sex la varsta medie

Am primit în weekend un spam, ceva cu croazieră erotică de revelion, unde, eram asigurat, voi face sex toată noaptea, încontinuu, sex nebun, sex fără limite, toate fanteziile mele vor fi îndeplinite etc.

Mno, ce să zic. În mare, cam toate fanteziile mele mi le-am cam îndeplinit. Dar știți cum? Toate. Așa că pot privi destul de relaxat o asemenea reclamă și să mă întreb, în sinele meu satisfăcut:

Cât sex poți face într-o singură noapte?

Stați, nu vă repeziți.
Reclamele astea au un anumit public țintă, că nu orice puști cu acnee care face echilibristică în organul penian are de unde da 1500 de euro pentru o noapte pe un vas. Așa, toți avem recorduri de 16 numere în 12 ore. Vorbim de oameni cu bani, plictisiți, fără legături de lungă durată. Adică cei care sunt trecuți cumva de un 35-40 de ani.

Ori, dacă la 40 de ani mai poți să faci sex de mai mult de 3-4 ori într-o noapte, dă-mi telefonul tău, să îl sunăm pe președintele statelor unite, să îți acorde o medalie și să te includă în echipa X-Men. Bine, bine, știu, tu ești un ninja, e ok.

Sau pur și simplu reclama e degeaba. Îmi și închipui un vas de croazieră cu tipi de vârstă medie care, după două întâlniri intime, stau plictisiți pe un fotoliu, la trupul nud, sorbind din șampanie și așteptând momentul în care e politicos să îi spună companioanei că s-ar duce la somn, pentru că e târziu și are și el o vârstă.