Cupoane de reducere

Daca umbli pe net si cumperi diferite chestii, ar trebui sa stii ca exista cupoane de reduceri pentru marea majoritate a site-urilor importante de retail. Si, uneori aceste reduceri sunt destul de semnificative. De exemplu, eu imi cumpar domeniile de pe namecheap, iar cu cupoanele de reducere obtin un pret cu 1,5 dolari mai mic. Absolut misto.
Un agregator bun pentru cupoane de genul acesta este Retailmenot. Si are cupoane pentru o gramada, gen Victoria`s Secret, bananarepublic sau rubytuesday.
Asa ca, enjoy…

9 comentarii

 1. Daca tot ai deschis subiectul si ai amintit acel site cred ca trebuie mentionat un echivalent romanesc si anume CautPromotii.ro pe care l-am descoperit azi.

  0

 2. da, bun. cine mai stie, sa mai puna, ca e interesant de stiut

  0

 3. Aproape toate domeniile mele sunt de la namechepap si folosesc cupoane. Pacat ca nu exista si pentru domeniile .info reduceri.

  Apropo, incearca la hostgator sa-ti iei host pe o luna, ia-l Baby, baga cuponul „jury” si vezi ca platesti doar 0,01$ :)

  0

 4. in prima luna….

  0

 5. Hehe, asa am facut si eu la Hostgator, dar la vremea cand conturile erau mai mici.

  0

 6. E de ajuns si pentru o luna :)

  0

 7. #8

  A aparut si la noi un site din asta.
  http://www.cuponix.ro
  Par sa aiba doar cupoane.

  0

 8. #9

  unul si mai nou : http://cupoane-de-reduceri.com

  cupoane pentru magazinele online din Romania,Europa,Sua

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]