Cum îți cumperi nemurirea ortodoxă

Simplu, te faci primar în Mioveni, după care dai 217 000 euro bisericii ortodoxe, ca să își pună clopote de calitate la biserica pe care tot tu ai plătit să o placheze pe afară, tot din banii oamenilor.

Și așa, biserica îți pune numele, primar Ion Georgescu, pe clopote, pentru veșnica pomenire a celui ce a jefuit din banul public pentru a ajunge la dumnezeu.

Cam asta e atitudinea domnului primar. Așteptăm cu interes să îi bată în dungă, personal.

Primii care au scris au fost Catavencii

22 comentarii

 1. Macar ar trebui sa ma simt in siguranta acum?

  0

  0

 2. #2

  „Şef depozit cantină la Automobile Dacia” – astia ne conduc, nu este singurul :)

  0

  0

 3. #3

  Ce privire de crestin are!

  0

  0

 4. ce barbat, ce iedil, ce uom!

  0

  0

 5. #6

  off topic. Introspectia de luni?

  0

  0

 6. #9

  As vrea sa vad spitalul si scolile cum arata.
  ( vroiam sa injur bine, dar mah … nu are nici un rost, am ajuns sa-mi fie sila ).

  0

  0

 7. #10

  Eu-s locuitor al orașului. Mulți din noi dezaprobăm achiziția de clopote, când ar putea fi trimiși spre alte cauze banii ăia.
  Primarul e băiat bun. A făcut multe pentru comunitate, ar putea face și mai multe. Îl susțin, că-i bun gospodar, dar la faza asta a comis-o grav.

  0

  0

  • #11

   Menționez că-s ateu.

   0

   0

  • #12

   Da, e baiat bun, are si o condamnare. Cel putin acum cand e o calamitate vor bate clopotele, cum a zis domn primar.

   0

   0

 8. #13

  da cîtă cladirea de neam prost….

  0

  0

 9. #14

  Ce, tu n-ai fi cumparat clopote de 200 de mii, daca ai fi fost in locul lui? Se stie ca orice om are in suflet dorinta ascunsa de a face biserici. Nu incerca sa negi!

  0

  0

 10. #15

  Aia de la Curier sunt niste cretini. Cum a zis si primarul, nu poate sa-l futa toti la cap cu telefoane despre clopote. Exista purtator de cuvant, exista departament de comunicare, nu tb sa stea primarul sa raspunda toti ratatilor din presa, care dupa aceea au si nesimtirea sa se victimizeze. In rest, hai sa dam toti banii la biserica pt ca suntem popor crestin si credincios, ca de altceva nu avem nevoie.

  0

  0

 11. #16

  Imi place cum au gandit-o ei: „clopotele sunt o investitie strategica, deoarece avem insititutul de cercetari nucleare in zona, iar in caz de dezastru putem trage clopotele”. Adica sa traga clopotele mai des, sau cum? Ca ma gandesc ca la orele slujbelor ele se vor folosi pentru cu totul alt scop. Adica exact ca la buna-mea la tara, unde in caz de incendiu se trag clopotele.
  Sigur, multi primari cu adevarat seriosi ar fi folosit alarmele speciale pt asa ceva, dar nah, alea nu duc spe vesnica pomenire in monumentala cladire care numai frumoasa nu e. Halal tara…

  0

  0

 12. #18

  Si eu as baga banii astia (banii oamenilor, ca doar nu bag mana-n propriul buzunar) daca mi-ar inscriptiona p*la :)

  0

  0

 13. #22

  probabil ca in Mioveni este un fel de elvetia sau dubai: nu este somaj, nu este saracie, spitalele au bani destui, invatamintul este la nivel de oxford, toti sint plini de bani, asac ca este normal sa cheltuie banii publici pe clopote, daca numai au ce altceva sa faca cu ei

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]