Cum a fost fără internet

Au trecut, în sfârşit, cele 2 zile fără internet.
Cu mâna pe inimă vă zic, au fost 2 zile foarte grele. Nu credeam că pot fi atât de dependent de prezenţa online, din toate punctele de vedere. De ce?
De exemplu, a trebuit să ajung la restaurantul Jariştea (unde un curcan costă 1500 de lei). Descurcă-te prin fundăturile alea de străduţe din zonă, fără să ai google maps. Iar bărbaţii NU CER INDICAŢII. De data asta a trebuit să cer, că altfel nu ajungeam niciodată.

Am fost la Românii au talent. Nu există ceva mai nasol pentru un twitterist, să vadă ce am văzut eu acolo şi să nu poată scrie nimic pe twitter. Asta probabil va răspunde şi întrebărilor celor ce nu ştiau de ce nu scriu nimic despre RAT. Dar desigur, o să recuperez săptămâna asta cât cuprinde, că nu mai pot.

Cât despre scris pe blog, e criminal să fii un superblogger ca mine şi să nu poţi scrie nimic, timp de 2 ZILE. Exact zilele în care am fost la Românii au talent, adică emisiunea la care sunt eu fan de fan. O să vin cu un articol detaliat despre subiect, dar parcă pentru mine nu mai are haz, dacă nu am scris atunci, când era focul din inimă mai mare.

Rezumând, sper să nu mai trec niciodată prin aşa ceva, decât eventual la o catastrofă de aia mondială, în care pică internetul, iar românii vor fi cei mai bine hrăniţi locuitori ai planetei, pentru că la noi abundă de câini şi şobolani.

PS: Pentru nelămuriţi. La acest test am participat la invitaţia UPC, iar detalii mai picante vor apărea în zilele următoare.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Adesea, o foaie si-un pix astampara „focul din inimă” :))). Cred ca atunci cand scriu pe foiae ceva, imi vin mai multe idei..

  0

  0

 2. Mai e nevoie si de o dezintoxicare de internet, ca pe urma pofta sa fie mai mare. :))

  0

  0

 3. #4

  scris rapid pe telefon si salvat ;)

  0

  0

 4. Inseamna ca esti un om mare daca ai rezistat 2 zile far internet, eu o iau razna daca nu am internet 2 ore

  0

  0

 5. mmm, stare de sevraj deci. astia la dezintoxicare ar trebui sa adauge tratamente pt noi dependente: interent, mobil, iphone samd

  0

  0

 6. Ajungem la concluzia că…fără internet, viața e pustiu! :)

  0

  0

 7. Sa inteleg ca UPC a vrut sa va obisnuiasca cu conditia de abonat la Internetul lor?

  0

  0

 8. #9

  @blogtrekker genial comentariul

  0

  0

 9. am stat de vineri pana duminica fara net. a fost extraordinar. acum parca descopar ceva nou pe fiecare blog, pagina etc :)

  0

  0

 10. Exagerezi ca toti care se „cred” importanta prin zona mioritica si fol asta drept scuza pt a detine chestii cretine gen Ipad Iphone etc

  Nu a murit nimeni fara Internet (din cand in cand eu aleg sa stau fara ca sa imi fac curatenie in ganduri + sa ma relaxez …)

  0

  0

 11. Exagerezi ca toti care se „cred” importanti prin zona mioritica si fol asta drept scuza pt a detine chestii cretine gen Ipad Iphone etc

  Nu a murit nimeni fara Internet (din cand in cand eu aleg sa stau fara ca sa imi fac curatenie in ganduri + sa ma relaxez …)

  0

  0

 12. Bine ca ai revenit, iti asteptam articolele, l-am citit si pe acela cu impresii de la Romanii au talent, Deci esti intr-adevar un admirator al acelei emisiuni.

  0

  0

 13. Si eu sunt un dependent de internet in mare parte irecuperabil si chiar daca stiu ca nu e sanatos, pur si simplu nu ma pot abtine…

  0

  0

 14. deci, nu ţi-a păsat nicicum de noi! :?

  0

  0

  • #16

   moldoveanul » in fiecare zi m-am gandit la tine `oare ce-o mai face moldoveanul ala?`

   0

   0

 15. arhi, eram sigur de asta :)))

  0

  0

 16. romanii ar fi cei mai bine hraniti locuitori ai planetei cam 2 zile, pana ar iesi la iveala spiritul de politician din unii si am da cainii si sobolanii la export ..

  0

  0

 17. #19

  „emisiunea la care sunt eu fan” … bestială exprimarea :D

  0

  0

  • #20

   anatati » incerc sa mentin un limbaj ludic si uman:))

   0

   0

 18. naspa:)))

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]