6 comentarii

 1. #1

  Si mai culmea e ca platesc tot 2 euro pe luna. Asta mi se pare culmea

  0

  0

  • #2

   2 euro fix, hehe

   0

   0

  • #3

   Nu are legatura cat platesti. Daca hosterul si cel care administreaza sunt in canal nu inseamna ca toti sunt la fel.
   La pret de 2euro pe luna ai acces la niste resurse care nu le ai la 10 euro/1000euro pe luna.

   Partea urata este ca multe firme de hosting au dat chix in ultimii ani si pun o pata neagra asupra industriei de hosting din Romania.

   0

   0

 2. #4

  Si tot n-au backup :))

  0

  0

 3. #5

  Radem-glumim, insa diferenta dintre ‘atunci’ si ‘acum’ e ca atunci oamenii erau informati. Adica astia de la Namebox chiar dadeau instiintari si comunicate cum ca fac si dreg si etc.. Acu’ nimic-nimic-nimic. Ceea ce face situatia de 100 de ori mai nasoala decat este defapt.

  0

  0

 4. #6

  Culmea e ca sunt unii care le pun palma in fundulet astora de la wf, cand nu i-a obigat nimeni sa vanda pachete de 2 iepuroi. Te-ai angajat sa prestezi un serviciu, pai il prestezi, nu vii ca nesimtitu si zici, pai ce te asteptai la 2 iepuroi? Ca e de porc. Personal am avut 2 shopuri la nshost cand a crapat. Le-am mutat la easyhost apoi am ramas la siteground.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]