Cum te cheama, pui de dac?

Balint Tamas.
Mi-am făcut un obicei din a decide singur cel mai bun jucător al etapei, la Cupa Hagi Danone. Știu, este un gest arogant și egoist, dar de fiecare dată gusturile mele nu se pupă cu cele ale organizatorilor. Desigur, ei sunt specialiști, dar eu sunt spectatorul profan și am preferințe.

Să începem cu jucătorul etapei Cupa Hagi Danone Sibiu.
El se numește Balint Tamas și joacă la AFC Odorheiu Secuiesc.
De ce l-am ales pe el?
Citeste mai departe »

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

1 comentariu

  1. #1

    Mi-ar placea sa cred ca vor ajunge un Miodrag Belodedici, Dudu Georgescu sau un Stefanescu sau Geolgau…..dar la zonele alea de sus unde ajung mirajul banilor ii schimba si nu mai sunt decat niste masini de adus bani…..parerea mea. Ma bucur ca se promoveaza sportul si daca ar ajunge fotbalul sa reprezinte macar pe jumatate din ce reprezenta pentru jucatorii de pana in ’90 as stii ca ei nu o fac pentru vedetism si bani.
    La scolile astea ale lor oare le pun niste filme cu ce au reprezentat si ce au dat din ei toti aia de reprezinta istoria fotbalului?

Citește și...

Worldclassul de la Auchan este în completă derivă. Sala e jegoasă, aparatele se distrug și nimeni nu le repară, aerul condiționat ori e închis ori nu mai face față, e o căldură de leșini acolo. A fost vreunul din voi la Worldclass Titan Park? E decent, aer condiționat, spațiu MARE și aparate curate […]