Cugetări politico-social-invazive

Privind la evenimentele ultimelor zile, stau și mă întreb, cât de naivi suntem, ca să nu zic fraieri, că ne agităm atât cu sus băsescu, jos băsescu, Președintele, Plagiatorul, hoțul, ciminalul…

Iar ei sunt cei mai buni prieteni în toate circumstanțele. Vidieanu e frate cu Hrebenciuc, Ponta are pact de neagresiune cu Băsescu, Sârbu e prieten la cataramă cu Johannis și tot așa.

Pentru că banii și puterea cimentează prietenii. Și nu știi când ai nevoie de un prieten. Iar jocurile sunt oricum făcute pentru transferul de putere din toamnă, acum e doar circ.

Între timp, noi luăm poziție, ne asumăm una și alta, ne înjurăm prietenii sau banăm necunoscuți.

Trist.
Un circ cât pentru o viață.

hrebenciuc_becali

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. #1

  Vidieanu nu e frate cu Hrebe. E cel mult plod din flori ( recte-n speță trandahiri ).
  Pink Rat e tata la ei toți!

  Thumb up 0
 2. #2

  Pink Rat e tata la ei toți!

  Thumb up 0
 3. #3

  Prieteni, prieteni, până când încep să se bage unii pe alții la puscărie… Ceea ce nu e un lucru atât de rău.

  Eu zic că jocurile nu sunt „făcute”. Nu cred că o să lase Băsescu lucrurile așa și o să treacă cu vederea capcana pe care i-au întins-o lui frasu’ si implicit lui.

  Se anunță vremuri interesante pentru politica românească și vremuri căcăcioase pentru populație.

  Thumb up 0
  • #4

   o sa treaca cu vederea, dintr-un motiv simplu. nu mai are putere. serviciile i-au zis pa, pentru ca urmeaza altcineva, iar vestul are nevoie de cineva stabil la putere. li se rupe lor pla ce partid e, daca are majoritate totala si poate mentine ordinea, in situatia complicata din partea asta de lume

   Thumb up 0
  • #5

   Sunt ferm convins ca i-a apucat strechea si se baga unii pe altii. Cam pe cand preconizezi ca se vor impaca ?

   Thumb up 0
  • #6

   @Arhi Linistea unei tari cum este romania astazi se mai cumpara doar cu bani sau cu oameni seriosi care pun mana sa fac treaba. De cand cu valul de arestari din ultima vreme tensiunea sociala parca a mai scazut, deci inlaturarea climatului corupt e garantia mentinerii linistii si a ordinii. Sunt convins ca_curatenia asta ii costa multi bani, dar in final banii astia tot romanii ii vor plati, nu le port de grija. Nici un pret nu e prea mare pentru a-i vedea pe javrele astea distruse, sa-mi trimit factura cu cat am de platit si platesc, numa sa-i vad pe toti judecati pentru faptele de coruptie si subminare a economiei.

   Thumb up 0
  • #7

   nu ai sa apuci sa traiesti vremurile alea. e doar tam tam, daca te apuci sa vezi cati pesti MARI, in mod real MARI, sunt inchisi, o sa vezi ca nu s-a schimbat nimic.

   Thumb up 0
  • #8

   Cine i-a intins capcana lu fracsu ca nu inteleg gandirea ta badista? Nu cumva smenarii astia 2 au tepuit tiganii?

   Thumb up 0
  • #9

   @arhi, daca omori pestii mici atunci aia mari raman fara mancare. doar nu crezi ca-si cauta cinstit mancarea pe fundul baltii

   Thumb up 0
 4. #10

  Doar Gigi, cu toti banii lui tot, tot cioban a ramas. Si cum zice Miorita…

  Thumb up 0
 5. #11

  Eu zic asa: sa nu isi piarda fratele americanu interesul pentru tara asta si sa backup-eze (pfoa!!!) in continuare DNA-ul. Ca de fapt asta e marea noutate, intre fratiile ghiulurilor si-au bagat nasul procurorii, impartind vacante all-inclusive la loc racoros in stanga si-n dreapta.

  Thumb up 0
 6. #12

  Si Piturca e prieten cu..?

  Thumb up 0
  • #13

   toti managerii de casino din bucuresti

   Thumb up 0
  • #14

   si mai e preten bun cu Taras Bulba, doieruu de ghindă

   Thumb up 0
 7. #15

  Arhi nu ai vrea sa scrii si un articol despre capre?

  Thumb up 0
  • #16

   o sa te intreb o singura data: te banez sau nu?

   Thumb up 0
  • #17

   Nu

   Thumb up 0
  • #18

   atunci , te rog…

   Thumb up 0
  • NU caci in gustu’ omului

   Caprele sunt printre primele animale domestice de către om.[2] Analiza genetică cea mai recentă[3] confirmă dovezile arheologice și anume că Munții Zagros din Anatolia sunt originea tuturor caprinele domestice astăzi. O altă sursă genetică majoră de caprine moderne este capra Bezoar, din regiunile muntoase din Asia Mică și Orientul Mijlociu.[2] Păstorii neolitici au început să păstreze caprinele pentru lapte și carne, dar au fost folosite și drept combustibil, pentru îmbrăcăminte, construcții și instrumente.[4] Cele mai timpurii resturi de capre domesticite datând de acum 10,000 ani se găsesc în Ganj Dareh în Iran. Rămășițe de capră au fost găsite la siturile arheologice din Ierihon, Choga, Mami, Djeitun și Cayonu, datând de acum 8000 și 9000 de ani în urmă.[2]

   Thumb up 0
  • #20

   @w, oricine poate sa citeze wikipedia… Propun sa faca nea Gigi un guest post, ca sa aiba Robert informatia direct de la specialisti. Sau el se poate pronunta doar in legatura cu oile?

   Thumb up 0
  • #21

   Nu-l bana!
   Lasă-l să dezvolte puțin subiectul – că eu când zic capre nu la fermă-mi fuge gândul.

   Thumb up 0
 8. #22

  Nu inteleg cum cacat sa va bucurati ca pleaca Ponta sau Basescu. Ponta nu poate exista in politica fara Basescu si invers, sunt ca yin si yang, ca plus si minus, ca alb si negru. Daca pleaca Basescu o sa fie jale, nimeni nu o sa i se impotriveasca lui Ponta. Nu pot sa inteleg cum mai au sustinere partidele politice, in special PSD. A facut si PDL-ul o gramada de boacane cat a fost la putere, dar ca PSD niciodata. Au dat lege prin care au sters o datorie de 500 mil euro unei companii petroliere straine, si-au aparat public mereu coruptii din partid, acu au modificat legea incopatibilitatii, ceea ce fac ei e nesimtire curata.

  Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă! Este complice!

  Thumb up 0
 9. #24

  Poate or fi mulți prieteni, nu zic, dar nu pot să cred că Băsescu e prieten cu cineva. Indiferent cu cine.

  Thumb up 0
  • #25

   Este prieten cu mine. Crezi ca mai are nevoie de alti prieteni?

   Thumb up 0
 10. Adevar grăiești!Exact asta sustin și eu: toți sunt prieteni sau parteneri de afaceri și își împart puterea dupa regulile proprii.

  Thumb up 0
 11. #27

  In Romania, cele mai sigure afaceri sunt acelea in care operezi printr-o firma unde actionari in cote egale sunt nepotul unui senator pesedist, matusa unui deputat penelist, varul unui pedelist, iar administrator este sora unui udemerist.
  O asemenea firma este aur curat.

  Thumb up 0
  • #28

   …………..pai, firma asta e un fel de parlamentul romaniei srl/sa!

   Thumb up 0
 12. #29

  Pana nu-i luam pe toti la rand, si-i punem in fata pultnuloui de euixetce, nu o sa se schimbe nimic in tara asta.

  Thumb up 0
 13. cel mai scurt comentariu al meu: ai dreptate.

  Thumb up 0