Cum se fac promoțiile la Auchan Titan

Să presupunem că ești în căutarea unui deodorant. Mergi printre rafturi și îl găsești la raionul de promoții exact pe cel care ți-l dorești, cu un discount senzațional.

După care ajungi la raftul unde se ține în mod real produsul și te întristezi, realizând că de fapt prețul său real e cu peste 50% mai mic…

tks veverita_bc

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. De fapt în prima poză sunt două scotchuite care împreună ar fi trebuit să aibă un preț mai mic decât 2xpoza2. Chestia e că nu e același tip de deodorant și nu vedem dacă nu cumva mai e și altceva lipit pe acolo.

  Thumb up 0
 2. #2

  +1 Flo

  Thumb up 0
 3. @Flo

  E exact acelasi tip de deodorant in ambele poze.

  La bucata, costa 8,15 RON, iar la promotie, cate doua, costa 16,69 RON. Prin urmare, e reclama mincinoasa, pentru ca mie, in calitate de client, mi se spune ca fac o afacere prin care castig 70%, dar, de fapt, platesc doua produse fara sa am nevoie, poate, de amandoua si mai dau si 39 de bani in plus. 🙂

  Cine nu crede, sa mearga in Auchan sa se convinga.

  Thumb up 0
 4. So out of focus, can not breathe!

  Thumb up 0
 5. #6

  Si nu se poate face plangere la protectia consumatorului?

  Thumb up 0
 6. Poza a doua este mai clara si cel/cea care a facut pretul a pus, in loc de 163 lei in loc de 16.3 (cat era cel corect).
  Dar la ce te poti astepta de la niste oameni instruiti extrem de sumar, care rabda tot felul de urlete si ordine cretine de la „manageri” (adesea numiti pe tot felul de criterii ce nu au legatura cu profesionalismul), care pierd, uneori, mai mult de 16-20 de ore la munca si care primesc niste salarii de mizerie?
  Si nu, nu incepeti cu rahaturi de genul „daca nu le convine, sunt liberi sa plece”. Pentru multi nu exista alternative mai bune (iar daca au cu siguranta profita de ele in secunda doi) insa, adesea, au familii de intretinut.

  Thumb up 0
 7. 163 RON era pretul pe litru, iar 8 RON era pretul pentru 50 mL.

  Thumb up 0
 8. #9

  Trebuie platit si cel care lipeste sticker-ele cu -70%, nu?

  Thumb up 0
 9. #10

  Numai poponarii şi femeile folosesc creme, parfumuri şi loţiuni. Pentru un bărbat adevărat e sufiecient apă şi săpun.

  Thumb up 0
  • #11

   Titircă » cred ca te-am simtit in 135…

   Thumb up 0
  • #12

   e suficient apa si sapun….dar doar o data pe saptamana…sambata cand se iese la camin altfel sunt bani aruncati de pomana

   Thumb up 0
  • #13

   Si tot o „gay-itate” este si rasul la sub-brat, nu? 😀

   Thumb up 0
  • #14

   Robert, daca zici „no homo” dupa ce te razi, esti ok

   Thumb up 0
 10. #15

  off topic> anul asta nu mai faci livetext cu eurovisionul 🙂 ?

  Thumb up 0
 11. #17

  Eu unul am încercat un parfum şi pot să vă spun că e o prostie. Se presupune că nu mai e nevoie să te speli din moment ce foloseşti parfum, nu? Logic. Şi mi-am dat peste transpiraţie să văd ce efect are. Nici unul. Plus că mi se lipeşte părul de la subraţ. Aşa cu apă te speli şi eşti boier.

  Thumb up 0
  • #18

   Troll!

   De regulă, se presupune că te dai cu parfum, recte „eau de parfum” (aş fi zis toilette, da’ cine ştie ce-nţelegeai), DUPĂ ce te speli cu apă şi săpun; eventual, dacă ai rânit toată ziua la maşină şi ai ulei şi alte rahaturi pe sub unghii, prin piele şi prin locuri sensibile, nu strică şi un degresant, gel de dus exfoliant et cetera.

   Adică NU PESTE TRANSPIRAŢIE! Mama dracului de parfum, vrei să acopere mehlemul strâns prin asudare pe firele de păr de la subraţ?!

   Off-topic: nea’ Arhi, 135 zici? RATB rullz? :))

   Thumb up 0
  • Eu am găsit altă soluție: dau cu parfum tricoul și așa nu mai consum parfum zilnic că rămâne impregnat.

   Thumb up 0
  • #20

   +1 Flo! Titircă, ia sfaturi de la cunoscători :))

   Thumb up 0
  • #21

   De ce nu peste transpiraţie? Ce-are? Tocmai asta se presupune . Dai cu parfum să nu mai puţi, frate. Dar dacă te speli cu apă, nu contează că mai miroase transpiraţia, părul de la subraţ. Ăla e miros natural. Uite, eu am avut o colonie Coco Chanel şi-am dat-o pe toată o singură dată. Scria pe sticlă – Eau de 250 ml, de la Coco Chanel. Mi-am dat la cur, la pula şi la subraţ.

   Thumb up 0
  • #22

   Eau de care spui tu o fi aceeaşi marcă cu ,,Eau” de care zic io? Până la urmă ce înseamnă Eau?

   Thumb up 0
 12. #23

  astea sunt „promotii” gandite sa agate fraierii.wow, 2 la pret de unu? ii fac in sange pe fraierii astia imi 4, haha, le rup promotia in dooa.
  la fel ca la deschiderea unor cunoscute magazine de bricolaj( nu dam nume 🙂 ) cand primesti gratis o galeata de 7litri din plastic plasticat daca iei o bormasina electrica cu acumulatori marca Bosck la senzationalul pret de xxlei. Ai nevoie de ea? Of course not-dar hei-era promotie si….. acu` ai galeata 🙂

  Thumb up 0
 13. Astia de la oshan sigur fac livrari si acasa la promotii! Altfel nu imi explic pretul 🙂

  Thumb up 0
 14. #25

  bai titirca, trebuia sa-l bei pe tot… asa il emanai prin pori in loc de traspiratie..si cand te pisai,tot parfum te pisai..si ultima picatura,ce ramane pe chiloti..impregna gogosarii cu miros de chanel…

  Thumb up 0