33 comentarii

 1. Coane, esti creeper rau de tot.

 2. #2

  Uite acuma ma culc,e 3 noaptea. Hai noapte buna.

 3. #3

  Nu vad nimic, nu vad nimic. Nici poze,nici filme nimic. Scriu de pe un telefon slab. In urma infrangerii suferite la pacanele,nu mai am nici laptop, nici note 2, nici tv. Dar imi voi lua altele. Pana atunci, are sa-mi dea si mie cineva un laptop mai bun? Bogdaproste.

 4. #4

  ups am aruncat zapada pe strada:)) subtila aia cu prietena:))

 5. Mai trebuie mentionat: cand esti pieton, nu te mai arunca_ca vita pe trecerea de pietoni pe ideea ca e prelungirea trotuarului, asta mai ales cand pe jos e zapada.

  • PS. Ce-i cu tine bre de te-ai trezit la ora asta, ai visat urat?

 6. #7

  Hahaha… 120 lei + curier pentru un rahat de plastic infasurat in sarma. Yeah, right…

 7. #14

  Bune sfaturi. Ce ai alb sub nas?

 8. #16

  Nu ARUNCATI ZAPADA IN STRADA RETARDATILOR!!! Mai ales cand maxima nu trece de -6-7 grade.
  RETARDATILOR!

 9. #17

  Ghetele nu sunt rele, dar mie imi place bluza de trening.
  De la B5 din Dragonul Rosu ?
  PS. Exact asa o s-o port si eu. Putin deschisa, cat sa se vada parul de pe piept.

 10. #18

  Acum imi permiti sa fac o gluma, sper sa nu se supere comentatorii, dar vad ca „ratza” este un laitmotiv mai nou :))))

 11. Faza tare la TV la stiri dimineata:
  ” Nu m-am uitat la Tv inainte sa plecam si am ramas inzapeziti pe drum…ieri a fost ziua bunicii (era cu ei in masina) si n-a venit nimeni sa ii dea macar o floare, dom’ primar sau altcineva, sau macar un ceai cald” #amras

  • #20

   am vazut si eu dimineata la stiri pe digi. de cand sunteti aici? de sambata seara. si de ce ati plecat pe viscol? pentru ca TREBUIA sa ajungem acasa. dar nimeni nu face nimic, nimeni domle, zicea el, stand in scoala din nsh ce sat, pusa la dispozitie gratuit de primarie si band dintr-un ceai, alaturi de un sanvis, primit tot de la primarie.

 12. #21

  Din pacate, cel putin unii dintre noi suntem confruntati cu problema parintilor in etate, care iti dau telefon ca au alunecat pe zapada sau macar ca au mers extrem de greu si chinuitor.
  Cand ii intrebi de ce au iesit din casa, daca au facut-o sa-si ia paine, mancare sau ceva important si iti raspund ca au fost afara deoarece trebuiau sa faca miscare, iti vine sa-ti iei lumea-n cap.

 13. #27

  Am citit „boticul”…

 14. Poate „cum reduci la minim”? La maxim poti, eventual, sa cresti, amplifici etc.

 15. #30

  NU
  MAI ARUNCATI
  ZAPADA
  PE STRADA !

 16. #33

  Da’ totuşi aş vrea să întreb că nu mi-a spus nimeni, putem să aruncăm zăpada pe stradă?:))))))))

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]