Cum zdrangan după 2 luni de chitară

Recunosc, nu am exersat zilnic, ba chiar a fost o perioadă de 2 săptămâni în care nu am pus mâna pe ea. Cam ăsta e nivelul, maxim 3-4 acorduri, dar să nu fie foarte complexe, altfel stau și privesc griful până îmi împletesc degetele pe acolo.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”41882″]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. din ce melodie e?

  0

  0

 2. #4

  Suna bine. Peste inca doua luni incearca si :
  https://www.youtube.com/watch?v=eXqPYte8tvc&feature=player_embedded

  0

  0

 3. Nu ti-a fost greu cu Fa-ul? Cand m-am apucat eu cautam toate melodiile posibile fara nota asta :)

  0

  0

  • bloodie » nu e F, e G, Am si C. F de-abia-l nimeresc daca numar cate degete am

   0

   0

  • „F” era raspunsul la intrebarea ta „bloodie » care e Fa, ca eu le stiu pe acorduri engleze”, dar am fost prea chioara sa dau reply. :)

   Astept sa mai evoluezi putin si sa scrii experienta ta cu acorduri barate. :) O sa fie interesant.

   0

   0

  • bloodie » momentan nici nu stiu ce sunt alea, nu stiu toate notele si ma chinui eroic sa fac schimbari simpliste. deci mai e…

   0

   0

 4. #13

  ajunge sa atragi 2,3 femei… 1 atragi de obicei doar cu chitara pe spate, daca mai „zdrangani” ceva nr creste vertiginos. Pe cand in Vama? :)))

  0

  0

  • #14

   Asta cu chitara pe spate e schema lui Hendrix. Apropo de femei si de Hendrix, am fost marti in Mojo. Cel mai tare club de karaoke, 80% femei. SI frumoase, majoritatea pe la 25-30 de ani. Am cantat ” Hey Joe „. Oribil am fost! Nicio treaba…am incurcat versurile, nu pastram ritmul, vocea praf, nimic! Si la final tot au aplaudat femeile. Multe, frumoase si fara pic de pretentii. Parca le-a ales cineva special pentru mine. Cel mai bun loc de exersat chitara, voce, orice.

   0

   0

 5. Felicitari , suna bine dupa 2 luni :)

  0

  0

 6. #16

  Stiti cum fac jidanii când vor sa vânda ceva? Cer de 10 ori pretul si după aia tot iţi lasa de ajungi la o reducere de cca 70-80 % si zici ca „l-ai facut” pe jidan când de fapt el iţi vinde dublu da tu eşti fericit că „l-ai făcut”. :))

  0

  0

 7. #17

  Ai ceva din Steve Vai dar nu-mi dau seama ce ..

  0

  0

 8. Four Non Blondes. Good job, vorba romanului. Asteptam si varianta cu voce acum :)

  0

  0

 9. #22

  Vrem si voce …

  0

  0

 10. Bravos! Multe inainte (acorduri)!

  Eu am lasat cobza din mana cand stiam vreo 20 de bucatele, unele power chords (pentru metal, mai potrivite unei chitare electrice) si invatasem sa cant cateva lucruri pe note si sa citesc decent tabulaturi. Am si scris vreo doua tab-uri dupa ureche, unul fiind coloana sonora de la Mortal Kombat. Nu mai ai mult pana acolo :) (Apropo de cantat pe note, sunt simpatice si lectiile lui Hal Leonard).

  0

  0

 11. Este un inceput bestial pentru o melodie hipstereasca de pus in filme gen „Juno” sau „Jeff who lives at home”. Dupa prima masura parca si aud o vode subtirica asa gen Gotye care lalaie trist :))

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]