de foame…

  0

  • Sotia lui a murit de cancer. Cred ca ea il invata sa nu se incurce cu interlopi si sa nu fie curva. Ca de atunci, dom’ Crin a luat-o pe ulei.

   Sa ii fie tarana usoara.

   0

  • #11
   Flocea

   Ba s-avem pardon, s-a recăsătorit cu Adina Valean, ieuroparlamentar cum ar zice Tudorel, mufata la vreo 8000 de coco net pe luna, caca și papa, 200 coco pe zi diurna plus vreo 7-8k de cheltuiala pe asistenți, agrafe și pixuri la Brucsel.

   Plus ca la ce falsuri are pe sub ochi Crinut, cred ca 1000 de coco se duc pe luna pe uischi.

   0

 6. #12

  La 500 de parlamentari parca ar merge sa avem vreo 5 președinți. Sa faca un fel de consiliu al președinților. Ciolan la toata lumea.

  0

 7. in perioada functionarii usl, proportia de infractori din pnl o depasea pe cea din psd.

  0

 8. Actuala nevasta e europarlamentar (Adina Valean) si vrea sa ii lase mostenire scaunul. Noi nu vrem, ne ajung porcariile la care a fost parte activa ! Pacat de lista PNL, se duce naibii cu asta…

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]