Cristiana Sîrbu, doctor în ceva știință

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică.

Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem de învățământ de o imbecilitate extremă, sistemul Bologna, transplantat într-o țară comunistoidă, care a garantat accesul la bani pentru cei ce dețin diplome doctorale. Prin urmare, ca să înțelegeți, Marie Curie, Stephen Hawking sunt colegi, da, cu Robert Negoiță, Gabriel Oprea, Victor Ponta și da, Cristiana Sîrbu.

Câte doctorițe de astea care nu știu să scrie cunosc, eu să fiu sănătos. Femeile nu au nicio vină, profită de un sistem care permite asta. Plătești doctoratul, plătești îndrumătorul de doctorat, plătești lucrarea, o susții cu o comisie plătită și ea și aia e, la final ai 50% în plus la salariu pe tot restul vieții. Sau te duci și te angajezi într-o țară UE, unde un doctor în știința respectivă este cineva respectat și bine plătit, pentru că înseamnă că este, CU ADEVĂRAT, un om de știință, un cercetător, cineva care a inovat și a adus lumea un pas mai în față decât era.

Doar că la noi majoritatea sunt cristianesîrbu.

18 comentarii

 1. #1

  Pana la urma o cheama Sirbu sau Sarbu?

  1

 2. #2

  Hai ca esti obraznic acum. Vroia doar un loc de munca la Spitalul din Saveni, auzise ca au nevoie de o spalatoreasa cu studii superioare.

  1

  • #3

   Voia, nu „Vroia”. Vine de la verbul „a voi”. Hai ca ai sanse si tu la un doctorat.

   2

 3. #4

  Haide, ma, ca e trol, nu poate exista asa ceva!:)

  3

 4. #5

  o postare gasita pe net despre „duamna” dr. :

  Dumitru Tudor, fost lector universitar din Craiova, actualmente detectiv particular:
  Cu câțiva ani în urmă participam la o Întâlnire a Asociatiei naționale a detectivilor din România, la un hotel din Bușteni. La prezidiu alături de doamna Bumbaru și domnul Consilier prezidențial Talpeș, trona și această domnă necunoscută nouă detectivilor prezenți din toată țara. Colegul și vecinul meu de la masă care era craiovean mi se adresează:
  -Mitică , ce caută asta aici?
  – Nu știu și nici nu o cunosc !
  – De ce mă întrebi, îi zic mirat !
  – Păi asta este din Craiova, o cunosc bine și știam că este prostituată !
  Am rămas perplex. La pauză împreună cu colegul meu am abordat-o să fim siguri că nu greșim persoana. Sigur că îl cunoștea pe colegul meu care a abordat-o într-un mod care nu prea i-a făcut cinste. L-a rugat să fie mai atent la cum se exprimă pentru că este posibil să o facă de râs. Colegul i-a promis că nu divulgă secretul. Doar mie desigur. Dar și eu uitasem faza până nu am văzut această poză însoțită de comentariile atașate. Doamne și câte mai sunt în spațiul public ca această „stimabilă” doamnă !

  1

  • #6

   „Păi asta este din Craiova, o cunosc bine și știam că este prostituată !”. Asta se numeste munca sub acoperire, bai amatorilor!

   0

 5. #7

  Uau, ce tare! Maria Grapini pazea, ca vine tare din urma altcineva!
  Cred ca daca s-ar certa proastele astea doua pe fb, ar iesi ceva foarte misto.

  1

 6. #8

  Si eu care am o colega cu doctorat pe bune, care nu are bani sa isi sustina teza….

  3

  • #9

   Nu stie oamenii care trebuie. S-o intrebe pe fii-sa & ginerele lu’ Oprea, de exemplu.

   0

 7. #10

  Da, dar acum ca a intrat in Academia Romana o sa dea regula sa se scrie „â” intotdeauna :))))

  1

 8. Până în 20 20 o să ajungă premier, are calitățile necesare. 🙂

  0

 9. #13

  Sporul de doctorat este 50% din salariu minim pe economie brut, asta înseamnă net aproape 650 lei

  0

 10. #14

  N-am putut urmari pana la final postarile…

  0

 11. #15

  Pe lângă greşeli şi lipsa punctuaţiei, Douamnna mai şi semnează postările pe contul personal de fb 😀

  0

 12. #16

  E adevarata fraza: „Cu cat mai prost cu atat mai mandru de realizarile profesionale nemeritate.”

  0

 13. #17

  La ce universitate este profesor ? Nu cred ca este la una de stat .

  0

 14. #18

  In mod evident sunteti misogini si invidiosi pe o doamna pe care este si frumoasa si desteapta. Nu anteleg cum puteti fi atat de plini de venin

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]

Ieri m-a pus Luna sa cumpar hartie igienica. Mai aveam nevoie de niste apa, hai sa comand de la Bringo. Doar ca m-am pierdut in aplicatie, uitandu-ma dupa diverse, asa ca, la final, am luat apa, ghiudem, babic, salata de peste si inca ceva. Fara hartie. Plin de nervi, dupa ce ajunge curierul […]

Citeam despre mizeria asta și nu îmi vine să cred nici acum. Hai, înțeleg de la o persoană needucată, de la o familie din fundul lumii, unde pumnul și bâta țin loc și de convingere, și de preludiu. Dar se presupune că un medic are o educație superioară, pe o perioadă extinsă […]