Critica la rromani

Rromânul s-a născut poet. Şi atotştiutor. Antrenor de fotbal, preşedinte, prim ministru, expert în finanţe mondiale şi, pe lângă toate astea, expert în online, SEO şi blog.

Fiind el atât de expert în orice, dă sfaturi. Cum ar trebui să scrii, ce ar trebui să scrii, stilul de scris, totul ar trebui schimbat. Nu contează că el nu produce nimic, nu e în stare să scrie 2 rânduri şi, în general, nu are legătură cu ce faci tu. Nu. El nu vrea să facă astea, că dacă ar vrea, ar fi departe demult.

De ce oare toate frustrările acestea? De ce oamenii nu sunt mulţumiţi cu munca lor?
De de, dacă nu sunt mulţumiţi de ceea ce fac, nu işi schimbă domeniul de activitate?
De ce preferă să vină aici şi să îşi verse frustrările şi neputinţa?

Aşa mi se declanşează câte-o milă, de nu vă vine să credeţi.
Noroc că îmi trece repede şi revin la siktirul obişnuit.

12 comentarii

 1. pai cum, nu stii sistemul acela faimos, „orice faci tu, eu pot de doua ori mai bine, doar ca nu am timp/nu vreau/nu am chef”
  80% din cei care spun asa dau chix din prima saptamana daca e sa-si „desfaca” un blog. cei care raman, dau din a doua saptamana pentru ca nu i-ar citi nimeni si deci s-ar lasa, insa ar spune „nu aveam timp sa ma ocup”.
  insa, peste toate astea, principalul e sa scrii, sa o faci cu placere si sa comentezi pertinent si sa citesti si sa inveti si sa nu furi de la altii si sa iti placa ceea ce faci… :))

  0

 2. #2

  ne spunea decanul de engleza ca scriitorii se impart in cei care scriu si cei care, fiind incapabili sa scrie, au ajuns critici. cam la fel si restul, sunt cei care fac si cei care critica si dau sfaturi.

  0

 3. pentru că sunt incapabili să schimbe „peisajul”, pentru că le este frică de schimbări, pentru că le este frică de greşelile pe care le-ar putea face.
  una este când îţi dai silinţa şi greşeşti şi alta e când te doare ffix la moţul de la bască dacă tot ceea ce faci este sau nu bine.
  plus de asta că este mult mai simplu să îi judeci pe alţii decât să pui umărul la treabă.

  0

 4. E vorba de românul cu iq mediu 314. Ooops ! Am uitat virgula dupa 3…

  0

 5. PS cu una mai desteapta ( logic nu a mea) :
  “Cronicarul de fotbal e unul care scrie despre cum ar fi jucat el fotbal daca ar fi avut talent” ( Ioan Chirila )

  0

 6. #6

  ai scos editul ca cado de ziua mea? i-l dai lu’ bad pitsi?

  0

 7. #7

  bai, merge blogul greu din cauza lui. asta e, o sa fie o modalitate de triere:)))))

 8. La fel e si cu gazul. Videanu a vorbit el cu Putin si se rezolva. Putin e foarte probabil sa nici nu stie ca existam.
  Oricine isi doreste sa dea lectii. Aeurul de superioritate e una dintre cele mai intalnite si periculoase boli ale acestui popor. Dar cred ca si in afara e la fel.

  0

 9. #9

  ideea e, despre cei care scriu, daca stiu ca exista o bariera, si anume cea „bizinis-jurnalistica”, adica momentul cand incepi sa-ti tratezi blogul doar ca un business, sau nu.
  Stim, traim in rromania, trebuie sa mancam ceva zi de zi, insa e important ca daca scrii, sa scrii din suflet, si nu pt bani, traffic, prestanta, vedetisme, mandrie ca vezi doamen te citeste lumea, ci doar pentru subiectul in sine, problema tratata, etc…
  Dar ce stiu io….

  0

 10. Iar o lectie de viata pentru cretini ? Astia nu invata oricum, ai uitat ? Al catelea post este despre acelasi subiect ? Crezi ca daca le repeti or sa invete ? Carcotasul va ramane carcotas toata viata lui pentru ca ce-i curge lui prin vene nu poti schimba tu nici cu o clisma cu parfum..
  Eu te sfatuiesc sa-i bagi in ma-sa si sa nu te mai chinui sa le faci educatie. E in zadar !

  0

 11. Mă bate serios gândul să scriu un articol despre SEO, dar fără the usual sh*t… ci cu exemple practice, de linking intern, scheme şi alte de-astea… Dar nu vreau să fiu ridicol…

  0

 12. Atâta critică şi expertiză există la noi, încât atunci când critica apare într-o formă constructivă (sau cel puţin fără rea voinţă) este ignorată total.

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]