Croazieră erotică de revelion

sex la varsta medie

Am primit în weekend un spam, ceva cu croazieră erotică de revelion, unde, eram asigurat, voi face sex toată noaptea, încontinuu, sex nebun, sex fără limite, toate fanteziile mele vor fi îndeplinite etc.

Mno, ce să zic. În mare, cam toate fanteziile mele mi le-am cam îndeplinit. Dar știți cum? Toate. Așa că pot privi destul de relaxat o asemenea reclamă și să mă întreb, în sinele meu satisfăcut:

Cât sex poți face într-o singură noapte?

Stați, nu vă repeziți.
Reclamele astea au un anumit public țintă, că nu orice puști cu acnee care face echilibristică în organul penian are de unde da 1500 de euro pentru o noapte pe un vas. Așa, toți avem recorduri de 16 numere în 12 ore. Vorbim de oameni cu bani, plictisiți, fără legături de lungă durată. Adică cei care sunt trecuți cumva de un 35-40 de ani.

Ori, dacă la 40 de ani mai poți să faci sex de mai mult de 3-4 ori într-o noapte, dă-mi telefonul tău, să îl sunăm pe președintele statelor unite, să îți acorde o medalie și să te includă în echipa X-Men. Bine, bine, știu, tu ești un ninja, e ok.

Sau pur și simplu reclama e degeaba. Îmi și închipui un vas de croazieră cu tipi de vârstă medie care, după două întâlniri intime, stau plictisiți pe un fotoliu, la trupul nud, sorbind din șampanie și așteptând momentul în care e politicos să îi spună companioanei că s-ar duce la somn, pentru că e târziu și are și el o vârstă.

21 comentarii

 1. #1

  Eee, au si-astia cu spam-ul flerul lor. La tine l-au trimis pe-ala cu „de enshpe ori pe noapte”, pe cand la subsemnatu’ numai de alea cu „Viagra”, „Cialis”, „enlarge your tennis”.

  0

  • #2

   te-au simtit mai francez si incearca sa te convinga sa nu te predai:)))

  • Aw.. Ma pui pe gânduri. Eu n-am primit deloc.

   0

  • #4

   Pe naiba! La frantuji nici pe-alea nu le mai trimit, c-aia e deja o cauza pierduta.

   0

  • #5

   Și io am primit din astea și încă mă mai intreb: De unde p.m mă cunosc ăștia așa de bine? 🙂

   0

 2. #6

  pfff…si eu ma leaudam ca fraieru cu 7 in 24…

  0

 3. #10

  0721234567 este numarul lui tata. Spune-i lui Obama ca-l saluta.

  0

 4. Record personal 5.

  M-a durut ‘mâna’ vreo 3 zile

  0

 5. #14

  0742072668

  0

 6. Indiferent de varsta cat sex poti face in noaptea de revelion pe un vas de croaziera dupa ce mananci sau bei?

  Asta imi mai lipsea: sa fiu clatinat cand beau.

  0

 7. #17

  M-aș duce numa și numa pe Bricul Mircea, să înfrunt tangajul între parâmele bravilor noștri mateloți #cojocelulalb

  0

 8. #18

  cu dopaj, se poate ajunge la numerele descrise de tine. am mai vazut pe facebook reclame la revelioane de swingeri, direct in Bucuresti, de ce trebuie sa te misti asa departe pentru o croaziera. si poti sa mergi si insotit, daca vrei.

  0

 9. Valoarea absolută a unui număr întreg (pe nopte), numită și modul, reprezintă distanța de la origine (cand pui botul la mail) până la poziția acestuia pe axa numerelor (cand astepti vaporul de croaziera care nu exista).

  0

 10. #20

  Eu sunt pescar. Am si eu câte ceva de povestit de pe vremea când mergeam câte 4 luni la pescuit.

  0

 11. #21

  Am futut două trânte în 5 minute, că mi s-a luat cățaua după o pisică. Mai multe nu pot azi.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]