Cugetare de ora 17:33

Ce faci cand cineva in care ai incredere te dezamageste? Il scuipi in gura si mergi mai departe.(versiunea mea)
A voastra?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. #1

  Depinde. Daca e prima data, atunci e greseala lui si DA … ii tragi o flegma intre ochi … daca asta e a doua oara, atunci e greseala ta si DA (din nou) … te uiti in oglinda si iti tragi o flegma :lol:

 2. corect, deci posed o flegma acum intre oki:D:D:D

 3. Sustin versiunea ta :)

 4. Daca m-as alatura lui Dany, deja, ar iesi ceva sadic.
  Poti, ca alternativa, incerca sa-l citesti pe nenea Cosmos. :)
  Ai detalii la mine pe blog

 5. #5

  Daca e prima oara, poti sa-i bati obrazul si sa-i spui omeneste ca e de k.k.o. la faza respectiva. Daca persista in belea, aplica metoda cu flegmele (vezi mai sus).

 6. La mine depinde de acel cineva. In primul Shrek e o faza care se poate aplica perfect: friends forgive each other! (sau asa ceva)

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]