Cum protestează un emo

Crivăţ mă înştiinţează că mii şi sute de protestatari aparţinând cultului emo vor protesta în faţa sediului publicaţiei Daily Mail din Londra, pentru că, zic ei, sunt supuşi la atacuri nejustificate.

Foarte bine, zic eu, ‘tu-le mama lor de jurnalişti perverşi.
Intrebarea pe care ne-o adresăm noi, adică eu şi maestrul Crivăţ, este următoarea:

Cum protestează un emo?

Crivăţ zice că o să se adune în faţa sediului şi o să înceapă să plânga toţi în cor.

Eu zic că o să îşi taie venele cu lame tocite, aşa, să simtă durerea şi să ne pedepsească.
Idei?

24 comentarii

 1. #1

  Eu zic ca vor protesta citind in cor articolele celor de la Hotnews, care nici „The Guardian” nu-s in stare sa scrie corect. Sau poate aveau fantezii perverse cu vreo gura de Diana (vezi articolul).

  0

 2. eu zic ca vor sta seci si se vor uita in sus spre sediu hotnews, cu privirea lot tipica de emo trist

  0

 3. eu zic ca si claus are dreptate; or sa citeasca, plangand, articolele de pe hotnews preluate din ziarul the GURADIAN :)

  0

 4. Dacă se pun ăştia mici pe plâns (n.r. EMO) cu siguranţă ne inundă. :-s Sunt din ce în ce mai mulţi!

  0

 5. Pai sa se stranga acolo multi,multi,multi si sa taca.Sa priveasca in jos si sa isi roada lacul de pe unghii.Eventual daca se plictisesc pot sa treaca la numarat insigne.

  0

 6. #6

  Eu unul nu stiu cum or sa manifesteze, dar le recomand ca melodie de mars, Suicide Solution

  0

 7. #7

  Sa-si ia cu ei niste butelii si sa le verifice cu bricheta :D

  0

 8. #8

  bai dar rai sunteti… oamenii plang si sufera ca sunt nedreptatiti si voi….nţnţnţnţn

  0

 9. nu are lumea ce face si ii baga in seama pe astia si uite asa se vorbeste despre ei, iar alti tineri vor fi si ei curiosi sa vada ce fac „emo” astia si ……. intelegeti ca astfel li se face reclama.

  0

 10. #10

  bagatare, pai altfel cum ne-am mai distra si noi? si-asa e viata grea. mai radem, mai o lama, mai un foarfece…

  0

 11. Eu cred ca o sa protesteze autoflagelandu-se razand si simtimdu-se bine. Ca doar asta-i face sa sufere cel mai mult, nu-i asa? O sa aduca un stand-up comedian, o sa faca concursuri de bancuri. In alta ordine de idei, Arhi, cred ca ai facut o mare greseala punand poza aia acolo. Invatza copiii numai prostii. Remeber kids, it’s DOWN THE ROAD, not across the street! Oh Darwin, oh Darwin…

  0

 12. Apropo emo… Voi stiti ca de fapt emoistii (baietii) isi taie venele pentru ca blugii sunt asa de stramti ca le pleznesc coaiele si nu suporta durerea :))

  0

 13. poate ar putea sa protesteze tunzandu se toti la 0.si daca vor sa vada si putin bulion e treaba lor ce fac :D

  0

 14. Si daca tot isi taie venele atunci sa le taie pe lungime. :)

  0

 15. banc primit cald:
  Stimati gurmanzi de pizza a aparut noua pizza Emo care se taie singura.

  0

 16. de ce sa`si taie venele?
  nu e mai bine sa le lase lungi?

  0

 17. nu pot sa cred cata lipsa de toleranta manifesta desteptii de romani;

  niste oameni care sunt la fel de liberi ca noi toti sa se exprime se organizeaza pasnic si manifesta contra a ceva ce nu le convine, in speta discriminarea unor oameni ingusti la minte ca voi, ce e rau in asta?

  nu e nimic rau, se strang multi in acelasi loc si sunt mai usor de nimerit cu mitraliera :)))

  0

 18. #18

  chiar ma gandeam ce naiba ai…:)))

  0

 19. Cum pot protesta: Isi taie venele si vopsesc Daily Mail`u in ROSU
  Cum scampam usor si sigur: Punem o bomba in mijlocul lor si asa le facem pe plac… ii emotionam si ii vatamam :)

  0

 20. Cred ca daca vor cu adevarat sa sufere, se vor abona la blogul tau… :)))) =))))

  0

 21. of… unde e vreun pui de hitler cand trebuie…. gaseam un d-ala si il lichida pe toti odata si terminam cu toate tampeniile cu emo kids…

  Numai cacaciosi speriati de bombe, cu freze de gay si haine de fetite.Apropo, la protestul ala ar putea foarte bine sa puna un banner cu drepturile femeilor, ca baieti nu pot fi considerati tentativele alea de creaturi. Chiar daca au ei o chestie intre picioare(care probabil s-a uscat si a cazut din cauza blugilor prea stramti) >:)

  P.S. I’m back :))

  0

 22. #22

  welcome back. missed you a lot:)))

  0

 23. ma eu inteleg ce sunt (emo) eu am o verisoara si ea a spus ca asa (a ajuns)? asta e intrebarea dar ei vad totul negru cand o sa se plictiseasca de stilul (emo) o sa revina la normal va spun! daca vreti sa va spun mai multe intrati pe id meu manu_manuela9

  0

 24. daca nu va convine ducetiva la psiholog si ii face la loc !daca vreti sa luoati legatura cu me id meu e manu_manuela9

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.