Cum mă minte facebook. Sau Zynga

În poză aveţi mesajele pe care le primeşti în jocul de poker de pe zynga. S-ar părea că prietenul meu Stan a avut o zi tare proastă la poker. A jucat mult şi a pierdut, iar acum are nevoie de ajutorul prietenului său Cetin, care să îi trimită cipsuri şi alte cadouri, pentru a-l scoate din pasa proastă. Absolut normal, nu? Îţi ajuţi prietenul..

Singura problemă ar fi că Stan e unul din userele mele de facebook, creat cam cu 10 minute înainte de a face print screenul. Stan nu a jucat niciodată poker, nu deţine cipuri, nu a intrat niciodată pe zynga.
Care e explicaţia pentru care sărmanul Stan e într-o asemenea depresie?

22 comentarii

 1. Play your life, play your money, play your friends :)

  0

 2. #3

  play your future, play your freedom.

  0

 3. #4

  varianta gipsy: play your horse, play your wife, play your 7kids.play.

  0

 4. Mda, la un fost loc de munca (tot in domeniul jocurilor online) era idolatirizata zynga, ca facea foarte multi bani, ca etc. Eram ceva in genul fetita cea saraca care se visa iubita de printul cel frumos. Sincer, mi-a fost antipatica din prima secunda compania asta.

  0

 5. *idolarizata

  0

 6. Metode de promovare, idioate dar care dau randament. Totul se rezumă la trafic ;)

  0

 7. Mult mai rau e sa primeste de la aplicatii cretine, gen Badoo, fel de fel de mesaje si sa te oblige sa votezi sau nu stiu ce trebuie sa faci pentru a vedea ce au zis pretenii despre a mea persoana. Cred ca renunt la facebook asta, la fe l cum am scapat de hi5-ul ala tembel…

  0

 8. Cred ca pe cei de la Zynga ar trebui sa-i banuiesti de lucruri necurate. Facebok e doar locul de intalnire..

  0

 9. #10

  intrebare-de la un amator de poker-pentru altii amatori/profesionisti:
  mai crede cineva ca toate pierderile din jocurile online(mai ales de poker) sunt doar datorate lipsei de experianta si skill ale jucatorului? :)
  pentru mine webul incepe sa devina doar o alta sursa de otrava, din ce in ce mai periculoasa.
  imi aduce aminte de filmul snatch :))

  0

 10. cand mai jucati? poate ma bag si eu :)):D

  0

 11. Reclame, reclame, frumoasele mele reclame…

  0

 12. Stan pierde la pocher si ii cere ajutor lui Bran. Comedie in alb-negru.

  0

 13. eu cred ca nu stii tu tot ce face Stan …

  0

 14. stan, prietenul imaginar, joaca de unul singur poker :))

  0

 15. #17

  si pierde:)))

  0

 16. Nu te pune nimeni sa joci. Poti folosi FB doar pentru ce a fost creat. Mizeria de pe FB, ca si peste tot de altfel, este crescuta de (unii) useri, nu creste singura.

  0

 17. cum imi schimb numele la poker la masa ca sa am alt nume pe poker zynga…

  0

 18. #20

  ce parere aveti despre listarea zynga la bursa

  0

 19. #21

  ce cotatii vedeti voi…

  0

 20. #22

  am jucat poker pe facebok zynga si am castgat 25,588,878 si mi-a luat toti bani au spus ca sunt codat.desi dupa spusele lor ca e usor sa joci alte jocuri cu cod,defapt eu joc doar cu steam,ajutatima va rog,sa-mi recuperez jetoanele!

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]