22 comentarii

 1. Care 4? Patriciu, Diaconescu, Becali, Vântu?

  0

 2. Si normal sa pleci, dupa ce ai furat atata prin tara. Eventual pleci acolo sa nu te ingramadeasca astia aici cu un proces ceva.

  0

 3. Orice criză economică este pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Aşa a fost din totdeauna. Unii s-au îmbogăţit, iar alţii au sărăcit. Este absolut firesc să existe cel puţin 5000 de oameni din România care au beneficiat masiv, dar masiv de pe urma acestei crize. Iar dacă din ăştia 5000, 4 şi-au luat insule, nici nu mi se pare mult.
  PS: 27 şi-au cumpărat Ferrari.

  0

 4. saracii…i feel for them

  0

 5. ii cam compatimesc, sincer…cand o sa creasca nivelu’ marii cu n metri, din cauza incalzirii globale, insulele lor vor fi sub apa…nu ?
  ups, scuze, iar m-am uitat la televizor :)

  0

 6. și-a cupărat. Te rog respectă acordurile!

  0

 7. #11

  @Ionut Staicu: tie iti suna bine 4 romani si-a cumparat ca mie nu?!

  0

 8. #14

  Stii ce zicea Rhett Butler? Atunci cand cade sau se naste o civilizatie e momentul sa faci bani. Astia sunt adevaratii supravietuitori si nu talpa care sta dupa un salariu sau un profit cinstit. Asa ca…bravo lor.

  0

 9. au dat o avere, ce sa zic…eu mi-am cumparat un apartament de 180 mp in Egipt la Sharm-el-Sheik cu 14000 (da, patrusprezecemii) de dolari. Merg acolo odata pe an (si anul acesta, da!) si stau cate 10-15 zile. In rest administratorul se ocupa sa-l inchirieze turistilor, scoate toate cheltuielile de intretinere si impozite+taxe (care sunt cam 30 de usd/an!) si imi trimite lunar cam 200 de dolari; bineinteles, mai ciupeste si el…
  prin comparatie in Mamaia nu am gasit sub 120000(osutadouazecidemii) de euroi nimic si sa fim seriosi, nu se pot compara cele doua statiuni.

  0

  • @mike: egiptul nu e insula exotica. totusi, mi se pare senzational de ieftin ce zici tu si imi deschide o gramada de idei in cap:))))

   0

  • Nu e insulă, dar e însuşi exoticul pentru noi, românii…

   0

 10. @arhi: te-ai bagat pe titluri gen tabloid? „romanii isi cumpara”.. serios? 4 din 20 milioane sunt „romanii”? si „din 2008” in articol a devenit „anul trecut” la tine pe blog.

  0

 11. #20

  irelevant

  0

 12. Soon 5 cu mine (soon adic cativa ani sper)

  Cat despre asta cu Criza … e pt prosti lenesi si incompetenti sunt destui care au crescut in venituri in perioada asta pt ca au mai mult de un neuron sau adaptat si stiu sa faca ceva si nu se asteapta la STAT sa le dea ceva …

  0

 13. E criza pentru omul de rand sau cel nevoias, insa cei mari au speculat la maxim aceasta situatie economica si s-au ridicat si mai sus!

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]