Cum se face un deep throat

deep-throatMai departe de atat, doamnelor, nu pot sa va arat, nu de alta, dar sunt musulman si nu pun gura decat pe carne de pui, cel mult. Dar pot sa va arat cat de tare trebuie deschisa gura. In cazul de fata, acolo este o portocala intreaga. Daca aveti fotografii in care imi puteti arata ca de fapt eu deschid gura cu gingasie, si o doamna o deschide cu si mai mult spor, sunteti invitatele mele.

noapte-ziA, da, si o poza din Constanta, astazi, cand ne-au invadat norii. Deci exact asa cum se vede aici, asa era o dunga de nori peste toata constanta. Aproape ca era creepy. Ne gandeam ca vine eclipsa din nou, la ce intunecime era afara, sau Independence Day in stil Constantean, si in loc de farfurii zburatoare, il avem pe mazare coborand din limuzina zburatoare.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Aia e mandarina, si-i de 2 ori mai mica decat portocala ! Ne tragi tepa ! :))

 2. deci, sa stii ca varianta originala e prima care imi soseste in mail:)))
  doi, e portocala. in poza aia am 120 de kile. Chiar crezi ca la dimensiunile mele, asa arata o mandarina? :)))

 3. Nush’ de ce nu vorbesti romaneste, ca tot musulmanu’ si o dai pe americanisme cand, deja, de ani buni, Romania si-a castigat prin merite proprii titulatura de MumuLand

 4. si te lauzi ca acum nu mai ai 120 de kile sau cum?

 5. Creepy indeed! 😀

 6. #6

  Cre` ca sunt unii care are vrea sa te vada cu maru`n gura… 😀

 7. Bine ca nu te-ai bagat le grepfruit

 8. hmm…iar esti musulman? 🙂
  @white wolf stai asa ca mumu si deep throat nu inseamna neaparat aceeasi chestie…decat daca esti forte norocos din fire.