Cu RoCurier, stai si-asteapta

Ca sa trimit chestiile astea de le vand eu aici, in mod normal folosesc Prioripostul. Serviciul Postei Romane e ireprosabil intotdeauna. Insa la ultima chestie, am intarziat nepermis de mult cu livrarea, si am zis sa fac un gest, si sa le trimit prin curier, mai ales ca il stiam pe destinatar.
Si am trimis pachetul prin RoCurier, cu plata ramburs, deci tot ei sa imi aduca contravaloarea docking stationului.
Asta s-a intamplat joia trecuta. Si de atunci stau, si stau, si astept banii. Intr-un final, pun mana si il sun pe curier. Ca sa vedeti, ca am sunat la Bucuresti, ca nimeni nu stie nimic de ei, ca ST-ul e dat si acum sa vedem ce zic fetele.
Deci, am platit 400 000 lei vechi, ca sa am parte de un serviciu de cacat, pentru ca pachetul a ajuns a doua zi dupa masa, lucru ce il facea si prioripostul, banii i astept de o saptamana, desi prin Posta Romana i-as fi primit in trei zile, si tot asa. Plus ca la posta as fi platit un sfert din banii astia.
Tampit sa fie cine-o mai trimite ceva vreodata prin cacaturile astea de firme de curierat. Servicii jalnice, la preturi astronomice.
Posta Romana e baza, frate.

3 comentarii

  1. Pingback: RoCurier2 | Arhi
  2. #3

    Exact prin aceleasi cacaturi trec si eu acum, am trimis de doua saptamani si doua zile un colet cu plata in ramburs, si tot astept de nu mai pot. Vreau sa zic ca am sunat la 9 numere de mobil ca sa primesc raspunul”nu stiu, nu eu ma ocup de asta” am cerut sa mi se dea un numar al unui sef de departament, cica nu se poate. De o saptamana sun in fiecare zi la departamentul Rambursuri si o aceeasi doamna Cristina de la biroul din Oradea ma minte de fiecare data cu nesimtire(sa ii moara toata familia in accident de masina) ca maine o sa imi primesc banii.Am facut reclamatie pe site-ul lor, si nimic. Ieri am depus o reclamatie la OPC de la care am primit un raspuns si urmeaza sa le timit copii dupa documente probabil se va face ceva. In orice caz sa INCERCATI SA EVITATI FIRMA ASTA DE DOI BANI, CARE O CONSIDER CEA MAI MARE BUDA DIN ROMANIA, CA II PLINA DE CACATI

    0

    0

Citește și...