Curva blogosferei

Ok, deci de-abia ce am venit din oras si vad tot felul de posturi de mi-a sarit caciula din cap.
Bai copii, mie faza cu faceti-i cadou un link lui Cristi Roman mi s-a parut o gluma reusita pentru 1 Iunie. Eu personal ma inteleg perfect cu el, ne aveam in messengereanu, discutam zilnic chiar. Si sunt convins ca nu a luat-o in sensul rau, si a gustat gluma exact asa cum trebuie.

Mi-a placut de Crivat cum a reactionat, si pentru el a fost luata ca o gluma, am ras amandoi pe mesenjer, am postat si eu repede un comentariu cu Cristi Roman, si el la mine, ne-am spus noctem bonam ca suntem familisti si cu joburi, si aia a fost. Deci nu incrancenare, dezabrobari cu D mare, si alte balarisme.

Deci, hai sa lasam naibii urile astea cu curva blogosferei si comment spammer sau mai stiu eu ce fel de cacaturi. Nici mie nu imi place de blogul lui Darius, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dam in cap, ca a venit cu o idee misto (de fapt, un remake dupa o idee misto, ca asta e fumata de engleji cu ceva timp in urma).

Bai copii, invatati naibii sa va jucati frumos…

[tags]spamm, comment, curva blogosferei[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]