Culmea jenibilității

Deci jur că eu nu auzisem de domnul Bogdan Gavrilă, până la acest post al lui Zoso, în care dezvăluia un mail trimis de dânsul. Bine, mailul era de o jenibilitate îngrijorătoare pentru nivelul de cultură al internetului rromânesc, cu amenințări cu judecata și alte prostii, pentru preluări ale emisiunilor trustului Intact de către X site-uri. Desigur, despre furturile Intact nu se aduce aminte în nici un fel.

Nu asta e problema. Mie sincer mi se rupe intens de tâmpeniile astea și chiar nu am de gând să mă amestec în ele. Plus că eu, spre deosebire de Zoso, nu am animozități cu cei de la Intact, iar pe Ciutacu îl consider prieten de online.

Dar postul de azi al domnului Gavrilă m-a făcut să râd. Adică să râd, frate. Deci după ce ești suficient de fraier încât să ți se publice emailurile pe internet și cazi clar, de-al doilea, ce faci ca să îți repari onoarea puternic șifonată, având in vedere că un internet întreg a râs de tine?

Păi îl faci pe Zoso securist.

Să cităm puțin, pentru eternitatea blogheristică:

this new generation of secret police officers think they can publish private e-mails and think they can blackmail and do justice all over the Internet.

Deci, pentru necunoscători, traducerea ar fi că această nouă generație de securiști, reprezentată desigur de Zoso, crede că poate publica emailuri personale și că poate șantaja și împărți dreptatea pe internet.

Asta o spune un tip, reprezentant al unui trust de presă, care tocmai a trimis un mail în care încerca să șantajeze site-uri destul de mari din rromânia, amenințandu-le cu procese penale, dacă nu le transmit celor de la Intact date precum veniturile site-ului, număr de vizitatori și altele. Remarcați ironia? Șantajistul strigă SANTAJ! Asta ca să nu spun Hoțul strigă Hoții.

I stand still before you and I’ll keep fighting all this new generation of secret police that intercepts correspondence and blackmails innocent people in a democratic territory. God bless Romania!

Traducerea: Stau demn în fața dumneavoastră și voi continua să lupt cu această nouă generație de securiști, care interceptează corespondență și șantajează oameni nevinovați într-o țară democrată. Dumnezeu să binecuvânteze rromânia.

Las la o parte jenibilitatea de la sfârșit, americanizarea forțată, absolut de rahat și revin la partea 1.

Șantajează oameni nevinovați? Intact fură de pe bloguri și de pe internet aproape zilnic. Pe posturile voastre de televiziune apar zilnic filme, postate de noi, iar voi citați ca sursă Youtube. Jurnalul Național a publicat articole de pe bloguri, justificându-se că au fost trimise de anonimi. Și tot așa, zilnic.

Oameni nevinovați? Virginalilor, unde sunteți nevinovați?
În urechi?

PS: Sebi îmi aduce aminte de ceva. Domnu` Gavrilă, dumneavostră sunteți pe statul de plată al unui securist dovedit. Cum puteți să ridicați capul din pământul imund în care sunteți și să strigați SECURIȘTII?!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Nesimţire şefu’. :)):)):)) Nu e doar jenibil, e chiar de rahat. Să le stea furatul în gât.

  P.S. You have mail. Ceva pe gustul tău.

  0

  0

 2. #2

  daca e aia cu cacatul, i-am ucis pe astia de pe twitter cu el:)))

  0

  0

 3. :)):)):)) Aia e! :)):)):))

  E aşa de thriller că nu te ţine să o pui pe site! :)):)):))

  P.S. Poza e de pe net.

  0

  0

 4. Bai… lasati cacaturile tuiteristice… io vreau sa stiu CUM A INTERCEPTAt zoso emailul. Acolo e grasiciunea, acolo il dam in gat pe zoso, cu tot aparatul lui de partid si de stat securistic.
  Jos Securitatea! Jos interceptarea scrisorilor si emailurilor!
  Traiasca Romania democratica, libera de furturi, in frunte cu

  0

  0

 5. … fiecare cu prostia lui, dar se mai gaseste cate unu sa exagereze.

  0

  0

 6. @teniescu aici ai zis-o :P

  0

  0

 7. cine e securiştii??????
  ce face ei???

  0

  0

 8. :)):)):)) Lasă Arhi că ştiu io ce faci… :)) Tehnica asta se cheamă aruncarea pisicii negre în grădina vecinului…

  :)) Cât mai e salariul pe la voi pe la KGB S.A.? :)):)):))

  Întreb şi eu…

  0

  0

 9. #11

  20 000 ruble

  0

  0

 10. Pai daca
  „Securistii-n mina
  Sa ne dea lumina”…

  … cu papagalii ce ar trebui sa facem?
  ________________________
  PS: tie cand ti-au marit la 20.000 de ruble…?

  0

  0

 11. #13

  Mda. Nu prea inteleg de ce nenea respectiv a uitat limba romana si se exprima in engleza.Cat despre pasajele redate de tine, au o retorica ciudata rau de tot. Cam asa gandesc cei de la Intact?Nu de alta, dar e nasol rau de tot,daca asa gandesc si astia.

  0

  0

 12. :)):)):)) Cam zgârciobi. Puteau şi ei să dea mai mult, că aşa, la 1964 RON la cursul zilei parcă nu prea se merită… :)):)):))

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]