Cum sa scrii cu diacritice

Pentru ca am vazut ca pana si Muffin, in toata splendoarea ei de emokid, se chinuie sa scrie cu diacritice, am zis sa va dau si driverul de tastatura in romana.
Driver pe care il gasiti la nenea secarica, plus explicatiile de rigoare, despre cum se instaleaza and shit.
Eu nu scriu pentru ca mi-e lene. Dar am promis ca de la anul o sa fac unele chestii mai responsabil.
Inclusiv scrisul cu diacritice.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. muffin rulez! scrisul cu diacritice e ok, dar eu una m`am obisnuit de prea mult timp sa tastez fara ele si merge mult mai repede. sapt trecuta sa birou am avut de scris un document oficial si a trebuit sa folosesc diacritice si mi`a luat 100 de ani ca una gandeste capul si alta face mana.

 2. maddy, cu tastatura de la secarica le ai pe toate 4 grupate intr-un singur loc…

 3. diacritice.com ar ajuta :)

 4. #4

  ba nene, te bat pana sar briosele din tine daca imi mai zici emo odata! grrr :D

 5. deci m-am inselat?
  ah, ce bine…:))

 6. #6

  Buna ziua!
  De mult-mult timp incerc sa tastez cu diacritice,insa nu pot.
  -Ce imi e necesar sa pot utiliza in toate site-urile de socializare…sau alte programe unde este necesar sa scriu pur romineste?
  Sunt un adept al lucrului bine facut,asa cum sunt impotriva folosirii acelui vocabular ce-l folosesc multi dintre tinerii,si chiar cei de virsta mea.
  Multumesc
  Nicu H. alias balloumowgly

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]