Cuvenite reparații

Aseară, în timp ce încercam să scriu grăbit ceva, am relizat că am uitat să îi menționez tocmai pe cei fără de care nu m-aș fi simțit atât de bine prin locurile unde am umblat, cei alături de care am cântat o piesă din La sau am mâncat rădăuțene recondiționate.

Așa că putem să îl menționăm pe co-seniorul Andrei Crivăț, cu care am împărțit toate alea, inclusiv John Deerul de la Arsenal Park, pe Andrei Cismaru, șofer de calibru excepțional și ofticangiu la ping pong, Alex Ciucă, care seamănă cu Mr. Burns, Dragoș Asaftei, care ne-a făcut pozele, Alex Dumbravă, care avea un cuțit, Chinezu, care a băut, Sebastian „Sebimi-aifacutcafeaua” Bargau și Denisa Bargau, Răzvan Dragos, care a rupt imodiumul în două și Alina Crâncău, care i-a alinat durerea, Oana Olaru Zăinescu, posesoarea unor airbaguri cât china comunistă, Ruxa, care m-a bătut la biliard, Toma Nicolau, care deși are 1.50 cu tot cu șosete, aproape că atinge coșul de baschet din săritură, Nebuloasa, cu valențe de mămică, Cristina Putan, mare amatoare de suc de mere.

Sper să nu mă fi trădat memoria și să fi uitat pe cineva.
Așa că vă mulțumesc tuturor.

13 comentarii

 1. #1

  Adica io declar public ca nu stiu si nu vreau sa cresc copii si tu ma parasti pe blog. Pai frumos e ce faci tu?

  0

  • #2

   papushe, nu am participat la respectiva declaratie, doar am zis ce am observat asa, in timp:P

   0

 2. Inca nu mi-a trecut…

  0

 3. #5

  Ca veni vorba de cantat, cu chitara ai mai facut ceva?

  0

 4. #6

  TOTAL off-topic:
  Arhi, saptamana asta incepe campionatul mondial de snooker. Ne pregatesti vreun articol cu ocazia asta?

  Daca n-ai timp sau chef, as putea sa incerc eu sa scriu unul, ti-l trimit si il poti publica. Daca iti place, e de la sine inteles.

  PS: Eu voi fi la Sheffield saptamana viitoare, voi avea sansa sa urmaresc cateva sesiuni (pentru prima oara in viata altfel decat la TV!).

  0

 5. #8

  Va multumesc pentru toate piesele din la.

  0

 6. #10

  M-ai facut sa o caut pe d-soara Oana pe facebook, dar nimic concludent……. :D

  0

 7. #12

  Cu mentiunea ca exagerezi cand spui ca am 1.50 cu tot cu sosete.

  Am 1.55 descult, da? Te rog.

  0

 8. #13

  E o plăcere să faci fotografii unor oameni ca voi! :-)

  Mulțumesc!

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]