Cum a mers familia Arhi la nunta familiei Bârgău

broke

Bănuiesc că aţi fi, într-o oarecare măsură, interesaţi de ce făcurăm în acest lung concediu. Păi să vă povestesc.

Când am plecat spre Hunedoara, la ieşirea din Constanţa, nu mai aveam benzină, şi am zis să oprim la un PetromV, deşi noi băgăm în mod normal de la Lukoil. Mergem noi ce mergem, şi poof, începe maşina să tragă greu. Dar greu. Adică gâfâia ca un scuter încărcat. Nu trecuseră nici 100 de kilometri.

Ajungem la Bucureşti, băgăm benzină de care trebuia, tot nu mergea. Nu ştiu dacă v-am zis, dar calităţile mele de mecanic se reduc la schimbat roţi şi lichidul de frână. Eventual şi bujii.
Aşa că punem mâna şi luăm o cutie de bujii. Le schimb, maşina mergea ţais. O luăm spre Braşov, pe valea Prahovei. Peisaje memorabile, pe care nu le-am văzut niciodată de la volan, ci doar din tren.

Între timp, îl sun pe finu` şi îl rog să îl întrebe pe fulgerică de un hotel decent în Braşov. Tipul se sperie şi are impresia că voiam să ne cazăm la el şi fuge de pe messenger. Nice. Tipule, aveam şi am bani. Chiar nu mă interesa aşa ceva. Deh, aşa vezi omul, în momente de criză :).

Pe serpentinele de pe Valea Prahovei, maşina se futu iarăşi. Încearcă să
urci muntele cu o maşină care nu trage deloc şi O URIAŞĂ coloană de tiruri în spate, care te claxonează toate pentru că au impresia că mergi încet în mod voit. Vei simţi o uşoară umezeală. Normal, fiind după ora 20, nici un magazinaş de piese auto nu era deschis. Aşa că ne-am târâit ca vai de noi până în Braşov.

În Braşov, nuştiuce festival de muzică în piaţa sfatului. Loc la hoteluri, doar în visele noastre. Desigur, la hotelurile sau pensiunile decente, nu acolo unde era 100€ pe noapte. Ne învârtim vreo 2 ore prin oraşul ăla tâmpit, format numai din sensuri unice pe străzi cu 4 benzi, lucru care mi se pare de o cretinătate fără precedent, până ne-am săturat şi am zis „hai de-aici, că găsim cazare la Sibiu”. Era ora 23.

Schimbăm şi al 2 lea set de bujii. Ieşim din oraş, hotărâţi şi cu viteză, clar nu ne mai oprim până la Sibiu.
Am uitat să vă spun că eu pe timp de noapte sunt cârtiţă. Nu văd mare lucru, iar dacă mi-ai băgat un far în ochi, la revedere, merg pe pipăitelea.
Ieşind din Braşov, la un moment dat, ce zic eu, hai să aprind faza lungă, că şi-aşa nu era nimeni pe şosea.
Deci la un o secundă de când am aprins faza, am zis că ieşim în şanţ. Ditamai PORCUL, mort pe şosea. Era ATÂT de mare, încât aproape că ocupa o bandă de mers. Am reuşit să îl evităm în ultimul moment, ne-am speriat de ne-am cam umectat, iarăşi, şi am decis de comun acord că intrăm în prima pensiune pe care o vedem.

Această primă pensiune a apărut în Ghimbav. La intrare, făinuţă. Făcută din metal şi sticlă, arăta destul de futurist, iar la 140 de lei pe noapte, mi s-a părut cât de cât ok.
Desigur că, în rromânia fiind, nu avea cum să fie perfect. Internet era, dar nu în cameră, că nu veniseră băieţii să îl monteze. Cablul mergea, dar se vedeau pureci ca pe vremea lui Csiki-baci Cséosi bacs(aşa îi zic clujenii lui ceauşescu). Camera era de dimensiunea băii mele de acasă, cu tavanul înclinat, ca la mansardă.

Chestie chiar frumoasă, dacă între pat şi tavan ar fi fost o oarecare distanţă. Nefiind niciuna, daca voiai să întorci capul, automat dădeai cu capul în tavan. Ce să mai vorbim de un evental sex, că ar fi însemnat să dai cu fundul în tavan. Lucru remarcabil, dealtfel.
Pe scurt, destul de naşpa. M-am trezit ţeapăn pe partea stângă. Deh, vârsta. La micul dejun, omletă. Destul de bună. Păcat că pâinea era mucegăită. Dar mucegăită la modul nesimţit. Nevasta avea chef să se certe puţin cu nea Caisă ăla de la pensiune, aşa că am luat-o de-o aripioară şi back on the road. Nu mergeţi pe drumul Braşov-Sibiu niciodată. Sunt 39 de semafoare (nu glumesc, 39), la care se stă minim 5 minute de fiecare. Şi le veţi prinde pe toate.

Sibiu. Frumos oraş. Eu nu am simţul ăsta al frumosului la oraşe. Nu pot să admir o casă sau o stradă. Pentru că mă lasă rece. Prefer femeile. Dar în Sibiu mi-a plăcut. Atenţia deosebită la detaliu, la restaurarea caselor vechi, la stil. Klaus Johannis, primarul din Sibiu, face o treabă minunată.
Ce am remarcat cu stupoare? Sibiul e plin de femei URÂTE. Frate, dar urâte. Adică urâte cu spume. Nu am văzut O SINGURĂ femeie frumoasă. Doar tipul cal, şterse, sau pitice brunete cu botul ca umflat de tren.

Că veni vorba de tipe cu botul umflat de tren, când am intrat in piaţa sfatului din SIbiu, hai să mâncăm. Ne-am aşezat la prima bodegă de acolo, Hermannstadt Bistro sau ceva de genul. Acolo am văzut prima sibiancă cu botul cât gogoşarul.
Desigur că experienţa culinară sibiană a fost un dezastru. În loc să îmi iau clasica ceafă la grătar cu cartofi prăjiţi, am decis să luăm specialitatea bucătarului.

Care specialitatea bucătarului era o farfurie mică, cu o frunză de salată, pe care era pus un pat de tăieţei. Fierţi simplu, fără nici un gust. Deasupra, o bucăţică de piept de pui, cam cât un pumn de prunc voinic, şi o spârcâială de sos. ATÂT. Desigur că m-am sculat mai flămând decât m-am aşezat, plus că a fost şi naşpa la gust. Bine, eram mai uşor cu 60 de lei, dar cine stă să numere? Aşa că, dacă intraţi în Sibiu, dinspre centru, nu mâncaţi la bodega Hermanstadt. E NASPA!

Normal, în Sibiu am mai schimbat un set de bujii. Consumul la maşină ajunsese cam la 10%. O luăm cătinel spre Sebeş. Iarăşi peisaje mişto. Nevasta în al 9 lea cer. Ca o consecinţă directă, ego-ul propriu, la nivelul deversării.
Oamenilor, Sebeş este cel mai aglomerat oraş din rromânia. Are cam 2 kilometri lungime. Desigur, tineretul sebeşesc are maşini şi scutere. Ba chiar şi tiruri. Am făcut oraşul ăla într-o oră. Normal, am mai schimbat un set de bujii.

În hunedoara, Sebi ne rezervase camere la o pensiune super mişto, pe nume Dănuţ, la intrarea în Hunedoara. Deci fain de tot. Cu o curte în spate plină de verdeaţa, cu balansoar, grătar băgat într-o cuşcă de verdeaţă. Superb. Singura chestie care m-a mirat a fost preţul. 100 de lei pe noapte camera la o pensiune din Peştiş, la intrarea în Hunedoara? Scump bre, foarte scump. La Viena tocmai a plătit cineva 21 de euro camera dublă, la hotel de 2 stele. Ori eu eram la Peştişul Mare. Bine, erau banii finului, dar totuşi…

Căsătoriei în sine îi voi dedica un post special, mai mult cu filme.
O să vă spun cum m-am dus la gară, după dece, veveriţa şi cu prietena al cărei nume îmi scapă, şi desigur am ratat gara. Şi am mers. Şi am mers, până când m-a sunat Sebi, frate, unde eşti, că li s-au lungit urechile ăstora la gară aşteptându-te. Normal, ratasem gara la mustaţă. O mustaţă de 4 kilometri.

M-am întors val vârtej, i-am luat şi hai înapoi. Şi am mers. Şi am mers. Şi am mers până am realizat că nu mai fusesem niciodată până acolo, pe sensul ăla de mers. Ratasem iarăşi destinatia. De data asta doar cu 3,5 kilometri.

A doua zi am plecat la Cluj. Desigur, schimbând deja 2 seturi de bujii. La intrarea în Alba Iulia greşim drumul. Şi o luăm aiurea, ocolind absolut tot judeţul Alba. Un drum de 120 de kilometri transformat în unul de 350 de kilometri. Nice

Clujului şi al său mândru reprezentant, Andrei Crivăţ, e voi dedica un alt articol special, cu filme and stuff. Unul din filme conţine şi remarca mea memorabilă, din catedrala din Cluj, remarcă legată de preoţi pedofili, care dau la negru la copilaşi. Da, ştiu, jenant :).

După cele 2 minunate zile petrecute în Cluj, am plecat spre casă. Drumul spre casă a durat 13 ore. Am plecat la ora 11 dimineata din Cluj şi am ajuns la 1 noaptea în Constanţa. Evenimente remarcabile pe drum nu au fost. Doar ca am mai schimbat 3 seturi de bujii pe drum si ca Nova a consumat in jur de 15%, DE M-A SCOS LA FALIMENT.

Viaţa îşi reintră în normal.

92 comentarii

 1. te-ai riscat sa mergi cu masina .. ntz ntz

  0

 2. #2

  dap. data viitoare inchiriez o masina. la 25euro/zi, ies mai ieftin

  0

 3. Deci cum adica sibience urate? N-ai fost tu pe unde trebe ;) La fel si cu mancarea, nu stiu cum ati reusit sa ajungeti tocmai la restaurantul pe care il evita toata lumea si imi pare rau ca ati ramas cu impresia ca in Sibiu se mananca prost..asta e, data viitoare cereti indicatii.
  Felicitari finilor si nasilor!

  0

 4. Eu ma duc mai mereu in Sibiel , o zona super frumoasa te sfatuiesc daca te duci pe acolo sa ramai macar doua zile si sa vizitezi zonele , sa nu te cazezi la hotel sunt multi care ofera gazda si sunt de treaba ;)

  0

 5. Experienta culinara reusita in Sibiu – restaurantul-pub Bufnita (pe Nicolae Balcescu, langa Piata Mare). Trebuie sa mentionez ca a fost in 2006.

  0

 6. Ce ai zis de masina: daca nu e lichidul de frana, nu e roata…o fii bujia! :) Apropo de astia care intreaba pe careva de hotel. Cred ca e cel mai neinspirat lucru ca sa-l intrebi pe cineva dintr-un oras anume ce hotel e bun din acel oras. Da, eu stau in Constanta, dar nu stiu ce hotel e bun in Cta caci eu nu stau in hotel, n-am nevoie sa ma cazez in Constanta caci locuiesc in Constanta.

  0

 7. Ba, adevaru e ca de la Rm. Valcea in Sus eu n-am mai vazut femei frumoase… alea de pe la Timisoara-Arad ce sunt mai bune, ca ce e in Transilvania.. ma mir ca nu-s toti poponari acolo

  0

 8. #8

  bai, eu stiu. hotel caro, la 200 m de mamaia, 1 milion/noapte, 2 stele, foarte mistocut. exact pe bvd mamaia

  0

 9. pai si eu stiu hotel Dacia dar doar pe ala il stiu si nu as putea sa-l folosesc ca recomandare caci nu am cu ce altceva sa-l compar

  0

 10. trebuia sa ma apelezi ca sa-ti arat eu frumusetzile din Sibiu :)

  0

 11. #11

  dude, eram cu nevasta:D

  0

 12. Daca-n Sibiu n-ai observat ca toti masculii de la 5 la 80 de ani au cercei in urechi … inseamna ca n-ai fost p-acolo! :D

  0

 13. #13

  oh, si au suvite de par la spate….smekeri de smekeri:))
  in alta ordine de idei, felicitari, esti cel mai misto tip din romania

  0

 14. Mersi mersi … si de sustinere! :D

  0

 15. Pai daca n-ar fi…nu s-ar mai povesti…Daca nu treceai prin atatea patanii…ce ne mai povesteai tu azi?! Am dat un tur mareee cu masina si atat. Cat despre fulgerica neam` de traista ma jur, chiar daca vruiati sa va cazati la el, presupunem. putea sa zica bai nu pot la mine va caut un hotel, dar nu sa dea bir cu fugitii.
  Draga Arhi, daca tie si la Nevasta va plac asa mult peisajele, va invit in Tg-Jiu, aveti ce vedea prin imprejurimi, real nice zau asa. Cazarea e on board lansata odata cu invitatia.
  INTINERAR: Operele lui Brancusi, Valea Sohodolului, Valea Oltului..peisaje neica` nu gluma.
  Acum, puneti mana si va hodiniti` si pregati-va de Liberty Parade!

  0

 16. bai frate, m-ai omorat cu bujiile alea. Eu sunt plecat aproape in fiecare weekend in toata tara, am facut mii de km, dar sa mor daca l-am vazut vreodata pe sofer sa schimbe macar o bujie! E drept ca nu mergem cu Nova, dar tot mi se pare in neregula!

  Stiu, dupa razboi multi viteji s-arata, dar daca dadeai un tel. iti spuneam toate hotelurile si pensiunile in care sa merite sa stai, de pe traseul tau! Eh, ma rog,am exagerat si eu, nu chiar toate, dar aveam ce sa-ti recomand in fiecare oras! Data viitoare sa stii!

  0

 17. #17

  am inteles, sa traiti!:)))

  0

 18. Auzi, tu mergeai pe bujii de unică folosinţă? :)) Ce maşină e aia, mă, să-i schimbi bujiile de 4 ori (sau de câte ori le-ai schimbat tu) în 1300 km (că mai mult nu cred c-ai făcut)?

  0

 19. troaca aia de Nova e prima ta masina? daca da, se intelege si se accepta…prima nu se uita niciodata si greu se renunta la ea. asa am auzit si io de la „batrani” … ca io n-am carnet :D
  si numai in Sibiu ai vazut femei urate? dincoace de carpati, sunt peste tot. io d’aia m-am mutat acilea. dupa cativa ani de stat in capitala culturala a tarii, Iasi, orice alt oras in afara de Braila, are femei urate. desigur, a mea, ardeleanca 100%, e cea mai frumoasa femeie din univers dar si eu sunt cel mai porc barbat din galaxie si ca sa nu fiu tentat, m-am mutat acilisea.
  primavara, cand infloresc teii, sa iesi la plimbare prin Copou…draq te ia.

  0

 20. #20

  am facut 1800 de kilometri si le-am schimbat de 8 ori

  0

 21. cate seturi de bujii ai schimbat ? :))
  Daca un an de zile tot schimbi asa bujiile iti iei o masina nou de banii de pe bujii :)).
  Ti-a placut in Ardeal ?

  0

 22. trebuia sa mergeti aici tarabarsei.ro E chiar misto, ieftin, decent, se mananca bineee, mai intrebati si voi data viitoare. :)

  0

 23. #23

  magus, e prima masina

  0

 24. #24

  ba veveritoiule, ai fost acolo

  0

 25. mama :)) nova asta merge cu benzina si bujii la fiecare alimentare
  :))

  0

 26. E un inceput in a colinda lumea si-a deveni celebru. Starting with Romania! :D Eu la anul incep constructia la barca ce ma va duce la 30 de ani in Republica Dominicana, Jamaica, Costa Rica! :D Stiu ca n-am nevoie de bujii!

  0

 27. Care era faza cu fulgerica ? Ca eu tot nu am inteles ? Omu a crezut ca te duci sa dormi la el si sa speriat ?:))

  0

 28. you are a brave man Arhi, cu o Nova prin tara. Dar nu inteleg masina ta merge pe benzina sau pe bujii? :)) Oricum a durat ceva vreme drumul de la cluj spre constanta, in atatea ore ajungi in Germania frate :)

  0

 29. ti-a mai cazut o insigna… =))

  0

 30. Mihai Popescu are 24 de ani, din Timisoara si are nevoie urgenta de 40 000 de euro pt o operatie pe creier in Germania pt a extirpa o tumora. Intra pe site-ul sau http://www.mihaipopescu.com si citeste poveste lui… Haideti sa-l ajutam! http://www.mihaipopescu.com

  0

 31. o adevarata aventura da vad ca nimeni nu a zis nimic de un porc in mijlocul drumului :| :| oameni buni wtf ce cauta acolo ???

  0

 32. Produsele made in Mioveni, probably the best REMAT candidats in the world :D

  0

 33. Se odihnea, ce sa faca?

  0

 34. Arhi, da de 3 ori am fost acolo. Nu am ce reprosa!!!

  0

 35. #35

  nu ba veve, ai fost acolo cu noi. de ce nu deschisasi gura??:))

  0

 36. Se pare c-a fost foarte interesant. Dar mai bine ocoleati si prin Craiova ;)

  0

 37. #37

  blogatu, era cat pe ce, dar la consumul asta mai bagam 4 plinuri pana la tine

  0

 38. Arhi, am observat ca ai avut parte de intamplari la greuceanu. Unele mai placute, altele mai putin placute.
  E misto, una peste alta, ca ai avut parte de ele. Uite asa iti vei aduce aminte mereu, cu placere pana la urma, de aceasta aventura de neuitat.
  Altfel, o plimbare de o mie si ceva de km, fara evenimente notabile, ar fi o simpla plimbare pe care ai uita-o foarte repede.

  0

 39. Deci Brasovul nu e oras tampit. Si traficul e mult mai lejer de cand cu sensurile unice. Pensiuni sub 100 euro/noapte sunt o gramada si sunt si faine. Ca nu ai stiut tu si nu ai stiut pe cine sa intrebi e alta poveste.
  Data viitoare sa intrebi cu voce tare si ti se va raspunde :)
  Si sa nu te mai iei de Brasov da??

  0

 40. #40

  da sefa, se poate??

  0

 41. dude, pai nu stiam ca ajungeti (si) in Brasov. Si la cat deram de b… cand am plecat din Hd… chair nu-mi mai statea gandul la asta. Coniac rulz!!!

  0

 42. #42

  Am fost la Sibiu chiar acum o saptamana si ceva. Chestia cu femeile e cam adevarata. Eu servesc periodic Sibiul, ca am neamuri, dar probabil daca as sta pe acolo as fi foarte bun prieten cu mana dreapta :D. In rest minunat oras
  Daca nu se supara nimeni bag un link cu niste poze recente de la Sibiu si de prin imprejurimi, poate sunt unii care vor sa vada. Nu stiu daca apare linkul sau nu sau daca se supara cineva. Daca da scuze. E si singura femeie demna de privit pe care au vazut-o …printre poze. salutare.

  http://picasaweb.google.com/xlastexit/Sibiu

  0

 43. bre, deci nu e Csiki-baci (care se pronunta, evident, Cichi baci) ca nu-i ruda cu fetele de la Cichi girls :))

  E Cséosi bacs. care se pronunta, tot evident, Ceosi baci :)

  In al doilea rand, pentru Magus: frate, nu te stiu, da’ esti in mod evident un cunoscator (ma refer la femeile din Braila). TU CUNOSTI! Bravo. Femeile din Braila ruleaza. La Iasi inca n-am fost, deci nu ma pronunt.

  In al treilea rand: da, e de retinut faza cu porcu’. Deci Arhi, trebuia sa-l luati, sa-l facem la protap :)

  0

 44. #44

  noa, am modificat. de unde sa retin eu bozgorismele astea??:))))))

  0

 45. data viitoare ar fi mai sigur cu elicopteru’
  cum ai rezistat nervilor cu masina?

  0

 46. #46

  simplu. nu m-am enervat:D

  0

 47. Nene, eu doua semafoare le-am sarit din alea 39. Ca le-am prins pe verde. Restul le-a fotografiat nevasta. Da’ la intrarea in Harman ai vazut pitzipoancele cum isi ridica fusta?
  Iar in Sibiu nu te-ai jucat la fantana arteziana din Piata? Aia care rasare direct din pavaj…

  0

 48. #48

  nu m-am jucat, ptr ca era un domn sibian care facea dus in zona:)))

  0

 49. Acasaaaaaa…. acaaaaasa…. ne-a fost dor de voi ! Bine ne-ati gasit! Va asteptam… :)

  0

 50. mai andrei, nu te ambala precum crivatul in campia baraganului. sunt si-n ardeal femei frumoase…si mai ales destepte!
  s-a auzit arhi? destepte!! :D
  dar tot in Braila sunt cele mai cele ;))

  0

 51. #51

  ba, stii care e faza? pizda nu stie de inteligenta. si nici o chizdoaca bine garnisita:))

  0

 52. ba ce porc esti…
  sa stii ca femeile este mai mult decat o bucata de carne moale, uda si calda :)

  0

 53. #53

  =))
  da, si niste tzatze tepene si un cur beton

  0

 54. @Magus: stiu eu ce femei is in ardeal, ca doara stau la Cluj. da’ tu pari cunoscator, cum am mai zis. esti brailean ?

  0

 55. Cu povestioara asta, mi-ai adus aminte de Extravagantul Conan Doi, a lui Musatescu si, daca ma gandesc mai bine, nu sunt mari diferente :)

  0

 56. #56

  deci musatescu e scriitorul meu favorit!!!

  0

 57. da, brailean. ca si Terente :)
  si daca viata mi-a permis sa-mi bag plua in cam toate zonele tarii, pot parea si cunoscator. sau pot exagera. sau pot face orice, nu? :d

  0

 58. @Arhi: Asa mai Arhi baiatule :)

  0

 59. tu stii cam bine hotelurile din constanta :D cu ce ocazii? :P

  0

 60. #60

  cat te-a costat benzina zilele astea?:)

  0

 61. @Magus: vezi, de aia te pricepi. Brailean si eu :)

  0

 62. #62

  livia, amantele:))
  DAN, 10 mil

  0

 63. 10 bule??+bujiile sa nu uiti:))
  aproape ai dublat valoarea masinii:))
  sa`ti spun ce consum nesimtit am la solenza mea?:))

  0

 64. bine ai revenit Arhi si.. schimba masina cand te saturi de schimbat bujii ;)

  0

 65. Andrei, I didn’t see that coming! O surpriza placuta! Io-s de pe la capatu’ lu’ 4, de la Ciocarlia. Stii ca au mutat liceul sanitar chiar in Calarasi IV? Au adus pitipoancele in gura pestilor din Braila. Le iau chiar din banca…nu tre sa se deplaseze pana pe bulevard.
  Hai Dacia Unirea Braila! Hai Banel!

  0

 66. Iar tre sa vin sa-ti repar masina?
  Iar 600Km?
  Damn! Pe seara ajung!

  PS> N-a fo nunta NASULE! a fo doar CUNUNIA! Ca la nunta nu mai scapi neambatat! Promit

  0

 67. Iar ai futut masina! Amu am citit toooOOooOOOooot….
  Yaris, Toiota Yaris!

  0

 68. Aia cu mancarea ai gresit-o … sunt multe locuri in sibiu unde poti manca bine.. DAR CU FEMEILEEE ……frate … SUNT URAAAAAAAAAAAATE URAAAAAAAATE…. io mi-am gasit una din alta parte si ne-am aciuiat (nu stiu daca e bine scris) pe la sb ca nici eu nu sunt localnic :)

  0

 69. 8 seturi de bujii? inseamna ca dacia mea din 88 mai merge putin… nu conteaza ca acum de abia am venit din brasov fara faruri si fara stergatoare pe o ploaie de a dreptul nesimtita… nici nu conteaza ca a bubuit vasul de expansiune şi papă benzina ca o nesimţită :))

  eu zic ca mai mergi un an cu ea :)

  0

 70. e clar. nu faci bani din blog.

  0

 71. Bre, nea Arhi, te mai asteptam pe aici, sa fiu si eu pe acasa sa particip la schimbul de experienta! ;)

  0

 72. #72

  si sa degustam putin suc de hamei

  0

 73. Schimbul de experienta la asta se refera, doar nu ma banuiai de ceva apucaturi intelectuale! ;)

  0

 74. Da’ daru’? Daru’ cat/cum a fost? La cpm sau la click?

  0

 75. lăsaţi bre omul să respire..

  0

 76. da cin` nu l`a lasat?:D

  0

 77. #77

  In mare .. frumoasa aventura. Povestesti frumos omule.. niciodata n`am citit un articol asa mare pe blogul cuiva. Dar la tine povestea are un iz placut :) Nu ca vreau .. sa te laud prea mult, dar asa este :)
  P.S.: mai stii cate seturi de bujii ai schimbat ? :)))

  0

 78. super tare povestioara…si tare-mi placeti…o adevarata aventura! cind aveam Dacia la fel pateam!

  0

 79. #79

  George, 8 seturi. 32 de bucati

  0

 80. #80

  eh, poate imi scot si eu macar un seat ceva

  0

 81. tu nu dormi??

  0

 82. Ehh cu mancarea in Sibiu nus de acord ca am mancat mai peste tot in Sibiu si e bine si nu scump cat despre unde ai fost tu ai nimerit-o :)

  In alta ordine femeile nuj nu te contrazic fosta logodnica era in Sibiu (ea fiind de prin Valcea) si nu am vazut asa multe frumuseti asta nu inseamna ca nu sunt poate or fi timide :)

  Cat despre peripetii cin zicea ca in romania te plictisesti :)

  0

 83. ma, am batut toata tara cu dacia mea berlina din ’97 pe carburatie!
  inafara de benzina nu mi-a cerut nimic.
  Bine, intotdeaunea i-am dat ce era mai bun si am ingrijit-o! inca de cand o imparteam cu taica-miu la 18 ani :).
  Ce pot sa zic, de cand mi-am luat mobreta….nu m-am mai atins de masina, am pornit-o dupa 6 luni de stat in parcare. a luat-o la sfert….bujii straineze, fise frantuzesti si reglata cum trebe. Daca stii putina mecanica, o dacie te tine toata viata. Acum o vand cu-n mare gol in suflet.
  Ia fa-o gigea din cap in coada…nu e de la bujii…si ingrijeste-o sa vezi ca nu are bube. Io-s genu’ mai do it yourself, si am inceput sa ma bag si in munca japonezilor de yamaha…care-i mult mai complicata fata de cea a pitestenilor.
  Bafta!

  0

 84. Toate ca toate, dar vad ca nu a spus nimeni nimic de skill-urile tale de sofer. Sa schimbi bujiile am inteles, sa nimeresti la mancat si cazare naspa am intels si asta, dar sa te ratacesti si sa ratezi drumul de 100 de ori…:)))
  Ma scuzi dar ori tu ori copilotu erati cam in operatiunea „sa ne cunoastem patria in lung si-n lat”:)).
  Dar distractiv!
  Sa va traiasca finii si sa jucati si la botez!

  0

 85. #85

  partea tare, e ca …oricat te-ai rasucit prin Brasov…nu te-ai pierdut :d …si nu ai ratat deloc orasul

  concluzie – bune sensurile alea giratorii …

  .\ pt cei din brasov, deja orasul a devenit o surprize in fiecare zi … azi stii ca astepti un autobuz intr-o statie …si aflii intamplator ca nu mai trece pe acolo, sau …trece si nu opreste :D , pana acum am patit-o cu 2 autobuze, norocul meu ca de fiecare data am avut treaba in alta parte… si nu am mers cu „cel standard” spre casa …si m-am prins de minunatie

  0

 86. Pune o poza cu Nova:).Sa nu zici ca nu e buna, ca dacia 1310 a lu tata lua foc la atata drum=))

  0

 87. #87

  Si cand ma gandesc ce mai laudai Dacia ca o poti repara si doar cu o sarma, si cand colo … ai nevoie de-o sarma si niste bujii pe deasupra :-)

  0

 88. Arhi, inseamna ca n-ai dat de mine prin Sibiu. Te asigur ca ti-ar fi stralucit ochii :P
  Daca ai fi intrebat pe oricine cunosti din Sibiu (daca se intampla sa cunosti), ti-ar fi spus ca in nici un caz sa NU mananci in Hermannstadt, fost Amadeus, bar/bodega/loc de adunare sectanta a cocalarilor.
  Mai bine la o terasa in Piata Mica sau la un restaurant de pe Balcescu …
  :)

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]