6 comentarii

 1. #1

  Si mai culmea e ca platesc tot 2 euro pe luna. Asta mi se pare culmea

  • #2

   2 euro fix, hehe

  • #3

   Nu are legatura cat platesti. Daca hosterul si cel care administreaza sunt in canal nu inseamna ca toti sunt la fel.
   La pret de 2euro pe luna ai acces la niste resurse care nu le ai la 10 euro/1000euro pe luna.

   Partea urata este ca multe firme de hosting au dat chix in ultimii ani si pun o pata neagra asupra industriei de hosting din Romania.

 2. #4

  Si tot n-au backup :))

 3. #5

  Radem-glumim, insa diferenta dintre ‘atunci’ si ‘acum’ e ca atunci oamenii erau informati. Adica astia de la Namebox chiar dadeau instiintari si comunicate cum ca fac si dreg si etc.. Acu’ nimic-nimic-nimic. Ceea ce face situatia de 100 de ori mai nasoala decat este defapt.

 4. #6

  Culmea e ca sunt unii care le pun palma in fundulet astora de la wf, cand nu i-a obigat nimeni sa vanda pachete de 2 iepuroi. Te-ai angajat sa prestezi un serviciu, pai il prestezi, nu vii ca nesimtitu si zici, pai ce te asteptai la 2 iepuroi? Ca e de porc. Personal am avut 2 shopuri la nshost cand a crapat. Le-am mutat la easyhost apoi am ramas la siteground.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]