Cupa Davis: Cine vine din urma?

Ma uitam acum la Cupa Davis, unde Pavel isi face de cap cu un japonez, si imi puneam intrebarea „Cine vine din urma in tenisul romanesc”?
Raspunsul e nimeni.
Hanescu nu are nici o valoare, Mergea si Tecau nu au treaba cu sportul asta. Iar ei erau singurele nume care promiteau ceva in tenis.
Deci, dupa ce se retrage Pavel, noi cu cine mai jucam tenis?

11 comentarii

 1. O solutie ar fi remodelarea, criogenarea si reprofilarea Irinei Sparlea. Sau pur si simplu clonat Nastase & Tiriac.

  0

 2. #2

  Arhi; tot ai spus ca esti la dieta. Exerseaza cu ocazia asta prizele si jocul pe rever; pt ca ne bazam pe tine. :)

  0

 3. o sa se intample ca la fotbal: o sa ne tot luam bataie pana apare unul mai rasarit

  0

 4. Relaxdeman, increderea voastra ma onoreaza i ma obliga sa renunt la bere…si sa trec pe vinoase, ca tot am auzit ca fratele visurat poseda un vin de calitate:))

  0

 5. Chiar frate, ce-o mai face Irina Sprleia, cum pronuntau americanii:))

  0

 6. Probabil o cauta pe Venus/ Serena ca sa termine ce a inceput…:D

  0

 7. curca:))

  0

 8. #8

  Arhi: e sezonu’ strugurilor. Normal ca tre’ sa treci pe vinoase; pt a-ti mentine forma. Si adaugam aici si faptul ca vinul e aliment. Asa ca: alimenteaza-te cum trebuie.
  PS: Vezi si de vinu’ lui Visurat; daca o fo’ pe la dulcele targ al Iesilor; acolo au vin categoria „WOW MAMA”.

  0

 9. acole e WOOOOOOOOOOOOW ?IE WIN!

  0

 10. #10

  Ahum! In plus: vezi ca i-am batut pe samurai la ei acasa (nu conteaza cum; dar i-am batut). Iar suntem in grupa mondiala. Deci, keep practicing Arhi!

  0

 11. c852t [a] [/a]

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]