Cum sărbătoresc bulgarii castravetele

Cum să îl sărbătorească? Îl mulează în ceramică şi îl înfig într-un fund, tot ceramic. Grupul statuar era în camera noastră de la liukaka, unde ne-a dus Neogenul să ne îmbătăm ca porcii de să ne fie ruşine a 2 zi cu persoanele noastre. Ba chiar şi a 3 a zi.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  I think that you have to stop drinking in order to wake up .

 2. Se stie ca bulgarii proslavesc castravetele. Si se mai stie ca, castravetele e cel mai bun si mai vechi prieten al omului. Chiar dinainte de a descoperi savoarea castravetului in otet la borcan.

 3. nu mai bea asa mult arhi ca o sa vezi doar iluzii prono :))

 4. Fara nicio legatura cu ce ai scris mai sus:in lista cu cei care l-au ajutat pe Claudiu e gresit linkul catre elenaciricpunctro(Minxieee).
  Si ca un ps,majoritatea din lista au bloguri faine.

 5. dar cata atentie la detalii, dat fiind ca el sau ea de sta capra geme in gura mare

 6. sint nebuni.dar arata f totemic totusi

 7. #7

  N-or avea si-un festival al castravetelui?

 8. Daca dimineata masinile erau tot in parcare, atunci a fost un concediu reusit…………..acum daca mai lipsesc cateva imagini din desfasurator asta e…sa nu lipseasca altceva.

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]