Cum să te angajezi în UAE

Executive Assistant – Managing Editor, Gulf News
The candidate provides direct administrative assistance and has exceptional strengths in office organization, administration and (verbal and written) communication, as well as the necessary skills to coordinate multi-faceted activities, projects and representation.

Key Result Areas
Provides administrative assistance including preparing, sending and distributing correspondence, managing daily calendar, coordinating travel, filing and maintains strict confidentiality in daily office management functions.
Coordinates, manages, and assists in meetings, including managing agenda topics. Is accountable for taking and preparing meeting minutes and assuring that meeting materials are complete and delivered in a timely fashion.
Coordinates special events.
Manages and Coordinates special functions that include interaction with personnel and corporate executives throughout the region.
Coordinates meetings including routine, special and urgent as directed.
•Develops drafts of correspondence
Troubleshoots problems and issues as they arise and resolves.
Skills

Minimum of 4 years administrative experience and at least 2 years supporting an Executive level.
Strong written and verbal communication skills in Arabic and English, proactive follow-up skills.
Professional presence, good judgment, ability to anticipate needs
Proficiency with Word, Excel, PowerPoint, Outlook
Must be highly organized, detailed oriented, personable and a problem-solver
Flexible schedule

It has to be directed to HR Officer Nilanjana Javed and must be accompanied by a covering letter, along with an updated resume. The covering letter has to clearly detail the reasons why an individual believes that he/she is suitable for the position.

The deadline to receive all applications is 19 October 2011

mailul este: njaved@gulfnews.com

Este un post de „secretara” cu experienta in print si office management pentru o functie de conducere.

Salariul oferit se ridica pe la 3000 Eur, in care sunt incluse toate bonusurile (bani de cazare, transport). In caz de un interviu online favorabil se plateste de catre companie zborul spre Dubai pentru el si familie.

Vă rog frumos, dacă nu aveți tangențe cu ce scrie mai sus, nu trimiteți CV, nu va fi luat în considerare, doar veți aglomera omul care le primește și atât.

12 comentarii

 1. „Strong written and verbal communication skills in Arabic” – o fi cerinta obligatorie?

  0

  0

 2. exact. faza cu limba araba limiteaza eventualele doritoare la vreo 3-4 bucati doritoare, care probabil au / isi pot gasi astfel de joburi.
  da oricum, succes.

  arhi, mai bine intreaba-ti amicul daca e obligatorie. din cate stiu eu, nu e obligatoriu, ci de dorit, pentru strainii care lucreaza in UAE limba araba. limba comuna de circulatie si de business este engleza.

  0

  0

 3. #4

  Dacă cei 3000 de euro includ banii de cazare nu e tocmai ideal. Un apartament cu 2 camere (sufragerie+dormitor) e în jur de 1800 pe lună – și din câte știu se plătește în avans fie pe tot anul fie pe 6 luni. Închirierea unei mașini sau cumpărarea uneia sunt costisitoare. Plus mâncare etc. Acum depinde și dacă persoana care aplică se duce singură sau cu familia și dacă soțul/soția va lucra de asemenea.

  0

  0

 4. Alina las-o jos cu 1800 pe luna, ca ai auzit prost. Cu banii aia inchiriezi o vila.

  0

  0

 5. @Alina C. Un 1 bedrom ajunge undeva pe la 600 de euro pe luna, intr-o zona buna si undeva pe la 400 pe langa aeroport. Tine cont ca in pret ai incluse piscina, jacuzi, sala de forta, loc de parcare, paza, etc. O masina noua o poti cumpara incepand cu 2000 – 2500 euro si procesul este mult mai simplu decat in Romania. Mancarea este mai ieftina decat in Romania. Alte intrebari?
  @mov, dracu: este adevarat ca 90% din persoanele de aici vorbesc engleza, dar ca secretara sau angajat care are contact direct cu clientii trebuie sa vorbesti araba la perfectie. Nu de alta, dar altfel dai in fata unui seic cand vorbesti cu el in araba nu in engleza.

  Locuies de aproape un an de zile in Dubai si conditiile oferite in anunt sunt mai mult decat bune.

  0

  0

 6. @dugy
  am muncit si eu in dubai, si nu consider conditiile alea fantastice, ca sa fiu sincer, avand in vedere cerintele si responsabilitatile.
  nu-s nici rele, dar nu sunt pentru expat ci pentru expat est european.

  0

  0

 7. #11

  Deci la GNB sau la astia cu print si online?
  @Alina C. 3000 de euro e salar destul cat sa stai in Marina. Adica la etaju 39 in ditai apartamentul care na vazut neam de neamu tau fa toapo.
  La ei 2 bedroom inseamna salon de min 40 mp, si doua dormitoare de 35mp

  0

  0

 8. #12

  @exvpa @dugy: Prețul ăsta îl văzusem pe un site de imobiliare din Dubai și citisem și pe un forum de expați. Mă interesa problema deoarece mi se făcuse o ofertă (pentru Abu Dhabi, dar exista și opțiunea Dubai) și vroiam să văd dacă e OK – mai ales dacă nu pleci singur.
  @Dugy: Mersi de informații. E clar că ești mult mai bine informat din moment ce locuiești acolo. O întrebare: cum te-ai obișnuit cu clima?
  @anonim: Nici măcar nu meriți un răspuns. Jignești fără măcar să cunoști persoana și absolut fără motiv, ascunzându-te în spatele anonimatului. Cu o asemenea atitudine sunt convinsă că vei avea mare succes în viață.

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]