Cupoane de reducere

Daca umbli pe net si cumperi diferite chestii, ar trebui sa stii ca exista cupoane de reduceri pentru marea majoritate a site-urilor importante de retail. Si, uneori aceste reduceri sunt destul de semnificative. De exemplu, eu imi cumpar domeniile de pe namecheap, iar cu cupoanele de reducere obtin un pret cu 1,5 dolari mai mic. Absolut misto.
Un agregator bun pentru cupoane de genul acesta este Retailmenot. Si are cupoane pentru o gramada, gen Victoria`s Secret, bananarepublic sau rubytuesday.
Asa ca, enjoy…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. Daca tot ai deschis subiectul si ai amintit acel site cred ca trebuie mentionat un echivalent romanesc si anume CautPromotii.ro pe care l-am descoperit azi.

 2. da, bun. cine mai stie, sa mai puna, ca e interesant de stiut

 3. Aproape toate domeniile mele sunt de la namechepap si folosesc cupoane. Pacat ca nu exista si pentru domeniile .info reduceri.

  Apropo, incearca la hostgator sa-ti iei host pe o luna, ia-l Baby, baga cuponul „jury” si vezi ca platesti doar 0,01$ :)

 4. in prima luna….

 5. Hehe, asa am facut si eu la Hostgator, dar la vremea cand conturile erau mai mici.

 6. E de ajuns si pentru o luna :)

 7. #8

  A aparut si la noi un site din asta.
  http://www.cuponix.ro
  Par sa aiba doar cupoane.

 8. #9

  unul si mai nou : http://cupoane-de-reduceri.com

  cupoane pentru magazinele online din Romania,Europa,Sua

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.