Cum a fost fără internet

Au trecut, în sfârşit, cele 2 zile fără internet.
Cu mâna pe inimă vă zic, au fost 2 zile foarte grele. Nu credeam că pot fi atât de dependent de prezenţa online, din toate punctele de vedere. De ce?
De exemplu, a trebuit să ajung la restaurantul Jariştea (unde un curcan costă 1500 de lei). Descurcă-te prin fundăturile alea de străduţe din zonă, fără să ai google maps. Iar bărbaţii NU CER INDICAŢII. De data asta a trebuit să cer, că altfel nu ajungeam niciodată.

Am fost la Românii au talent. Nu există ceva mai nasol pentru un twitterist, să vadă ce am văzut eu acolo şi să nu poată scrie nimic pe twitter. Asta probabil va răspunde şi întrebărilor celor ce nu ştiau de ce nu scriu nimic despre RAT. Dar desigur, o să recuperez săptămâna asta cât cuprinde, că nu mai pot.

Cât despre scris pe blog, e criminal să fii un superblogger ca mine şi să nu poţi scrie nimic, timp de 2 ZILE. Exact zilele în care am fost la Românii au talent, adică emisiunea la care sunt eu fan de fan. O să vin cu un articol detaliat despre subiect, dar parcă pentru mine nu mai are haz, dacă nu am scris atunci, când era focul din inimă mai mare.

Rezumând, sper să nu mai trec niciodată prin aşa ceva, decât eventual la o catastrofă de aia mondială, în care pică internetul, iar românii vor fi cei mai bine hrăniţi locuitori ai planetei, pentru că la noi abundă de câini şi şobolani.

PS: Pentru nelămuriţi. La acest test am participat la invitaţia UPC, iar detalii mai picante vor apărea în zilele următoare.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Adesea, o foaie si-un pix astampara „focul din inimă” :))). Cred ca atunci cand scriu pe foiae ceva, imi vin mai multe idei..

  Thumb up 0
 2. Mai e nevoie si de o dezintoxicare de internet, ca pe urma pofta sa fie mai mare. :))

  Thumb up 0
 3. #4

  scris rapid pe telefon si salvat 😉

  Thumb up 0
 4. Inseamna ca esti un om mare daca ai rezistat 2 zile far internet, eu o iau razna daca nu am internet 2 ore

  Thumb up 0
 5. mmm, stare de sevraj deci. astia la dezintoxicare ar trebui sa adauge tratamente pt noi dependente: interent, mobil, iphone samd

  Thumb up 0
 6. Ajungem la concluzia că…fără internet, viața e pustiu! 🙂

  Thumb up 0
 7. Sa inteleg ca UPC a vrut sa va obisnuiasca cu conditia de abonat la Internetul lor?

  Thumb up 0
 8. #9

  @blogtrekker genial comentariul

  Thumb up 0
 9. am stat de vineri pana duminica fara net. a fost extraordinar. acum parca descopar ceva nou pe fiecare blog, pagina etc 🙂

  Thumb up 0
 10. Exagerezi ca toti care se „cred” importanta prin zona mioritica si fol asta drept scuza pt a detine chestii cretine gen Ipad Iphone etc

  Nu a murit nimeni fara Internet (din cand in cand eu aleg sa stau fara ca sa imi fac curatenie in ganduri + sa ma relaxez …)

  Thumb up 0
 11. Exagerezi ca toti care se „cred” importanti prin zona mioritica si fol asta drept scuza pt a detine chestii cretine gen Ipad Iphone etc

  Nu a murit nimeni fara Internet (din cand in cand eu aleg sa stau fara ca sa imi fac curatenie in ganduri + sa ma relaxez …)

  Thumb up 0
 12. Bine ca ai revenit, iti asteptam articolele, l-am citit si pe acela cu impresii de la Romanii au talent, Deci esti intr-adevar un admirator al acelei emisiuni.

  Thumb up 0
 13. Si eu sunt un dependent de internet in mare parte irecuperabil si chiar daca stiu ca nu e sanatos, pur si simplu nu ma pot abtine…

  Thumb up 0
 14. deci, nu ţi-a păsat nicicum de noi! 😕

  Thumb up 0
  • #16

   moldoveanul » in fiecare zi m-am gandit la tine `oare ce-o mai face moldoveanul ala?`

   Thumb up 0
 15. arhi, eram sigur de asta :)))

  Thumb up 0
 16. romanii ar fi cei mai bine hraniti locuitori ai planetei cam 2 zile, pana ar iesi la iveala spiritul de politician din unii si am da cainii si sobolanii la export ..

  Thumb up 0
 17. #19

  „emisiunea la care sunt eu fan” … bestială exprimarea 😀

  Thumb up 0
  • #20

   anatati » incerc sa mentin un limbaj ludic si uman:))

   Thumb up 0
 18. naspa:)))

  Thumb up 0